Geld terug garantie beleid

Geld-Teruggave-Beleid en Vrijwaring (PianolesvanRene cursussen)   

We zijn ervan overtuigd dat je onze cursus 'Piano-Succespad-Methode' geweldig vind!  In het vervolg noemen we 'Piano-Succespad-Methode'  'cursus'.    Echter als je na het voltooien van de cursus  niet verbeterd bent, bieden we je 365 dagen 100% geld-terug-garantie (refund).  Laat het ons weten en we geven je een refund als ze voldoen aan de onderstaande voorwaarden:   Als je voelt dat je niets geleerd hebt or niet vooruit bent gegaan na het afmaken van minimaal 75% van de lessen.   Je wordt gevraagd om bewijs van je werk en het invullen van een korte vragenlijst en ons team zal binnen 14 dagen je aanvraag bekijken en komen tot een besluit.   Dit dient schriftelijk (via info@pianolesvanrene.nl) te geschieden en uitdrukkelijk te worden bevestigd door PianolesvanRene.nl.  


Bladmuziek aangeschaft tegelijk met deze cursus en VIP Community toegang komen niet in aanmerking voor geld teruggave omdat dit niet-tastbare, digitale bestanden zijn. 
 We bieden toegang tot een gratis proefperiode waarin een aantal lessen en lesmateriaal te zien is uit de cursus.
 Het programma curriculum wordt ook gepubliceerd op de website.   Dat zou je voldoende mogelijkheid moeten bieden om te bepalen of the cursus bij je past.   Verandering van gedachte of twijfel komt niet in aanmerking voor geldteruggave.

Inlogproblemen kunnen eenvoudig verholpen worden.  Laat het ons zo spoedig mogelijk weten.  We hebben de beste klantensupport klaarstaan om je van dienst te zijn.   Een verzoek om geldteruggave vanwege inlogproblemen (vergeten gebruikersnaam en wachtwoorden, het niet kunnen resetten van het wachtwoord, geen confirmatie mail ontvangen) komen daarom niet in aanmerking voor geldteruggave.

Alle materialen digitaal van formaat.  Ze zijn ge-upload in the online cursistenwebsite en hoeven dus niet verzonden te worden of bevatten geen CD/DVDs.  Verzoek tot geldteruggave vanwege verschillende verwachten (zoals fysieke CD/DVD's), internet verlies and andere vergelijkbare issues komen niet in aanmerking voor geldteruggave (refund)..  
De cursus is het best te volgen op een desktop/laptop, toegang vanaf een mobiel apparaat zou geen probleem moeten zijn aangezien de website zich automatisch aanpast aan het gebruikte apparaat.  
  Of een apparaat wel of niet compatible is,  is de  eigen verantwoordelijkheid van de koper.  Mochten er technische problemen zijn bij de koper wegens compatibiliteit dan is dit geen geldige reden voor geldteruggave.
Wanneer je verzoek tot geldteruggave is goedgekeurd, verlies je de toegang tot de cursistenwebsite en zijn materialen inclusief toegang tot bijv. the prive facebookgroep en eventuele korting die tijdens de aankoop is gebruikt.


PianolesvanRene.nl / Stichting P.I.M.