Online Pianolessen Lidmaatschap Pianolesvanrene.nl

Leer op laagdrempelige maar professionele wijze in een ongedwongen sfeer vandaag al je 1e liedje spelen en groei op eigen tempo door naar gevorderd Pianist! 

Dol op piano ? Word dan lid van de leukste online pianoclub van Nederland :

 • Maandelijkse Succespad lespakket (leer elke maand nieuw liedje opbouwend in moeilijkheidsgraad)
 • Eigen account met 24 uur, 7 dagen per week toegang tot online leerlingomgeving 
 • Ontmoet de ruim 2000+ beginnende en gevorderden Piano Community leden
 • Elke maand deelname optie aan nieuwe Piano Challenge (gezamelijk 1 lesdoel of thema leren)
 • Leren aan de hand van duidelijke instructievideo's, pdf lesmateriaal, audio's, en webinars
 • Toegang tot Live Webinars en Workshops, bijwonen en terugkijken
 • Toegang tot Tech(nologie) Video's
 • Toegang tot 50+ naspeelliedjes in diverse genres, van pop tot klassiek (met elk  incl. miditracks en bladmuziek)
 • Toegang tot Tech(nologie) Video's (howto tutorials over hulpmiddelen/tools/software die je nodig hebt als online pianostudent)
 • Korting op nieuwe online cursussen
 • Altijd 24/7 ondersteuning en begeleiding via onze Community
 • en meer!
Ontdek de mogelijkheden en star
t
vandaag!

"Wat een prachtig initiatief!"

Karel Sterrenburg

Rene geeft met passie (online) les en je merkt aan alles dat het zijn 'ding' is. De PVR community is ook geweldig waar je elkaar een hart onder de riem kunt steken. 

Liesbeth Schluter

Verbazingwekkend hoe het groepsgevoel ontstaat als je samen naar iets toewerkt. Een geweldig concept. Rene je intuïtie was goed toen je dit bedacht. Je creeërt mogelijkheden voor mensen om te groeien. Geweldig gedaan.

Koen Luters

Heel betrokken en deskundige, muziek leraar. Eigentijdse wijze van lesgeven.

Video ondersteuning werkt goed. Je kunt altijd op elk moment terug kijken. 

Wat houdt het lidmaatschap in?

GEZELLIGE ONLINE ONTMOETINGSPLAATS

Word lid en betreed het online hoofdkantoor van Pianolesvanrene! De gezelligste en handigste ontmoetingsplek voor pianoliefhebbers. Je ontmoet andere pianisten, je stelt vragen en helpt anderen waardoor je zelfs zogenaamde karmapunten kan verdienen! Deel je vorderingen, start een besloten pianoclubje met een aantal mensen uit je omgeving of maak een 'samen oefengroepje; . Je vindt hier ook verschillende themaborden. Overzichtelijk, gezellig, creatief & inspirerend!

ELKE MAAND EEN NIEUW LIEDJE (En steeds beter leren spelen!)

Iedere maand maak ik een nieuwe serie pianolessen die op elkaar zijn afgestemd volgens mijn Succespad ™ en opbouwend zijn in moeilijkheidsgraad. Geen overvolle kast met studieboeken, maar kleine korte video's en lesdoelen die goed te behappen zijn. Je werkt aan mijlpalen en succesmomentjes. Het is een mix van techniek, theorie maar vooral ook altijd bekende liedjes om al het geleerde van deze maand in de praktijk te brengen.

NOOIT VASTLOPEN 

Als lid sta je er nooit alleen voor, je krijgt je onbeperkte hulp via ons interactieve ledenforum en van Pianist en leraar René Knops.  In tegenstelling tot een muziekschool waar je slechts wekelijks een vraag kunt stellen, kun je bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht..

UITGEBREID VERNIEUWEND CURSUSAANBOD

Ben je toe aan extra lesstof?  Dan kun je tegen speciale ledenkorting ten alle tijden starten met aanvullende cursussen die je speelniveau naar een nog hoger niveau zullen brengen zodat je altijd voldoende inspiratie en motivatie hebt om jezelf door te blijven ontwikkelen.

Neem een kijkje in onze exclusieve online leeromgeving

 INTERACTIEVE  EN ACTIEVE FORUM

JA, IK WORD LID!

Aanmelden

 • Duidelijk lesmateriaal 

  Waarom Pianoles van Rene?

  Les van Professioneel Piano-en Keyboarddocent

  Op het internet zijn helaas ook veel zgn. 'experts' over piano te vinden via slinkse marketing promoties ook piano cursussen aanbieden. Je leert dan meer wat handige 'truukjes' in plaats van échte pianotechnieken waarop je jarenlang kunt bouwen.   Bijna allemaal zijn het géén Professionele docenten.  Pas hier voor op!   René Knops, oprichter van Pianolesvanrene.nl en eigenaar van Muziekschool DePiano, werkt wekelijks (nu al ruim 25 jaar) met tientallen leerlingen van alle niveau's en leeftijden.  Dus weet je zeker dat je kwalitatief en verantwoord goed les krijgt zonder onnodig tijdsverlies en frustraties.

  Helder Stappenplan - Unieke Succespad methode©

  Geen volle boekkast met lesboeken, maar een stap-voor-stap lesplan, resultaatgericht.

  Alleen lessen volgen of samen met het hele gezin!

  Bespaar honderden euro's bij de Muziekschool, door ook de andere gezinsleden op pianoles te trakteren.   Ga samen achter de piano zitten en probeer samen je 1e leuke liedje te oefenen.  Bij kinderen onder de 12 jaar is het handig en aan te raden als ouders/verzorgers meekijken met de lessen.

  1 x per week pianoles of gewoon elke dag? 

  waarom een hele week wachten totdat je weer naar de Muziekschool gaat/moet?   Bepaal zelf wanneer en en hoe vaak je pianoles volgt.   Op deze manier kun je jezelf razendsnel ontwikkelen.  

  online pianoles voor beginners

  Word jij vandaag gezellig lid? Kies je Abonnement

  Brons 

 • Per maand

  € 9,95

  1e maand €4,95 
  • Persoonlijk account
  • 24/7 inloggen
  • Elke maand nieuw liedje leren 
  • Maandelijks Succespad Coaching
  • introductiecursus piano & keyboard
  • Technologie Video's
  • Gezamelijke Challenges volbrengen
  • Contact met cursisten

  Zilver

 • Per maand

  € 24,95

  1e maand €4,95
  Alles van Premium   PLUS:
  • E-mail Support
  • LIVE Webinars volgen en terugkijken
  • Snelstartcursus voor Piano en Keyboard  (waarde 497 euro)
  • Vip Vervolgcursus (waarde 497 euro)
  • 50+ Naspeelliedjes  (waarde 147 euro)
  • Snelstartcursus Noten Lezen  (waarde 97 euro)


                  € 1238 euro voordeel!

  Goud

 • Per maand

  € 47,-

  1e maand €4,95

  Alles van ZILVER   PLUS:

  • Maandelijkse 1 op 1 begeleiding
  • Telefonisch support
  • Les op maat! 2 x/mnd  keuze eigen liedje met piano tutoturial  
  • Exclusieve Goud webinars


  Niet tevreden? Je geld terug!

  Je mag altijd binnen 14 dagen je aanmelding annuleren door een simpel e-mailtje

  te sturen via mijn contactformulier. We storten dan je €4,95 weer netjes terug.

  Daarnaast mag je sowieso elke maand weer opzeggen, dus je loopt geen risico!

  online piano leren spelen

  WELKOM BIJ PIANOLESVANRENE.NL

  Als lid van mijn Pianoclub zul je veel plezier beleven bij de gezelligste, muzikale online ontmoetingsplek van Nederland (en Belgie) waar je gelijkgestemden pianoliefhebbers  zult ontmoeten!

  Zij zullen hun ervaringen, kennis en inspiratie met je delen en ook sta ik (René) altijd voor je klaar. Maar je gaat ook nieuwe dingen leren en je mag gezellig meedoen met de verschillende georganiseerde activiteiten.

   Ontmoet ik je in onze online community?


  Een Muzikale Groet,

  René


  Oprichter van Pianolesvanrene.nl /  Muziekschool DePiano

  Na vele online cursussen geprobeerd te hebben, is dit een soort van thuiskomen.  Ik ben geen natuurtalent, maar alles is zo duidelijk uitgelegd dat de lessen mij motiveren om door te zetten.

  Hennette Brandwijk

  Rene, ik wil je danken, want dank zij jouw manier van lesgeven is er voor mij een droom die ik jaren koesterde een werkelijkheid geworden waar ik alle dagen van geniet en steeds betere resultaten behaal. De beste investering van mijn leven!

  Lieven Thyssen

  Ik vind je lessen heel goed en duidelijk, ik merk aan je website en je contact met je leerlingen dat er veel plezier en voldoening van hebt...

  Evert Nederveld

  Ik heb nu na zo'n 8 weken al flink wat vorderingen gemaakt.  Ook de live uitzendingen zijn een welkome aanvulling waarbij je goede interactie hebt.  Al met al een goede beslissing om bij deze club te gaan.

  Jan Leemput

  Ik heb al erg veel van deze man geleerd. ik klooi al zo,n 25 jaar wat aan ,en in het afgelopen jaar ben ik wel meer van muziek beginnen te begrijpen.

  Paul Vonck

  Veelgestelde vragen

  Wat kost het lidmaatschap ná de 1e maand en kan ik makkelijk opzeggen?

  Antwoord:  Het Premium lidmaatschap kost €9,95, het  Zilver €24,95, en Goud member €47,- per maand.  waarbij je de 1e maand voor slechts €4,,95 gezellig mag rondkijken. Je kunt daarna elke maand gewoon weer opzeggen.

  Krijg ik toegang tot alle online cursussen?

  Antwoord: Als Premium lid krijg je toegang tot de Succespad maanden, Zilver en Goud leden krijgen onbeperkt toegang tot alle online cursussen en workshops.

  Hoe onderscheid Pianoles van Rene zich ten opzichte van de Concurrentie?

  Antwoord: Ten eerste, de ervaring en kennis,  René geef al ruim 24 jaar fulltime pianoles (en nog steeds!) in de Muziekschool.  Daarnaast de uitgekiende leermethode, zoals de nieuwe Succespad training®. Deze is uniek en afgestemd op beginners om op plezierige en overzichtelijke maar efficiente wijze snel vorderingen te maken met zijn/haar pianospel.   Daarnaast ook de persoonlijke begeleiding die iedere cursist krijgt.   Ook zijn alle instructievideo's en lesmateriaal uniek met zorg samengesteld zoals het dubbeloplichtende toetsenbord.

  Waarom is het lidmaatschap & online PVR Community leuker dan Facebook?

  Antwoord: Sommige FB groepen zijn zo groot dat je na 5 minuten je eigen post al niet meer terug kunt vinden. Er is daardoor ook geen ruimte om gezellig anderen te leren kennen en dat is juist iets wat wij belangrijk vinden: mensen verbinden door online breien en haken.

  Bij ons zijn je posts niet openbaar maar alleen voor andere leden. Je kunt jezelf even voorstellen in het speciale "Voorstel"-bord. Je kunt zogenaamde karmapunten verdienen door bijvoorbeeld anderen te helpen en we hebben zelfs een overzichtelijke Pinterest-achtige fotomuur waarbij je zelfs je instrumentarium of een motivatiespreuk kunt showen.

  Zit ik vast aan het abonnement?

  Antwoord: Nee. Het maandabonnement kun je iedere maand opzeggen. Je behoudt je toegang zolang je lid blijft. Bij aankoop van een losse cursus krijg je levenslang toegang tot je aankoop. Als je wilt opzeggen, stuur je gewoon een e-mail en wordt je betaling en toegang beëindigd. Er geldt een opzegtermijn van een maand.

  Wat heb ik nodig om te starten?

  Antwoord: Allereerst TIJD, probeer dagelijks minimaal 15-20 minuten vrij te maken in je dagelijks schema om te oefenen en te lessen te volgen.  Daarna heb je uiteraard een piano of digitale piano.   

  Wat als ik nog geen instrument heb?

  Antwoord: Ik heb diversen tips geschreven met betrekking tot de keuze en aanschaf van een piano (of keyboard).  Deze vind je op deze pagina

  Wat krijg ik EXTRA als ik Zilverlid wordt in plaats van Premiumlid?

  Alle Zilverleden krijg naast onbeperkt toegang tot de basis succespad training en Community forum, ook nog eens toegang tot de uitgebreidere online trainingen zoals de Snelstartcursus voor Piano en Keyboard, de VIP Vervolgcursus, de Snelstart Notenlezen, en het 50+ naspeelliedjes pakket.    Als je deze cursussen hebt doorlopen zul je in staat zijn om als gevorderd Pop pianist, toetsenist of begeleider aan de slag te gaan.  Ook voldoe je aan de eisen die gesteld worden aan de theorieopleidingen voor Producers en Dj's.

  Wat krijg ik EXTRA als ik Goud lid wordt in plaats van Premium of Zilver lid?

  Naast alles van Premium en Zilver, ontvang je ook maandelijks 1-op-1 begeleiding via e-mail, telefoon, chat of Skype, en mag je 1-2 liedjes per maand kiezen waarvoor je een videotutorial op maat ontvangt.