arrow_drop_up arrow_drop_down

"Mijn geheime Methode onthuld:"

Mijn starterscursus voor  "Piano en Keyboard (2020 versie) is een laagdrempelige instapcursus voor jong en oud. Deze pianolessen voor de echte beginners, herstarters, bevatten alles wat je moet weten om een goede start te maken met piano spelen.


Zelfs als je nog nooit een toets hebt aangeraakt speel je binnen enkele lessen je eerste pianoliedjes en ontdek je precies je jezelf gewoon vanuit huis in je eigen tijd en tempo verder kunt ontwikkelen tot gevorderd pianist.


Studietijd: Deze cursus is goed te doorlopen in ongeveer 1 tot 2 weken. Met slechts 15-30 min. per dag. Alle is in eigen tijd en tempo te volgen, dus je mag er ook langer over doen :-)

Klein stukje over mij...

Beste muziekvriend(in),, al vanaf mijn 12e heeft muziek mij gegrepen en nooit meer losgelaten. Als verlegen jongetje speelde ik weinig buiten, en zat vaak uren en uren achter mijn tafelorgeltje wat te pingelen.    


Nu jaren later ben ik zo blij en dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken.  Ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar pianoleraar en heb duizenden liefhebbers geholpen om piano te leren spelen.


De manier waarop we leren heeft me altijd geboeid, jarenlang heb ik me tijdens de muzieklessen (waar ik vroegtijdig mee stopte) en later de klassieke pianostudie verdiept in zoveel mogelijk les methodes en het internet.

Voorkom ellende en start goed!

Door op heldere wijze dit beginners pakket te volgen leer en ontdek je o.a.:

  • Hoe je door deze 2 oefeningen te doen je direct al resultaat ziet zelfs als je nog nooit een toets hebt aangeraakt!
  • Met handige koopgids  ( koop geen 'kat in de zak').   Ontdek waar je op moet letten.
  • Ontdek welke lesmethode het beste werkt voor duizenden cursisten en waarom.
  • Bekijk deze tips en voor onnodig piijnklachten aan handen, schouders of rug.
  • Ontdek hoe je in slechts WEKEN geen Jaren op een leuke manier piano leert spelen.
  • Leer een leuke bekende song spelen  binnen 4 weken met beiden handen
  • Verbaas jezelf,  geliefden, vrienden en kennissen met het resultaat na het volgen van deze beginnerscursus!  
  • Dé 10 Makkelijkste en meest aangevraagde pianoliedjes voor beginners (10 piano tutorials!
  • Succes gegarandeerd!  :-)

Wat mijn cursisten zeggen:

Ongelooflijk knap professioneel en helder samengesteld, om maar van de educatieve kwaliteit te spreken.

Gefeliciteerd en hartelijk dank!

André Eerdekens

vind ik de cursus leuk en goed opgezet en het motiveert je om aan de slag te blijven.

Max van der Gugten

Allemaal zeer duidelijk en goed te volgen


.

Marion Elsen

MIJN SUCCESFORMULE:  Deze cursus bestaat uit deze 5 Onderdelen:

1. Uitleg Succespad en lesmethode

Een goede start is het halve werk!  Vanaf de 1e start leg ik in een korte video uit wat nu deze Succespad methode inhoud en hoe het jou kan helpen in je ontwikkeling en pianospel.

2. Lesmateriaal downloaden en uitprinten 

Na de introductie ontvang je het zorgvuldig uitgekiend lesmateriaal bestaande uit: 1. het cursusboek van mijn  online training 'De Snelstartcursus voor Piano en Keyboard', pdf gids van onschatbare waarde voor beginners.   2. Daarnaast ontvang je ook mijn 12 Akkoordenboek met duidelijk foto's met de 12 meest gespeelde akkoorden binnen de lichte muziek.  .

3. Zelf aan de slag!

In het 3e deel.van deze introductiecursus gaan we lekker aan de slag en zul je snel al bekend raken met de pianotoetsen, het klavier en je 1e liedje gaan spelen.    Ik heb speciale heldere video's klaarstaan waarin je zowel mijn vingers kunt zien alsook duidelijk oplichtende toetsen voor je coordinatie.  Dit alles uiteraard met handig pdf lesmateriaal als naslagwerk.

4. Persoonlijke Support

Snap je iets niet? Kom je ergens niet uit? Geen nood! Je krijgt straks mijn persoonlijke e-mailadres en je kunt me gewoon een mailtje sturen als je ergens niet uit komt!

introductiecursus met forum

5.   24/7 Toegang tot interactieve ledenforum

Hoewel je maar een eenmalig bedrag betaald, blijf je toegang houden tot het besloten pianoforum (met duizenden enthousiaste pianoliefhebbers)  en kan je doorlopend al je vragen en vorderingen delen met je medecursisten en  pianodocent zodat je nooit hoeft vast te lopen!

AANBIEDING! Start nu en betaal tijdelijks een éénmalig bedrag van slechts €9,95!  

Hoi Rene, hier Rudy, 40 jaar uit Bemmel. Nog nooit eerder een instrument bespeeld en verbaasd dat het al lukt om met Guus mee te spelen.

Rudy Bongers

Wat andere zeggen:

"vond de Challenge geweldig om te doen, vooral omdat je binnen een tijdslimiet het voor elkaar moet hebben. Dat geeft mij extra stimulans."

John Morret

*heel motiverend, het geeft je een doel,

*zeer leerzaam vooral op tempo leren spelen."


Rudi Kopmels

"De instructies waren helder, de audio's en tempo helemaal goed."


Liesbeth Slugter

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie!

Omdat ik voor 100% achter mijn product sta, en ik zeker weet dat het je veel voordeel oplevert, geef ik je 30 dagen de tijd om de pianolessen uit te proberen. Dat betekent dat je 0% risico loopt. 

Het enige dat je hoeft te doen is me een mailtje sturen. 

Klaar voor de start?

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Vraag: Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Antwoord: Je krijgt na betaling direct je logingegeves tot onze exclusieve online ledensite. Je krijgt levenslang 24/7 toegang tot de cursus. Zodra je inlogt kun je alles netjes geordend terugvinden. Ook kun je via het volgsysteem altijd zien bij welke les je gebleven was, lekker handig! 

Hoe lang is het aanbod geldig?

Antwoord: Je ziet bovenaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket  voor 9,95 euro. Daarna gaat de prijs terug naar € 97,- en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis. 


Wat heb ik nodig om deze cursus te volgen?

Antwoord:   Het best is een piano of keyboard, maar we geven in deze cursus ook tips over de aanschaf en keuze van het juiste instrument.  Ik laat ook zien wat ik zelf gebruik aan muziekinstrumenten (piano's en keyboards voor onze Muziekschool).
Die tevreden en trotse blik als een leerling weer een nieuw liedje kan spelen, daar doe ik het voor!

Ik kwam erachter dat ik liever leraar wilde zijn (mensen helpen) dan pianist....

Nu met een eigen muziekschool (DePiano) al ruim 20 jaar actief als fulltime piano-en keyboarddocent kan ik zeggen dat dit aardig gelukt is.


Honderden mensen heb ik 1-op-1 les gegeven, veel gezien, veel geleerd.

Altijd weer die mooie blikken van ongeloof, aan het begin bij hun 1e lesdag als ik ze vertel wat ze kunnen leren, en later die trotse en voldane glimlach als ze alweer een nieuw liedje helemaal hebben geleerd. Zo mooi!


Nu is het jouw beurt en ga je genieten, lekker aan de slag!


Hieronder vind je mijn (fase 1) cursus die je gaat volgen, de 1e stappen zetten, die ik had gekozen als ik vandaag opnieuw zou beginnen met piano spelen. 


Dit is een resultaat van velen jaren testen en uitproberen.


Veel succes en plezier!

Koekje erbij?