Direct Toegang tot jouw Persoonlijk Pianoles Plan!

Ben jij ook gek van piano spelen? Zoek je persoonlijke hulp maar toch online (in eigen tijd)? Wil je eindelijk eens 'de stap' zetten, of snel resultaat zien?
Kom dan bij de PVR Community, ontvang je persoonlijke succesplan, maak deel uit van een groep zeer gemotiveerde piano liefhebbers van alle niveau's, en krijg nu direct toegang tot al onze expert cursussen (t.w.v. 835 euro) + onze community met 2.000+ pianisten en toetsenisten.

.

Honderden Pianolessen + Een geweldige Community + Je eigen online Pianoleraar...

direct hulp en ondersteuning

Hulp van ervaren Piano-en Keyboardleraar!

Bespaar veel tijd door doelgericht te leren.

inspireer jezelf met andere pianisten en keyboard spelers

Ontmoet & inspireer je medecursisten

bespaar geld aan de muziekschool

Bespaar geld
(Onbeperkt cursussen volgen)

elke maand nieuwe piano en keyboard liedjes

Leer samen met je medecursisten steeds iets nieuws in de maandelijkse inspirerende Challenges.

leer beter piano spelen met live webinars

Leer meer met LIVE webinars

Ik speel al een paar jaar gitaar en heb nu op 62 jarige leeftijd ook een keyboard aangeschaft. Nooit te oud ... enz.

Ook de interactie met andere cursisten en de gezamenlijke uitdagingen die voorgeschoteld worden stimuleren je om er flink voor te gaan.

Er is een grote diversiteit aan cursussen. Ik heb nu na zo'n 8 weken al flink wat vorderingen gemaakt.

Ook de live uitzendingen zijn een welkome aanvulling waarbij je goede interactie hebt. Al met al een goede beslissing om bij deze club te gaan.

- Jan Leemputt

Klinkt dit bekend?

Het is de laatste jaren er niet makkelijker op geworden om een piano cursus te vinden die bij je past.

Je wordt letter overspoelt met informatie, lessen, artikelen over piano leren spelen, maar waar moet je nu beginnen?

Ik denk dat jij of:

1. Een beginner bent op zoek naar informatie over piano leren spelen

Of

2. Je hebt al eerder les gehad of nog les maar bent niet tevreden of gemotiveerd en wilt graag je niveau verbeteren.


Ik weet hoe het voelt! Dit zijn de meest genoemde redenen waarom mensen helaas vaak vroegtijdig stoppen met piano of keyboard leren spelen.

Mijn naam is René Knops, ik ben 45 jaar en muziek is voor mij een soort primaire levensbehoefte, zonder muziek wordt ik ziek.
Als 12-jarig jongetje kreeg ik van mijn ouders een tafelorgeltje waar ik op mocht spelen. Geld voor muziekles was er toen nog niet.

Ik droomde ervan om mijn familie en vrienden te verbazen met de mooiste piano solo's en begon allerlei liedjes op gehoor te oefenen. Ik oefende en oefende maar.
Helaas bestond toen (80's) nog geen youtube, dus ik moest alles zelf uitzoeken.

Ik vond muziek maken geweldig, en het gaf me een gevoel van enorme vrijheid. Ik kon al mijn liefde, plezier en verdriet kwijt in mijn eigen muziek.

Dat is ook de reden waarom ik nu 33 jaar later nog steeds dagelijks met veel plezier als pianoleraar en keyboardleraar al ruim 20+ jaren kinderen, volwassen en ouderen de kunst van het genieten van zelf musiceren op piano of toetsen wil bijbrengen.

Sinds 2011 ben ik gestart met het geven van online piano-en keyboardlessen eerst via youtube (yesonlinepianoles) en daarna met pianolesvanrene.nl Plezier in muziek staat bij mij voorop. Iedereen kan leren spelen en dat wil ik bewijzen!

Stap-voor-stap leer je piano spelen in je eigen tempo maar onder begeleiding van Professioneel docent.

Het lijkt op het eerste gezicht allemaal erg makkelijk om via het internet te leren piano spelen, maar niets is minder waar. Er is gewoon ZOVEEL informatie, teveel, je begint ergens aan, bekijkt een video op Youtube, koopt een online cursus, en dan begint de ellende!

Je stort je op een les op die volgt op je computer of tablet en begint, maar raakt al snel ontmoedigd door een gebrek aan steun van 'de oude vertrouwde pianoleraar' die je direct helpt als je iets fout doet. Hierdoor raak je ontmoedigd, weet niet goed hoe je verder moet en stopt met de lessen,..

Toen ik mijn 1e online cursus verkocht in 2011, kwam ik er al snel achter dat mijn cursisten snel overweldigd raakte, en behoefte hadden aan goede begeleiding en een duidelijk lesplan.

Vanaf nu kan men bij ons instromer als nieuwe cursist en via ons maandelijkse succes plan heel doelgericht stap-voor-stap alle lessen volgen.
Deze lessen worden ondersteund door mijn support in het forum, webinars en LIVE facebook sessies in onze exclusieve besloten Facebook groep.
rerererer

Hoe werkt het dan met de lessen?

Elke maand leer je een nieuw liedje spelen en bouw je vaardigheden op zodat je jezelf stap-voor-stap bijschoolt tot pianist.

Piano spelen is geweldig, en een continue voortdurend leerproces, een prachtige muzikale reis waarbij je nooit uitgeleerd raakt.

Dat is de reden waarom ik de PVR Community heb opgericht en daarom blijf ik onze leden ondersteunen. Je kunt het zien als het leerproces wat je ondergaat bij een Muziekschool. Mensen komen bij ons op de Muziekschool binnen als beginners en transformeren de jaren erna naar Gevorderd pianist.

Online Cursussen voor Piano en Keyboard

Wanneer je lid wordt van de Pianoles van Rene Community krijg je direct toegang tot de meest complete online piano e-learning die je kunt vinden. Je hebt daarmee direct toegang tot alles wat je moet weten om vlot je favoriete liedjes te spelen in genres als Pop, Rock, Blues, Boogie Woogie, Jazz, New Age, en Klassiek. Het is Net-PVR-Flix ;)

Wij houden deze trainingsomgeving nauwkeurig bij. Het is ons doel om altijd zo actueel mogelijke informatie te geven waar je direct mee aan de slag kunt. Daarbij krijg je nu tijdelijk toegang tot alle online muziek lesprogramma's voor piano en keyboard, deze werden voorheen variërend van 47 tot 495 euro per cursus verkocht.

Kan ik het betalen?

Een normale pianoles kost al snel 40 tot 50 euro per keer. En 700 (kinderen) tot 900 (volwassenen) per jaar. Dat met beperkt aantal lessen en soms nog verplichte examens. Hiervoor kan je nu al ruim 2 maanden lang, alle lessen volgen en dagelijks je vragen stellen.


Muziek is iets onbetaalbaars. Muziek verbindt immers, dat is fantastisch om te delen met je geliefde of vrienden. Je kunt ervoor kiezen om het geld te spenderen aan dezelfde dingen die je altijd doet… OF je kunt ervoor kiezen om het te investeren in JEZELF, in meer geluksgevoel, een geweldige tijdsbesteding en hobby, een compliment ontvangen, je gevoelens leren vertalen naar de piano of keyboard, en gezellig.


Het gaat allemaal met sprongen vooruit als die eerst juiste stap zet.

Ontvang Elke Maand Je Eigen Lespakket!

Zodra je je inschrijft, neem ik contact met je op en ontvang je van mij een persoonlijk lesplan, en hierbij maandelijks een hapklaar pakket met goed te behappen lesstof. Overzichtelijk, je weet wat je moet doen om je doel te bereiken. Zo wordt je niet meer overladen met 'volle boekenkast" leerstof.

Beste keuze!

PER Maand

€24,95

per maand

  • Maandelijkse Succespad Training (€147/maand)
  • Exclusieve FB community (€67 p/mnd)
  • Tech archief (€47)
  • Webinars Live volgen en bekijken (€97)
  • Exclusieve FB Live Pianolessen (€47/maand)

REGISTREER EN BETAAL

Lees hieronder wat verhalen van enkele tevreden cursisten