De Piano-Succespad-Methode | Online piano leren spelen.

Hoe de Piano Mijn Leven Compleet Veranderde

...en mijn lessen de levens veranderde van meer dan 10.000 pianostudenten
Ik weet hoe je je voelt! Je bent gefascineerd door mensen die zomaar achter een piano gaan zitten en spelen. Je komt ze op het internet overal tegen en jij wil dit ook kunnen!  Die vrijheid, het vermogen om mensen bij elkaar te brengen, een talent dat indruk maakt, een hobby die ontzettend veel plezier geeft en ontspanning brengt in jouw leven...

Maar waar moet je  starten?

Hoi , ik ben René!

null

Veel mensen kennen me van mijn YouTube-video's waarin ik prachtige pianomuziek speel. Maar mijn reis van beginner naar pianist naar docent was niet makkelijk.

Op mijn tiende zag ik een vriendje piano spelen en dacht: "Dat wil ik ook!" Wekenlang smeekte ik mijn ouders om een piano, hoewel we er eigenlijk geen geld voor hadden.   Er was helaas geen geld voor muzieklessen thuis maar...

Uiteindelijk kreeg ik een speelgoedtafelorgel, waarmee ik zelf begon te experimenteren. De droom om toetsenist te worden, liet me nooit los.

rene knops als toetsenist

Op mijn zestiende kocht ik mijn eerste synthesizer (Roland D20) en bracht ik uren door in de bibliotheek om pianoboeken te bestuderen, aangezien YouTube toen nog niet bestond.

Zo heb ik mezelf de basis van piano spelen bijgebracht, spelen op gehoor (play by ear) en noten lezen. "Mijn carrière" als aankomende pianist was gestart!  


Ik zocht alles af wat ik kon vinden aan gratis lesmateriaal voor piano en zo heb ik piano leren spelen.  Ik ontdekte de makkelijkste en meest praktische manier om piano te leren spelen.  Maar niet alleen dat!  Ik had ook de hele tijd enorm veel plezier. 

Maar ik vroeg me af... Waarom geven zoveel mensen de piano op? Hier is wat ik ontdekte.

  1. Een pianoleraar is duur. Een gemiddeld persoon geeft gemiddeld €1.500,- uit aan lessen per jaar.
  1. De meeste traditionele lesmethodes zijn saai en verouderd.  Ze leren je onbekende liedjes waar je niets om geeft.
  1. Eén goede pianist is niet altijd een goede pianoleraar! 
  1. Mensen houden niet van theorie en toonladders.  Dat voelt gewoon als hard werken en is helemaal niet leuk.
  2. Veel mensen houden zich vast aan youtube video's waarin je steeds maar een stukje leert spelen in plaats van echte pianokennis en blijven afhankelijk van video's.

Helaas laten de meeste leraren pianoles vaak voelen als echt hard werken. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Piano spelen zou leuk, ontspannend en plezierig moeten zijn voor iedereen.

Gedurende de afgelopen 30 jaar ben ik op zoek gegaan en heb ik de beste methoden en systemen verzameld en uitgebreid getest, en in deze cursus wil ik graag al mijn beproefde tips, trucs en bronnen met jou delen.

Ik ga je stap voor stap leren spelen. In plaats van simpele kinderliedjes te spelen, speel je geweldig mooi klinkende bekende liedjes. In plaats van gefrustreerd te raken, zul je kippenvel krijgen!

En het mooiste is? Je zult genieten van het leren spelen van jouw favoriete nummers en je dierbaren ermee verrassen.

Ik ben klaar om piano te leren spelen

Piano-Succespadmethode

Dit is wat je krijgt:

✅Vind je Eerste piano Helemaal Gratis

✅ Improvisatie


✅Piano Basiskennis en vaardigheden

✅Alle Omkeringen
✅Hand Rekoefeningen voor Beginners
✅ De Geheimen Patronen die elke pianist dagelijks gebruikt.


✅ Lezen en  Spelen van Bladmuziek


✅Spelen met Emotie (zoals een Prof)


✅Piano Warming Up Oefeningen


✅ Bekende liedjes meespelen met een band

✅Je gaat leren improviseren 


✅ Aanmoediging & Tips


✅Vingervlugheid Oefeningen


✅ Spelen met play-along oefentracks

✅Je favoriete liedjes spelen met akkoordenschema's en leadsheets

✅Spelen op Gehoor


✅Alle Toetsennamen snel leren en herkennen op de Piano

✅ In totaal bijna 100 populaire en veel aangevraagde piano liedjes spelen

✅Alle Majeur en Mineur Akkoorden


✅Altijd extra hulp van je pianoleraar via extra video's en live sessies

Wat kost muziekles in Nederland:

Stel je wil graag een uurtje pianoles per week. De meeste pianoleraren en muziekscholen berekenen ongeveer tussen de €30-€75 per losse les.

Lestijd: De standaard lestijd (schrik niet) op een muziekschool is slechts 20 minuten!! 

Elke cursus bevat lesstof van ± 1,5 jaar reguliere lessen.

Ter vergelijking: 1,5 jaar privéles vanaf €1200, muziekschool vanaf €600.

Met mijn uitgekiende Piano-Succespad-Methode ontvang je levenslang toegang tot 6 online cursussen met meer dan 144 videolessen, een privé online leeromgeving, gezellig besloten interactief Community-forum, alle toekomstige updates (altijd up-to-date!) met stap-voor-stap korte online videolessen en ontelbare hulpmiddelen.    


Vandaag kun je je pianodroom verwezelijken en ben je klaar voor slechts €1972,- €497,- (eenmalig)! 

 

Ik ben er zo zeker van dat ik jou kan helpen om piano te leren spelen en om vrijheid te vinden, dat ik je 45 dagen 100% geld terug garantie geef! Als je denkt dat je niet vooruit bent gegaan na het volgen van mijn cursus, stuur me dan een email en ik geef je een restitutie!

Wat houd je nu nog tegen om vandaag te starten?


2024 Piano Succespad Methode Pianoles van Rene

Hier is Alles Wat Je Krijgt Als je Vandaag Besteld...

 Cursus 1:
Snelstart Piano Beginnerscursus (waarde: €599)

Cursus 2: Vervolgcursus (waarde: €399)

✅ Cursus 3: Noten lezen & Spelen Basis (waarde: €399)

Cursus 4: Vinger Gymnastiek (waarde: €299)

Cursus 5: Een Piano voor Elk Budget (waarde: €179)

Cursus 6:  7-Daagse Introductiecursus (waarde: €97)

✅ Levenslang toegang tot je aankopen & GRATIS Updates (Onbetaalbaar)

✅ 45-Dagen 100% Geld Terug Garantie (Geen risico)

✅ Handige App (voor IOS of Android)

✅ Toegang tot onze online besloten interactieve Community-forum 


Standaard Prijs: € 1972,-

45 DAGEN  100% GELD-TERUG-GARANTIE

Alles wat je krijgt in Detail

🖥️ Snelstart Piano Beginnerscursus (Basiscursus)

Deze revolutionaire cursus heeft 6 modules  met meer dan 80 lessen. - waarmee je stap-voor-stap alles leert wat je moeten weten om zo snel en accuraat mogelijk piano te spelen.  Aan het eind, klink je als een Prof,  maar het beste onderdeel van alles?  René leert je hoe je vrijheid in muziek kunt vinden waardoor het piano leerproces nog plezieriger wordt!

🔑 Levenslang Toegang tot een Exclusieve Ledensite!


Je krijgt levenslang toegang tot een online besloten ledensite waar al je lessen en oefenmaterialen zich bevinden.  Het is niet nodig om grote bestanden te downloaden of een stapel DVD's op te slaan.  Zo kun je op een comfortabel manier leren en bovendien profiteer je regelmatig van nieuwe updates zodra we onze cursus weer kunnen verbeteren!

💻 Verschillende manieren van Oefenen!

Met de duidelijke en korte filmpjes met dubbel oplichtende toetsen kijk je over de schouders van Rene leer je razendsnel.  Lessen zijn indien nodig ook aangevuld met Synthesia bestanden en pdf naslagwerk.

Cursus 1   Instapcursus

7-daagse pianocursus
€97,-

7-Daagse introductiecursus  (waarde: €97)

Ontdek hoe je in slechts één week moeiteloos jouw eerste song speelt met 7 beknopte online pianolessen (video's) die passen in jouw dagelijkse routine. Met  eBook 'Piano Startersgids' en bijbehorende oefenaudio's (mp3) zonder kosten. Ideaal voor elke aspirant-pianist, of je nu net begint, al ervaring hebt, of het weer wilt oppakken.

Zeg vaarwel tegen het lezen van noten; je hebt ze niet nodig om te starten!

Cursus 2 Beginnerscursus:

€599,-

Snelstart Piano Beginnerscursus  (waarde: €599)

Deze revolutionaire cursus heeft 6 modules  met meer dan 80+ lessen waarmee je stap-voor-stap alles leert wat je moeten weten om zo snel en accuraat mogelijk piano te spelen.  Aan het eind, klink je als een Prof,  maar het beste onderdeel van alles?  René leert je hoe je vrijheid in muziek kunt vinden waardoor het piano leerproces nog plezieriger wordt!

Cursus 3: Vervolg Cursus 

Vervolg Cursus (waarde: €399)

Na de Snelstart Basiscursus en PopPianist, duiken we dieper in de stof van akkoorden, toonsoorten, kwintencirkels, gaan we stukjes improviseren, en neem ik je mee in de wereld van de professionele toetsenisten.  Je leert hoe je razendsnel nieuwe liedjes kunt instuderen en spelen (meestal binnen 1-2 dagen) met behulp van geheime technieken.

Cursus 4: Noten Lezen en Spelen  

Noten lezen en spelen Basiskennis PianolesvanRene

Noten Lezen en Spelen - Basiskennis (waarde:€399)

Lezen van bladmuziek hoeft echt niet moeilijk, eng of ingewikkeld te zijn.  Ik was vroeger koppig en speelde alles op gehoor maar later ontdekte ik het voordeel!   Het kunnen spelen van bladmuziek geeft onbeperkte mogelijkheden in de hoeveelheid liedjes die je kunt spelen. Ik leer je de basiskennis die elke pianist behoort te kennen.  Op deze manier kun je direct implementeren wat je geleerd hebt en klinken alsof je al 10+ jaren piano speelt!

Cursus 5: Vinger Gymnastiek  

Vingergymnastiek Pianoles van Rene

Vinger Gymnastiek (waarde: €299)

Weet je wat ik het meest frustrerend vond toen ik voor het eerst ging piano spelen? Ik beschikte niet over de lenigheid en kracht om de liedjes te spelen die ik leuk vond!  In deze bonus cursus, deel ik mijn favoriete vingeroefeningen die je helpen om een sterkte basis op te bouwen.

Cursus 6: Een Piano Voor Elke Budget  

Een Piano Voor Elke Budget (waarde: €149)

Een piano of keyboard kopen kan best frustrerend en verwarrend zijn. 

In deze bonus cursus leer ik je alles wat je moet weten om een weloverwogen aankoop te doen zodat je het perfecte keyboard of piano vindt.

De prijs is goed....

Maar ga ik dit ook écht zelf kunnen?

Ja! En hoe weet ik dit? Ik heb via de Muziekschool 20 jaar lang dagelijks tientallen pianoleerlingen lesgegeven in de leeftijd van 6 tot 88 jaar.  Ik kan op het 1e oog lastige technieken eenvoudig uitleggen en weet precies waar de struikelblokken vaak liggen. Ik kan je garanderen dat als je mijn lessen stap-voor-step volgt en minimaal 10 minuten per dag oefent, dat ook jij prachtig piano kunt spelen.
"Na 1,5 jaar met heel veel plezier pianoles te hebben gevolgd bij een muziekschool kwam ik Pianoles van René tegen en heb me aangemeld voor de "Piano Succespad Methode". Deze methode vind ik erg fijn, omdat onder andere gewerkt wordt met voorbeelden op video, die je 24 uur per dag kunt terugkijken. De uitleg van René is helder en goed te volgen. Ik sta er versteld van hoeveel ik in 2,5 maand tijd heb bijgeleerd en hoeveel liedjes ik al kan spelen, waarvan ik dacht dat die voorlopig niet binnen mijn bereik zouden liggen. Natuurlijk moet je zelf wel regelmatig oefenen, maar René's enthousiasme werkt erg motiverend en stimulerend. Wat ik ook erg fijn vind aan deze methode is dat je alles in je eigen tempo kunt leren en dat je opnames mag insturen waar je over het algemeen binnen 24-48 uur feedback op krijgt. Ook kun je gaandeweg uitbreiden met aanvullende lessen en liedjes.  Kortom, ik kan Pianoles van René echt aanraden!"
Meike Bakker

Stop met zoeken (naar pianolessen of muziekscholen) en start NÚ!

Elke individuele Bonus cursus heeft een waarde van €200,- of Meer!Maar Vandaag krijg je ze ALLEMAAL GRATIS!

Cursus 1: Beginnerscursus (waarde: €599)

✅ Cursus 2: Vervolgcursus (waarde: €399)

Cursus 3: Noten lezen & Spelen Basis (waarde: €399)

Cursus 4: Vinger Gymnastiek (waarde: €299)

Cursus 5: Een Piano voor Elk Budget (waarde: €179)

Cursus 6:  7-Daagse Introductiecursus (waarde: €97)

✅ Levenslang toegang tot je aankopen & GRATIS Updates (Onbetaalbaar)

✅ 45-Dagen 100% Geld Terug Garantie (Geen risico)

✅ Handige App (voor IOS of Android)

✅ Toegang tot onze online besloten interactieve Community-forum 


Standaard Prijs: € 1.875,-

45-Dagen 100% Geld Terug Garantie (Geen risico)

Ik ben er zo zeker van dat ik jou kan helpen om piano te leren spelen en vrijheid te vinden, dat ik je 45 dagen 100% geld terug garantie geef! Als je denkt dat je niet vooruitg bent gegaan na het volgen van mijn cursus, stuur me dan een email en ik geef je een restitutie!
"René is echt een pianoleraar in hart en nieren. Geen onzichtbare leraar op het web maar je hebt gewoon contact en hij reageert vrijwel direct als je met een probleem of vraag zit. Bovendien is er een super actief forum dat ook meehelpt om je verder op weg te helpen. De video's zijn overduidelijk en hij legt het heel rustig en geduldig uit. Het enige wat je eigenlijk moet doen is zelf achter die piano te gaan zitten en het doen zoals het voorbeeld. Ik heb twee eerdere cursussen gedaan bij andere aanbieders maar René steekt er met kop en schouders bovenuit. Het is bijna verslavend zo graag wil je weer oefenen en dat komt volgens mij door zijn manier van lesgeven."
Messica van Veen-Kreleger