kleine jongen andre hazes piano
arrow_drop_up arrow_drop_down
24 januari 2015 

Kleine Jongen Andre Hazes Solo Piano Improvisatie

Niet alleen Waylon was geraakt gisteravond door de mooie live uitvoering van het nummer Kleine Jongen door Marcel Veenendaal en Xander de Buisonjé, gisteren tijdens RTL Late Night maar ook ik was geraakt door deze prachtige uitvoering.  Vandaar dat ik besloten heb dit liedje op te nemen op piano en er een piano improvisatie van te maken.

Mocht je de live opname nog willen zien klik dan hier via deze link.

 

Hieronder vind je de video opname, ik hoop dat jullie het mooi vinden.

Kleine Jongen Andre Hazes Solo Piano Improvisatie

Wil je dit nummer ook graag leren spelen op piano?

Wil je dit mooie nummer ook graag leren spelen?  Ik ga binnenkort een piano tutorial opnemen voor mijn
cursisten die mijn Snelstartcursus voor piano en keyboard volgen.

Klik hier om meer te leren over spelen met akkoorden en improviseren via deze cursus

 

Reactie plaatsen

Koekje erbij?