Kygo – Firestone feat. Conrad
arrow_drop_up arrow_drop_down
9 juni 2015 

Kygo – Firestone feat. Conrad

Regelmatig struin ik de hitlijsten af op zoek naar leuke nummers om op piano te spelen.  Zo af en toe stuit ik op een nummer waar ik een eigen versie van maak.  Nu heb ik gekozen om het nummer van de Noorse DJ Kygo Firestone voor je op te nemen als piano naspeeltutorial.
Als je nog niet zolang piano of keyboard speelt, zal dit vrij lastig worden, maar niet onmogelijk.  Qua akkoorden bestaat het nummer uit een vrij eenvoudig akkoordenschema, maar het is de combinatie van de skills van Kygo en de  mooie stem van de australische zanger Conrad Sewell die het nummer zo bijzonder maakt in mijn ogen.

Ik zou het erg leuk vinden, als je hieronder een berichtje achterlaat of het je wel of niet gelukt is om te spelen, en wat je graag nog meer zou willen leren (kan niets beloven..  ;-)

Veel succes met oefenen!

Annsophie
Door

Annsophie

op 10 December 2015

Super dankjewel! Ik ben ook echt altijd opzoek naar nummer. Nu moet ik wel zeggen dat ik tegenwoordig ook andere genres aan het proberen ben, want niet alle nummers uit de hitlijsten zijn zo leuk om te spelen. Ik heb pas geleden een optreden op school gehad, helaas moesten we verschillende piano'sbespelen dus zat niet overal even lekker.Toch heb ik een aantal leuke nummers gespeeld dus hierbij een nummer dat ik het leukste vond Running- Naugthy boy ft. Beyoncé Groetjes Sophie

Reactie plaatsen

Koekje erbij?