arrow_drop_up arrow_drop_down
21 maart 2020 

Gratis LIVE Pianolessen? Meer over de Corona Lockdown Live pianotrainingen.

Wil je gratis online pianoles volgen?  Lees dan even mee en ontdek  hieronder hoe je in 2 stappen gratis kunt meedoen!  Ik hoef je niets meer te vertellen over onze huidige situatie en de situatie in de wereld.  De straten zijn leeg, de winkels gesloten, de auto’s langs de kant van de weg, bijna niemand meer buiten en dat over de hele wereld.  Bijna onwerkelijk toch?

Zit jij je toevallig ook thuis te vervelen?  Stof je oude keyboard af,  ga achter je piano zitten en doe gratis mee en sluit je aan.  Kom ook gezellig met ons samen piano leren spelen via de LIVE Facebook en Youtube uitzendingen. Zolang we nog nog niet buiten mogen wil ik heel graag mensen een hart onder de riem steken en trakteren op gratis pianolessen.

Vanaf maandag 16 maart t/m vrijdag 27 maart heb ik 14 LIVE pianotrainingen verzorgd.  De ‘Corona Lockdown live pianotrainingen‘   Alles lessen zijn nog te volgen en terug te kijken.  Daarnaast blijf ik regelmatig nieuwe live pianotrainingen geven.

Hoe werkt dat dan Live pianoles?  Wat moet ik doen?

Ik zal voor de webcam met mijn piano verschillende liedjes uitleggen en voorspelen.  Terwijl je op mijn toetsenbord en vingers meekijkt, spelen en oefenen we samen elke liedje.  Stap-voor-stap. Verder maak ik speciale ‘guitarhero style’ quickfix®  instructievideo’s  en verzorg lessen over verschillende onderwerpen en al jouw vragen beantwoorden over onderwerpen zoals:

noten leren lezen, piano spelen met akkoorden, spelen met het pedaal, improviseren, spelen op gehoor, jezelf leren begeleiden, samen spelen met anderen, spelen met een metronoom, snel liedjes leren, spelen met akkoordenschema’s, spelen met leadsheet en veel meer.

Voor wie zijn deze gratis online piano webinars?

✔️Totale beginners
✔️Beginners
✔️Herstarters
✔️Kinderen (vanaf 12 jaar)
✔️Volwassenen (tot 100 jaar)
✔️Voor iedereen die graag met akkoorden liedjes wil leren spelen
✔️Voor iedereen die beter noten wil leren lezen
✔️Voor ieder die wil leren improviseren
✔️Voor iedereen die ‘vastgeroest’ zit aan zijn saaie notenlees lesboekjes
✔️Voor iedereen die gewoon even wil kennismaken met de piano
✔️Voor de klassieke muziekliefhebbers
✔️Voor de popmuziek liefhebbers
✔️Voor mensen die alleen thuiszitten en graag meeluisteren

Volg deze 2 Stappen en doe gratis mee!

gratis live pianolessen

De ‘Corona Lockdown live Pianotrainingen’ die ik de afgelopen 2 weken gegeven heb zijn geschikt voor beginners, herstarters en half-gevorderde pianoliefhebbers. Heb je ze gemist, ze staan nú nog online, dus maak er gebruik van!

De liedjes die ik heb behandeld zijn: “Let it Be” (the Beatles), “I giorni” (Ludovico Einaudi) en “You’ll never walk alone” (Gerry & the Pacemakers) zowel in een beginnersversie als in een half-gevorderde versie.  Wekelijks komen er nieuwe liedjes bij.  Genoeg dus om lekker aan de slag te gaan.  Spelenderwijs dus leer je spelen met akkoorden en noten.

Stap 1. Abonneer op mijn Youtube kanaal.

Ben je net ‘ingestroomd’ en wil je ook graag aan de slag? Dan is het handig om te starten bij les 1.  Dit omdat elke les verder bouwt op de vorige.   Via mijn Youtubekanaal kun je nu tijdelijk alle opnames en lessen terugvinden en volgen.
Klik hier om mijn Youtube kanaal te bezoeken >>>  (als je je daar abonneert en op het belletje klikt ontvang je automatisch bij nieuwe updates!)

Stap 2. Meldt je gratis aan voor de ‘Live Pianotrainingen Updates’.

Zo blijf je op de hoogte van nieuwe Live pianotrainingen en ontvang je het gratis bijbehorend lesmateriaal. Zorg dat je dit niet mist!   Meldt je gratis aan voor mijn ‘LIVE pianotrainingen’ Updates!  en ontvang gratis toegang tot mijn bijbehorend lesmateriaal pagina waar je bladmuziek links,  audio’s, pdf’s en dé handige toetsenwijzer gratis kunt downloaden.
Klik hier om je aan te melden voor mijn Live Pianotrainingen Updates >>>

Plaats je vraag als reactie op dit bericht!

Je kunt deze gratis online pianolessen volgen, schuif dus gezellig digitaal bij ons aan om samen nieuwe liedjes te leren voor beginners en al jouw piano uitdagingen aan me voor te leggen. Je kunt je vragen aan ons nu alvast onder dit bericht als reactie op dit blogbericht plaatsen. Ik zal proberen deze vragen in de eerstvolgende uitzendingen te behandelen.

corona lockdown live pianotrainingen

 

Klik hier om je alvast aan te melden en mis geen enkele LIVE training>>>

Via deze pagina ontvang je ook alle extra pdf’s met extra lesmateriaal (zoals toetsenwijzer, akkoorden overzichten etc.. ) gratis! Ben je op zoek naar een goede piano of keyboard om mijn online pianolessen mee te volgen?  Bekijk dan hier mijn kooptips >>.

Blijf gezond!  Tot ziens in een van mijn LIVE uitzendingen of in onze mooie online Pianoles van Rene Community.

Annie

Door

Annie

op 23 March 2020

Geweldig René dat je deze lessen in deze moeilijke tijd wil verzorgen . Ik volg ze met veel plezier ,maar ik vind het nog heel moeilijk ,ben al heel lang bezig .met uw cursus te volgen ,maar problemen met accoorden te onthouden ,maar heel leuk om nu deze lessen te volgen bedankt René,

Rene

Door

Rene

op 24 March 2020

Beste Annie, wat leuk dat je naast mijn cursus ook de live lessen volgt. Akkoorden kun je altijd terugvinden via mijn akkoordenboek (welke je vind in de download sectie van de ledensite) en de akkoordenbladen. Veel succes en speelplezier!

Maddy

Door

Maddy

op 23 March 2020

Het was weer fijn om zo samen muziek te maken! Dank je wel!

Rene

Door

Rene

op 24 March 2020

Leuk Maddy! Fijn dat je geniet van de Live uitzendingen. Groetjes, Rene

Reactie plaatsen

Koekje erbij?