Page content

Over René

online pianolesAangenaam met u kennis te maken!

Mag ik mij kort voorstellen:  mijn naam is René Knops. Ik ben eigenaar en oprichter van Muziekschool DEPIANO, een particuliere muziekschool gevestigd in  het gezellige Brabantse dorp Berkel-Enschot  (Tilburg) en sinds april 2013 gestart met PianolesvanRene.nl, een online platform in Nederland en Belgie voor iedereen die (beter) piano en keyboard wil leren spelen .

Na mijn studie klassiek  piano aan de Royal schools of Music en diverse sociale trainingen ben ik in 2003 gestart met Muziekschool DEPIANO met alleen piano- en keyboardlessen.

Muziek en mensen zijn mijn grote passie!

De Piano Zomerconcert 2010 048Sinds 2003 werk ik als pianodocent en eigenaar samen met 7 geweldig jonge getalenteerde docenten en muzikanten en verzorgen we samen muzieklessen op maat!

Plezier in muziek is altijd mijn drijfveer geweest voor mezelf maar ook voor anderen.  Ik probeer altijd mijn enthousiasme over te brengen op mijn leerlingen.

Naast het lesgeven ben ik actief al pianist bij Popkoor Undercover waar ik enorm veel plezier aan beleef.

Ook geef ik af en toe soloconcerten, val ik af en toe in voor andere toetsenisten in diverse bands en verzorg ik de muzikale achtergrond op recepties of dineetjes.

reneDoelstelling Pianolesvanrene.nl

Ik geloof dat echt iedereen piano of keyboard kan leren spelen.  Mijn doel met pianolesvanrene.nl,  is om muziek en vooral piano voor alle mensen meer toegankelijker te maken.

Piano spelen is geweldig, en een continue voortdurend leerproces, een prachtige muzikale reis waarbij je nooit uitgeleerd raakt.

Dat is de reden waarom ik de PVR Community heb opgericht en daarom blijf ik onze leden ondersteunen.  Je kunt het zien als het leerproces wat je ondergaat

Bij een Muziekschool.   Mensen komen bij ons op de Muziekschool binnen als beginners en transformeren de jaren erna naar Gevorderd pianist.

Ik heb onlangs een speciaal succespad ontwikkeld van 5 fases die iemand doorloopt van beginner naar pianist, en ik begeleidt deze persoon in onze Community persoonlijk  door alle fases heen.

PVR Community

Vanaf December 2016 heb ik mijn productaanbod ondergebracht in één besloten online leeromgeving met communityforum.  De PVR Community is een gezellig  online platform voor Pianisten en Toetsenisten (Keyboard, keys).    Alles onder 1 dak,   contact met honderden medecursisten, live webinars bijwonen,  elkaar motiveren en inspireren om nog beter piano of keyboard te leren spelen.

Op dit moment zitten ongeveer 150 actieve leden (beginners en gevorderden) in onze community, dus kun je je voorstellen dat je zo een antwoord op je vraag ontvangt 🙂

VOOR WIE IS Pianoles van Rene?

Als jij in 7 dagen denkt piano te kunnen leren spelen, dan zit je hier verkeerd!  Maar ben jij een enorme muziekliefhebber, en droom je ervan om straks zelf je eigen mooie pianoliedjes te kunnen spelen.

Ben je leergierig, geduldig en heb jij tijd om dagelijks 15-20 minuten te oefenen, kun je klikken met een muis, heb je internet?   Dan kan ik met mijn online pianolessen wellicht iets voor je betekenen…

Wat zeggen anderen over René?

Jouw eerste stappen

Stap 1.:  Wil je graag kennismaken met mijn manier van online lesgeven?  >>>Klik dan hier voor mijn verhaal en ontvang gratis proeflessen.

Stap 2: Heb je hulp nodig en ben je op zoek naar een manier om online vanuit huis het maximale te halen uit je piano of keyboard?   Zit je nog met vragen?  Wil je graag weten of mijn online lessen wel geschikt zijn voor jou ?   Klik dan hier om contact met me op te nemen.
Dat kan via mijn contactformulier of per telefoon (op afspraak).

Tot ziens bij Pianoles van Rene!

 

 

De Piano Zomerconcert 2010 048reneonline keyboardles

 

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Over René

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.