De Piano-Succespad-Methode (2023 versie) | Pianoles van René
piano-succespad-methode pianoles van rene

"Ontdek hoe je simpel, snel en leuk jij jouw favoriete liedjes speelt"

Zélfs als je alles al geprobeerd hebt of dacht het nooit te kunnen leren!

10 minuten Pianoles van René
Geen probleem als je weinig tijd hebt. Elke dag 10 minuutjes is voldoende om dit lesprogramma af te ronden in 12 weken.
Muziek leren Pianoles van René

Duidelijk stappenplan

Verwerf enorme pianokennis en vaardigheden in overzichtelijke stapjes met de praktijkgerichte Pianopad Succes Methode. 

Gelukkige cursist Pianoles van René

In je eigen tempo

Geen tijdsdruk, leer wanneer het jou uitkomt. Ontdek je hoe je snel zelfstandig liedjes speelt die écht leuk vindt!

Hoe zou je het vinden als jij nu eens echt piano of keyboard kunt spelen. Zoveel mensen zoeken op YouTube of komen in een structuurloze omgeving terecht.

Ze weten niet waar te beginnen, of ze het goed doen en leggen hun piano of keyboard na korte tijd in een hoekje, waarna er stof op komt. Je bent gedemotiveerd en stopt met je pianodroom! 🙁


Is dat niet zonde? Wil(de) jij dan niet piano kunnen spelen op bijvoorbeeld een warme zomeravond voor vrienden en familie? Denk je dat je echt muzikaal onderlegt moet zijn om piano te kunnen spelen?

 

Mijn naam is René Knops en ik ben helemaal gek van piano spelen net zoals jij. 

Ik begon op mijn 12e al met orgelspelen en studeerde piano aan de Royal Schools of Music in London. Ik was 18 jaar lang eigenaar en oprichter van een populaire Muziekschool in Tilburg, Na 18 jaar ben ik gestopt  met als doel om 100% de focus te leggen op mijn online Piano Community omdat ik ontdekte dat steeds meer mensen liever in hun eigen tijd piano wilden leren spelen en niet altijd op een verplicht tijdstip konden komen.

Sinds april 2011 ben ik gestart met PianolesvanRene.nl, een online platform in Nederland en België voor iedereen die (beter) piano en keyboard wil leren spelen. Hier geef ik ál mijn piano en keyboardlessen online en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een geweldige online Community met nu al ruim 8.200 enthousiaste cursisten/muziekvrienden van alle leeftijden en niveau's.

Ik ben er echt van overtuigd dat iedereen met behulp van mijn online lessen piano of keyboard kan leren spelen. Mijn doel is dan ook om met PianolesvanRene.nl om de piano en keyboard voor alle mensen meer toegankelijker te maken.

Ik vroeg me af...Waarom geven zoveel mensen het op om piano te leren?  Dit is wat ik ontdekte.

  1. Een pianoleraar is duur. Een gemiddeld persoon geeft gemiddeld €1.500,- uit aan lessen per jaar.
  1. De meeste traditionele lesmethodes zijn saai en verouderd.  Ze leren je onbekende liedjes waar je niets om geeft.
  1. Mensen houden niet van theorie en toonladders.  Dat voelt gewoon als hard werken en is helemaal niet leuk                                                                 
  2. Mensen bekijken Youtube video's en leren steeds maar 1 stukje en missen veel belangrijke lesstof en gaan de verkeerde dingen oefenen in plaats van bezig zijn met het oefenen van vaardigheiden die ze hun levenlang kunnen gebruiken.

“Met mijn Online Pianocursus maak je als beginner de juiste start”

Helaas laten de meeste leraren het proces van piano leren spelen voelen als heel hard werken. Maar dat mag niet de bedoeling zijn! Piano moet leuk, ontspannend en plezierig zijn voor iedereen!

In de afgelopen 25 jaar heb ik de beste methoden en systemen gevonden en verzameld, en in deze cursus zal ik al mijn beproefde tips, trucs en bronnen met je delen.

Rene Knops

Vergeet muziektheorie en toonladders, ik leer je stap voor stap spelen. In plaats van gekke kinderliedjes te spelen, speel je mee met een orkest of band. In plaats van je gefrustreerd te voelen, krijg je kippevel!

En het beste deel? Je zult veel plezier beleven tijdens het leren spelen van je favoriete liedjes en tegelijkertijd hiermee je dierbaren me verrassen.


Ik ben klaar om vandaag piano te leren spelen


Zij gingen je voor:

Veel meer geleerd dan in 25 jaar bij elkaar. 
"Ik klooide al zo'n 25 jaar wat aan en in het afgelopen jaar heb ik dankzij René veel meer geleerd dan al die jaren bij elkaar en ben muziek beginnen te begrijpen"
Paul Vonck
Deskundige, muziekleraar.


"Heel betrokken en deskundige, muziekleraar. Eigentijdse wijze van lesgeven. Video ondersteuning werkt goed. Je kunt altijd op elk moment terug kijken."
Koen Luters
Prachtige cursus.


"Wat heb je toch een prachtige cursus ontwikkeld. Dikke vette complimenten voor jou René!!!"Marjan Blok

Voordelen van deze online Pianolessen?

Makkelijke stappen en altijd hulp

Elke les kun je zo vaak terugkijken als je wilt.  Herhaling van de lesstof is de sleutel tot het succes. Veel tijd en lang concentreren is dus niet nodig.  

Levenslang toegang tot cursus

Altijd toegang tot de online lessen. Gratis krijg je alle updates en extraatjes erbij. En ook nog altijd hulp via onze online leeromgeving. 

Na de cursus kun jij het volgende

Je leest moeiteloos en snel alle noten van zowel de G-sleutel alsook de F-sleutel.  
Je leert de pedaaltechniek waarmee je liedjes nog professioneler gaan klinken.

Met deze handige speeltechnieken ben je de held op elk feestje of borrelavondje.

Met jouw kennis ben je in staat om stukjes muziek zelf te improviseren.

Perfect 'in de maat spelen'

 Je speelt als een echte Pro je liedjes in de perfect timing.

Je eigen pianostukjes maken geeft enorm veel vrijheid is ontzettend leuk om te doen.

Bekende popliedjes spelen.

Je speelt al honderden leuke bekende liedjes met behulp van akkoordenschema's en leadsheets. 

Met deze vaardigheden kun je direct starten als toetsenist in een beginnende coverband.

Altijd kun jij je piano kennis gebruiken om sneller nieuwe liedjes te leren spelen   
" De uitleg van René is helder en goed te volgen. Ik sta er versteld van hoeveel ik in 2,5 maand tijd heb bijgeleerd en hoeveel liedjes ik al kan spelen, waarvan ik dacht dat die voorlopig niet binnen mijn bereik zouden liggen. Wat ik ook erg fijn vind aan deze methode is dat je alles in je eigen tempo kunt leren en dat je opnames mag insturen waar je over het algemeen binnen 24-48 uur feedback op krijgt. Ook kun je gaandeweg uitbreiden met aanvullende lessen en liedjes.  Kortom, ik kan Pianoles van René echt aanraden!"
Meike Bakker
online videocursus met feedback
€597,-

 €297,- (Termijnbetaling mogelijk) 

NU MAAR LIEFST 6 CURSUSSEN VOOR DE PRIJS 1!!

  • Introductiecursus (online versie, 12 lessen, video's en lesmateriaal)
  • Beginnerscursus  (65 video's incl. pdf lesmateriaal)
  • Gevorderde cursus (30 video's incl. pdf lesmateriaal)
  • Notencursus (7 video's incl. pdf lesmateriaal)
  • Bonuscursus 1: Een Piano Voor Elke Budget 
  • Bonus Cursus 2: Vinger Gymnastiek

Levenslang toegang tot je aankopen  &  gratis updates (Onbetaalbaar!)

✅  Handige App (voor IOS of Android)

✅ Onbeperkt toegang tot onze Besloten Community waar je altijd terecht kunt voor al je vragen en in contact kunt komen met gelijkgestemde muziekliefhebbers. (Onbetaalbaar!)

Stel Je Voor Dat je een Pianoleraar

Inhuurt Ergens Bij Jou in de Buurt

Stel je wil lekker een uurtje pianoles per week. De meeste pianoleraren berekenen ongeveer tussen de €30-€75 per losse les. Dus, als je 1x per week pianoles volgt, ben je ongeveer tussen de €1300 - €1600,-  p.p. kwijt per jaar aan pianolessen.  

Vandaag kun je direct starten met je pianodroom voor een éénmalige investering van slechts: €297,- of drie maandelijkse termijnen van €99,-

Dit is wat je allemaal krijgt in Details

Je krijgt levenslang toegang tot een online besloten ledensite waar al je lessen en oefenmaterialen zich bevinden.  Het is niet nodig om grote bestanden te downloaden of een stapel DVD's op te slaan.  Zo kun je op een comfortabel manier leren en bovendien profiteer je regelmatig van nieuwe updates zodra we onze cursus weer kunnen verbeteren!

Met de duidelijke en korte filmpjes met dubbel oplichtende toetsen kijk je over de schouders van Rene leer je razendsnel.  Lessen zijn indien nodig ook aangevuld met Synthesia bestanden en pdf naslagwerk.

Online piano leren spelen wil niet zeggen dat je er alleen voor staat!  Niet alleen kun je bij ons dagelijks terecht voor antwoorden op je vragen maar bovendien krijg je toegang tot onze Online Besloten Community-forum waar je in contact kunt komen met ons en je medecursisten.

online leeromgeving pianolesvanRene

Toegang tot jouw ledenomgeving

Heerlijk relaxed vanuit je eigen stoel kun je inloggen wanneer jij wilt. 24 uur per dag heb je toegang tot alle online pianolessen. Het zijn leuke, goede en makkelijke lessen. En je vragen kun je altijd stellen in de Besloten Groep van de cursuswebsite. Je krijgt alles wat je nodig hebt op één online leeromgeving.
€497,-
Beginnerscursus:

 Snelstart Piano Beginnerscursus  

Deze revolutionaire cursus heeft 6 modules  met meer dan 68+ lessen waarmee je stap-voor-stap alles leert wat je moeten weten om zo snel en accuraat mogelijk piano te spelen.  Aan het eind, klink je als een Prof,  maar het beste onderdeel van alles?  René leert je hoe je vrijheid in muziek kunt vinden waardoor het piano leerproces nog plezieriger wordt!

€149,-
Cursus 2:

Pianogeheimen Instapcursus

Start met deze instapcursus (online versie, 12 lessen, video's en lesmateriaal) , raak wegwijs, maak kennis met mijn unieke 'Piano-Succespad-Methode' © en leer direct al liedjes spelen in je eerste week! (Geen voorkennis nodig)

€399,-
cursus 3:

Vervolgcursus  

Na de Snelstart Basiscursus duiken we dieper in de stof van akkoorden, toonsoorten, kwintencirkels,gaan we stukjes improvisatie, liedjes spelen met o.a. leadsheets en akkoordenschema's en veel meer! 
Noten lezen en spelen Basiskennis PianolesvanRene
€399,-
Cursus 4:

Noten Lezen en Spelen  

Lezen van bladmuziek hoeft echt niet moeilijk, eng of ingewikkeld te zijn. Ik leer je de basiskennis die elke piano behoort te kennen.  Op deze manier kun je direct implementeren wat je geleerd hebt en klinken alsof je al 10+ jaren piano speelt!
€179,-
Bonuscursus 1:

Een Piano Voor Elke Budget 

Een piano of keyboard kopen kan best frustrerend en verwarrend zijn. In deze bonus cursus leer ik je alles wat je moet weten om een weloverwogen aankoop te doen zodat je het perfecte keyboard of piano vindt.
Vingergymnastiek Pianoles van Rene
€299,-
Bonus Cursus 2:

Vinger Gymnastiek 

Weet je wat ik het meest frustrerend vond toen ik voor het eerst ging piano spelen? Ik beschikte niet over de lenigheid en kracht om de liedjes te spelen die ik leuk vond!  In deze bonus cursus, deel ik mijn favoriete vingeroefeningen die je helpen om een sterkte basis op te bouwen.

De Prijs is Goed.....

Maar Kan Ik Dit Echt Leren? 

Jazeker!  Hoe weet ik dit?  Ik heb al ruim 25 jaar leservaring als fulltime pianoleraar en muziekschooldirecteur.  Ik heb mensen in de leeftijd van 8 tot 88 jaar alles geleerd zoals ik het ook geleerd heb!   Bekijk wat mijn studenten vertellen over mijn 'Piano-Succespad-Methode:

Wat zeggen mijn cursisten:

Nooit te oud.
"Ondanks mijn leeftijd en geen geboren aanleg kan ik nu naar hartelust spelen.  Ik geniet van de duidelijke uitleg, de manier waarop René les geeft. Dank je René."Angelina Bernardina Heerens
Uitstekend lesprogramma .

"Ik kan pianoles van Rene van harte aanbevelen. Uitstekend lesprogramma met zeer goede uitleg. Veel, heel veel korte video's met toelichting, voorbeelden, uitleg. Je wordt niet opgejaagd maar wel gecoacht. Als je piano wilt leren spelen moet hier wezen."

Willem de Beer
Meer zelfverstrouwen.

"Hoewel ik al lang bladmuziek kan lezen en ik vroeger pianoles heb gehad, bleef ik "hangen". Een wens die ik had en ook wel heb voorgelegd aan mijn vroegere pianoleraar, wordt nu ineens vervuld: ik kan nu improviseren en zelfs liedjes begeleiden! Dank je René."

Liesbeth Gankema

null


null

null

null

Profiteer Nú van Deze

Tijdelijke Aanbieding!

DE PIANO-SUCCESPAD-METHODE (2023 versie): 

Alleen vandaag betaal je geen €597,-- maar slechts €297,-   

Mis deze eenmalige kans niet, en bestel dit online lesprogramma nu!

✅Basiscursus:
Snelstart Piano Beginnerscursus (waarde: €497)

✅ Cursus 2: Vervolgcursus  (waarde: €297)  

✅ Cursus 3: Noten Lezen en Spelen   (waarde: €197)

✅  Bonuscursus 1: Een Piano Voor Elke Budget (Waarde: €179)

✅ Handige App (voor IOS of Android)

✅  SUPERBONUS: Lockdowncursus


Nu tijdelijk! €297,-   (meer dan €1.200,-extra voordeel!)

Ik Ben Zover Om Vandaag Piano te Leren Spelen (Bestel nu)


vragen over pianoles

VRAGEN?   Stel ze gerust of bekijk hier de meestgestelde vragen en antwoorden.

1. Wat maakt dit anders in vergelijking met andere cursussen?

René is half-autodicact en heeft zowel de kennis van notenleer alsook zelfkennis. In deze cursus leert hij je op unieke wijze piano spelen. Dus ook zoals hij zichzelf heeft leren spelen. Vaak voelt het volgen van traditionele lessen als heel hard werken, maar René weet dat je niet hier bent om de volgende Mozart te worden. Je wilt piano spelen én plezier hebben terwijl je leert en dat is precies zoals René elke les benaderd. Je leert op een leuke manier piano spelen zodat het piano spelen spannend en belonend is, niet frustrerend.

2. Hoeveel uur moet ik per dag oefenen?

De Piano-Succespad-Methode is zo slim gestructureerd dat je in slechts 20-30 minuten per dag goede vorderingen kunt maken. Veel van mijn studenten vinden het zó leuk dat ze VEEL langer oefenen dan dat!

3. Hoe lang voordat IK goed klink?

EERLIJK GEZEGD zul je al binnen enkele dagen al goed klinken.

4. Past dit bij mij?

Als beginner, leer je: piano basiskennis, simpele patronen, akkoorden, rechterhand/linkerhand spel, hoe je een melodielijn kunt spelen, basis improvisatie en more - Alles terwijl je plezier hebt en leer je leuke liedjes! Deze cursus zal je helpen je vaardigheden aan te leren of te verbeteren, je niveau verbeteren en zal behulpzaam zijn voor iedereen die op zoek is om piano te leren spelen.

5. Maakt het uit of ik leer op een piano of een keyboard?

Helemaal niet! Een keyboard werkt ook prima. Ik ben zelf begonnen op een klein tafelorgeltje! ( Als je nog geen van beiden hebt, geen zorgen! Ik laat je zelfs zien waar je 1e instrument kunt vinden.)