arrow_drop_up arrow_drop_down
7 juni 2019 

Digitale piano cursus? Dit is de inhoud van mijn complete piano cursus!

Op zoek naar een digitale piano cursus? Dan zit je hier goed. Heb je al vaker online piano cursussen voorbij zien komen en vraag je jezelf af wat zo’n cursus nu eigenlijk inhoudt? In deze blog zal ik je precies vertellen wat je van mijn digitale piano cursus kunt verwachten.

Ik leer je piano spelen zonder bladmuziek. Zonder eerst noten te leren lezen. Ik leer je alle technieken die je nodig hebt om zelf nummers na te kunnen spelen. Zonder daarbij afhankelijk te zijn van boeken, video’s, cursussen of pianoleraren. Na het volgen van mijn cursus kun je zelf volop improviseren en je favoriete nummers naspelen.

Waarom een digitale piano cursus beter werkt

Heb je weleens pianolessen gehad? Bij een muziekschool of privé pianoleraar wellicht. Hoe is je dat bevallen? Ik zie veel beginnende pianisten afhaken, omdat ze het piano spelen te ingewikkeld vinden of toch niet zo leuk als ze dachten. Doodzonde natuurlijk. Want zo hoeft het niet te gaan.

Bij veel muziekscholen en pianoleraren wordt gebruikgemaakt van de traditionele manier van lesgeven. Dit houdt in dat er gewerkt wordt met de notenleer. Je zult eerst de noten moeten kennen voor je kunt beginnen met het spelen van liedjes. Maar juist die noten is voor veel mensen een brug te ver. Ze zien het niet zitten en het duurt lang voor je eindelijk een leuk liedjes kunt spelen.

Een digitale piano cursus slaat dit saaie stuk over en biedt je veel meer vrijheid. Zo speel je al snel de liedjes die jij graag wilt spelen. Want piano spelen moet vooral leuk zijn, vinden we. En daarom maken we de lessen zo leuk en toegankelijk mogelijk.

Twijfel je over een online piano cursus?

Er zijn 100 redenen om niet te beginnen met pianoles. En er is maar één reden nodig om het wel te doen. Omdat jij het graag wilt!

Je hoeft niet langer te twijfelen omdat:
• Er geen pianoleraar in je buurt zit
• Je geen tijd hebt om naar les te gaan of te oefenen
• Je eigenlijk geen noten wilt leren lezen
• Het niet moeilijk is om te leren spelen
• Deze lessen niet saai en langdradig zijn
• Je nu wel snel resultaat hebt van je inspanningen
• Deze digitale piano cursus maar een fractie kost van de reguliere lessen

Ik leer je piano spelen op een laagdrempelige manier, die voor iedereen begrijpelijk is. Je kunt de cursus volgen in je eigen tijd en tempo, hoe het voor jou het beste uitkomt.

proefles piano leren spelen

Snel resultaat met onze bewezen methode

We werken met een bewezen stappenplan, waarmee je snel resultaat behaalt. Want jaren zweten voor je een leuk liedjes kunt spelen is niet meer van deze tijd. We bieden je een compleet lesprogramma waarin je direct aan de slag gaat. Al binnen enkele weken begrijp je hoe spelen op een piano werkt en heb je de basis onder de knie. Je speelt al je eerste leuke liedjes. Helemaal zelf!

En je hoeft het niet alleen te doen. Je leert beter van iemand die de kennis en ervaring heeft om je te begeleiden. En die persoonlijke begeleiding kun je verwachten via e-mail, waarin ik je aanmoedig en extra instructies geef, maar ook persoonlijke hulp bied als je er even niet uitkomt of vragen hebt.

Voordelen online piano cursus

Online een digitale piano cursus volgen heeft veel voordelen. Je hoeft niet meer wekelijks te rennen om op tijd te zijn bij je pianolessen, om er daar achter te komen dat je eigenlijk meer had moeten oefenen.

Met een online piano cursus leer je spelen waar en wanneer het jou uitkomt. Je hebt altijd toegang tot je lessen en kunt oefenen wanneer jij dat wilt. Zo kun je zonder problemen een pauze inlassen tijdens de vakantie, of een weekje extra veel lessen doen, omdat je daar zin in hebt.

Voordelen van een online piano cursus:
• Lessen waar en wanneer het jou uitkomt
• Veel lagere kosten dan reguliere lessen
• Persoonlijke feedback op ingestuurde video’s
• Altijd toegang tot de lessen en community
• Onbeperkt toegang tot de cursus
• Zo vaak lessen volgen als je wilt
• Onbeperkt lessen terugkijken
• Op elke locatie toegankelijk, met internetverbinding
• 100% resultaatgericht leren
• Leer alle belangrijke basistechnieken
• Te gebruiken op computer, laptop, tablet en smartphone
• Heldere video’s met duidelijke uitleg
• Kijk mee over de schouder van een ervaren pianoleraar

Digitale piano cursus met persoonlijke begeleiding

Een online cursus klinkt onpersoonlijk. Maar dat hoeft niet. Bij Pianoles van René krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om goed en snel te leren spelen. Want ook online zijn er volop mogelijkheden om persoonlijke feedback te krijgen, zoals tijdens de live webinars, trainingen, workshops en vragenuurtjes.

Als je de cursus volgt krijg je toegang tot de besloten community. Hier maak je kennis met je medecursisten. Samen delen jullie je kennis, ervaringen en helpen elkaar met vragen of een hart onder de riem als het even niet wil lukken.

Daarnaast staat je pianoleraar altijd voor je klaar om persoonlijk antwoord te geven op je e-mails. Maak een video van je pianospel en ontvang persoonlijke feedback en verbeterpunten waar je mee verder kunt.

ReneKnops Digitale piano cursus

Digitale piano cursus met duidelijk lesmateriaal

De cursus bestaat uit korte video’s in HD-kwaliteit, zodat je alles goed kunt volgen. Je kunt de afspeelsnelheid aanpassen om niets te missen. Naast de video’s krijg je nog meer lesmateriaal in de vorm van Pdf’s, e-books, audiobestanden en dergelijke.

Met het lesmateriaal in deze piano cursus heb je alles in handen om goed piano te leren spelen. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang. Niet voor 1 jaar, ook niet voor 5, maar levenslang. Dus je kunt het helemaal in je eigen tempo doen.

Ontdek hoe leuk onze digitale piano cursus is

Deze piano cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Je krijgt heel veel extra’s waarmee je alle technieken supersnel onder de knie hebt. We heten je welkom in de gezellige community en kunt rekenen op de persoonlijke begeleiding van een ervaren pianoleraar.

Je kunt vandaag nog starten met de piano cursus, of je probeert 10 lessen gratis uit om te zien of het bij je past.

Reactie plaatsen

Koekje erbij?