Piano spelen op basis van akkoorden
arrow_drop_up arrow_drop_down
4 oktober 2018 

Piano spelen op basis van akkoorden

In deze videoPiano spelen op basis van akkoorden leg ik uit hoe je met behulp van akkoorden op hedendaagse wijze snel liedjes kunt leren spelen op de piano.   Ik leg in het kort wat uit over mezelf,  mijn ervaringen als pianoleraar de afgelopen 25 jaar.

Vind je het lastig om goed piano te spelen?  Loop je steeds vast?  Of kom je er maar niet toe om te gaan oefenen?  Ik kan je meestal haarfijn uitleggen waarom niet.   In de korte video leg ik uit HOE je met mijn unieke online methode meer speelplezier krijgt, waardoor je dus ook gemotiveerd bent om meer te oefenen.  Ook lees je hoe cursisten voor het eerst in hun leven écht geloven en het vertrouwen hebben dat ze het echt kunnen.

Ook leg ik uit, wát nu precies mijn online piano lesprogramma zo bijzonder maakt.  En WAAROM veel mensen bij andere aanbieders van online les vaak vastlopen of vroegtijdig afhaken.    Wil je graag meer speelplezier en resultaat?

>>> Klik dan hier om de video te bekijken >>>

Reactie plaatsen

Koekje erbij?