Introductiecursus Piano leren spelen voor beginners

"Mijn Geheime Methode Onthuld..."

Ruim 9.960 cursisten gingen je voor!

Het maakt me niets uit, of je al jarenlang orgelles, keyboardles of pianoles hebt gehad of zelfs  nog nooit een toets hebt aangeraakt.....  Via deze proeflessen maak je snel kennis met mij (René Knops)  en speel je binnen enkele lessen je eerste pianoliedjes en nog belangrijker,  ik ga je laten zien HOE je jezelf verder kunt ontwikkelen tot gevorderd pianist. Gewoon vanuit huis in je eigen tijd en tempo en hopelijk gezellig samen met PianolesvanRene.nl  ;-)

Studietijd: Deze proefcursus is goed te doorlopen in ongeveer 1 tot 2 weken. Met slechts  15-30 min. per dag.  Alles is in eigen tijd en tempo te volgen, dus je mag er ook langer over doen  :-)   Na deze cursus krijg je de mogelijkheid om samen met mij  het uitgebreide lesprogramma te volgen.

Rene Knops

Klein stukje over mij...

Beste muziekvriend(in),  al vanaf mijn 12e heeft muziek mij gegrepen en nooit meer losgelaten. Als verlegen jongetje speelde ik weinig buiten en zat vaak uren en uren achter mijn tafelorgeltje wat te pingelen.    


Nu jaren later, ben inmiddels 49 jaar, ben ik zo blij en dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken.  Ik ben inmiddels al meer dan 29 jaar pianoleraar en heb duizenden liefhebbers geholpen om piano te leren spelen. 

De manier waarop we leren heeft me altijd geboeid. Jarenlang heb ik tijdens mijn eigen muzieklessen, mijn klassieke pianostudie en vervolgstudies, me goed verdiept in zoveel mogelijk lesmethodes en de mogelijkheden van het internet.

Vanaf Augustus 2020 woon ik met mijn vrouw (Mascha) en 2 dochters in het zonnige Zuid-Spaanse dorp Coin (Malaga).  Onze Spaanse avonturen waren ook te zien in het Nederlandse tv-programma 'IKVERTREK' (Seizoen 21).  Pianoles van Rene  is dé online hotspot van Nederland en België voor de beste muzieklessen voor piano en keyboard, speciaal voor beginners, herstarters en gevorderden.  Met Pianoles van René  kan werkelijk iedereen zelfstandig en succesvol pianist worden.

Voorkom ellende en start goed!

Door op heldere wijze dit beginners pakket te volgen leer en ontdek je o.a.:

 • Hoe je door deze 2 oefeningen te doen je direct al resultaat ziet zelfs als je nog nooit een toets hebt aangeraakt!
 • Met handige koopgids  ( koop geen 'kat in de zak').   Ontdek waar je op moet letten.
 • Waarom sinds 2012 al ruim 5.100 tevreden pianisten hebben gekozen voor PianolesvanRene.
 • Bekijk deze tips en voor onnodig pijnklachten aan handen, schouders of rug.
 • Ontdek hoe je in slechts WEKEN geen Jaren op een leuke manier piano leert spelen.
 • Leer een leuke bekende song spelen  binnen 4 weken met beiden handen
 • Verbaas jezelf,  geliefden, vrienden en kennissen met het resultaat na het volgen van deze beginnerscursus!  
 • Succes gegarandeerd!  :-)

Wat mijn cursisten zeggen:

Ongelooflijk knap professioneel en helder samengesteld, om maar van de educatieve kwaliteit te spreken.

Gefeliciteerd en hartelijk dank!

André Eerdekens

vind ik de cursus leuk en goed opgezet en het motiveert je om aan de slag te blijven.

Max van der Gugten

Allemaal zeer duidelijk en goed te volgen


.

Marion Elsen

MIJN SUCCESFORMULE:  Deze cursus bestaat uit deze 5 Onderdelen:

1. Uitleg Succespad en lesmethode

Een goede start is het halve werk!  Vanaf de 1e start leg ik in een korte video uit wat nu deze Succespad methode inhoud en hoe het jou kan helpen in je ontwikkeling en pianospel.

2. Lesmateriaal downloaden en uitprinten 

Na de introductie ontvang je het zorgvuldig uitgekiend lesmateriaal bestaande uit: 1. De handige Toetsenwijzer, waardoor je razendsnel wegwijs raakt op je klavier.   2. Daarnaast ontvang je ook mijn 12 Akkoordenboek met duidelijk foto's met de 12 meest gespeelde akkoorden binnen de lichte muziek.  .

3. Zelf aan de slag!

In het 3e deel.van deze introductiecursus gaan we lekker aan de slag en zul je snel al bekend raken met de pianotoetsen, het klavier en je 1e liedje gaan spelen.    Ik heb speciale heldere video's klaarstaan waarin je zowel mijn vingers kunt zien alsook duidelijk oplichtende toetsen voor je coordinatie.  Dit alles uiteraard met handig pdf lesmateriaal als naslagwerk.

4. Persoonlijke Support

Snap je iets niet? Kom je ergens niet uit? Geen nood! Je krijgt straks mijn persoonlijke e-mailadres en je kunt me gewoon een mailtje sturen als je ergens niet uit komt!

introductiecursus met forum

5.   24/7 Toegang tot interactieve ledenforum

Hoewel je maar een eenmalig bedrag betaald, blijf je toegang houden tot het besloten pianoforum (met duizenden enthousiaste pianoliefhebbers)  en kan je doorlopend al je vragen en vorderingen delen met je medecursisten en  pianodocent zodat je nooit hoeft vast te lopen!

WEEKAANBIEDING! Start nu en maak je account aan.

(Eenmalige betaling, geen verdere verplichtingen)

pianogeheimen instapcursus pianolesvanrene
€ 47,-
€ 9,95

Pianogeheimen Instapcursus (proeflessen)

 • Eigen account op online leeromgeving met 24/7 toegang
 • 11 pianolessen
 • levenslang toegang tot de lessen
 • altijd antwoord op vragen
 • inclusief toegang tot interactief forum 
 • inclusief (pdf) Akkoordenboek
 • inclusief (pdf) Snelstartgids Piano leren spelen
 • Handige App (voor IOS of Android)

Hoi Rene, hier Rudy, 40 jaar uit Bemmel. Nog nooit eerder een instrument bespeeld en verbaasd dat het al lukt om met Guus mee te spelen.

Rudy Bongers

Wat andere zeggen:

"vond de Challenge geweldig om te doen, vooral omdat je binnen een tijdslimiet het voor elkaar moet hebben. Dat geeft mij extra stimulans."

John Morret

*heel motiverend, het geeft je een doel,

*zeer leerzaam vooral op tempo leren spelen."


Rudi Kopmels

"De instructies waren helder, de audio's en tempo helemaal goed."


Liesbeth Slugter

Mijn 100% Succes Garantie!

Omdat ik voor 100% achter mijn product sta, en ik zeker weet dat het je veel voordeel oplevert, geef ik je 14 dagen de tijd om deze pianolessen uit te proberen. Dat betekent dat je 0% risico loopt. 

Het enige dat je hoeft te doen is me een mailtje sturen. 

Klaar voor de start?

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.


Vraag: Wat is het verschil met de gratis 'Pianogeheimen' instapcursus?

Antwoord:  De gratis lessen worden wekelijks per e-mail verstuurd.   Bij de online versie ontvang je deze extra's:
1. een eigen account op onze online leeromgeving met direct toegang met alle lessen direct toegankelijk.  Dus leren kan in eigen tempo.   
2. Ook Ontvang je toegang tot ons interactieve Community-forum met contact met gelijkgestemden medecursisten en
3. support van René,
4. Gratis App! Onze cursisten mogen gratis gebruik maken van onze handige App waarmee je eenvoudig  je pianolessen kunt volgen en zelfs chatten in het forum.

5. Een aantal extra lessen.


Vraag: Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Antwoord: Je krijgt na betaling direct je logingegevens tot onze exclusieve online ledensite. Je krijgt levenslang 24/7 toegang tot de cursus. Zodra je inlogt kun je alles netjes geordend terugvinden. Ook kun je via het volgsysteem altijd zien bij welke les je gebleven was, lekker handig! 

Hoe lang is het aanbod geldig?

Antwoord: Je ziet bovenaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket  voor 9,95 euro. Daarna gaat de prijs terug naar € 47,- en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis. 


Wat heb ik nodig om deze cursus te volgen?

Antwoord:   Het best is een piano of keyboard, maar we geven in deze cursus ook tips over de aanschaf en keuze van het juiste instrument.  Ik laat ook zien wat ik zelf gebruik aan muziekinstrumenten (piano's en keyboards voor onze Muziekschool).
Ontvang nu Direct Toegang!

pianogeheimen instapcursus pianolesvanrene
€ 47,-
€ 9,95

Pianogeheimen Instapcursus

Die tevreden en trotse blik als een leerling weer een nieuw liedje kan spelen, daar doe ik het voor!

Ik kwam erachter dat ik liever leraar wilde zijn (mensen helpen) dan pianist....

Eerst (18 jaar lang) met een eigen Muziekschool, Nu al bijna 10 jaar online met PianolesvanRene.nl.  Ik ben al ruim 29 jaar actief als fulltime piano-en keyboarddocent en ik kan je vertellendat dit aardig gelukt is.   Onze actieve en geweldige Community bestaat al uit meer dan 5,100 online cursisten en groeien lekker verder.  


Honderden mensen heb ik 1-op-1 les gegeven, duizenden nu online, veel gezien, veel geleerd. Altijd weer die mooie blikken van ongeloof, aan het begin bij hun 1e lesdag als ik ze vertel wat ze kunnen leren, en later die trotse en voldane glimlach als ze alweer een nieuw liedje helemaal hebben geleerd. Zo mooi!


Nu is het jouw beurt en ga je genieten, lekker aan de slag!


Hieronder vind je mijn (fase 1) cursus die je gaat volgen, de 1e stappen zetten, die ik had gekozen als ik vandaag opnieuw zou beginnen met piano spelen. Dit is je kans. Wacht niet langer, this is it!