"Pianoleraar René Knops Onthuld Zijn Geheime Systeem Waarmee Je Mooier En Sneller Piano of Keyboard Kunt Spelen"

December, 2018

Is het jouw droom om achter de piano te gaan zitten, en de mooiste liedjes te spelen? Deze Brabantse pianist/leraar laat het  je zien.  

Pianist, René Knops, 47 jaar, geeft al ruim 21 jaar full-time piano-en keyboardlessen aan jong en oud (6 tot 88 jaar).  Verder is René sinds 2001 ook eigenaar en oprichter van de particuliere muziekschool DEPIANO, bekend in Tilburg en omstreken.

René heeft zich inmiddels gespecialiseerd in het verzorgen van online pianolessen.   Dat zijn dus pianolessen die men via het internet kan volgen.   

Dit heeft vele voordelen ten opzichte van het traditionele piano onderwijs.

"Op Je Gemak in je Pyama Vanuit Huis Lessen Volgen"

Niet alleen via het internet, maar ook met persoonlijke begeleiding en feedback door middel van een online cursisten website waar je dagen en nacht kunt inloggen om lessen te volgen.  

Hierdoor kun je zelfs met een drukke baan of studie in je eigen tijd en tempo een compleet traject van beginner naar gevorderd pianist volgen.  

"Dit is fantastisch!  Ik had nooit gedacht ooit zoveel mensen pianoles te mogen geven.   In het begin gaf ik aan huis les, toen in mijn lespraktijk, maar nu kan ik met duizenden mensen mijn kennis en ervaring delen via het internet.

Sinds 2013 zijn meer dan 5,680 tevreden cursisten al aan de slag gegaan met mijn zelf ontworpen pianotraject.  Ik noem het, de 'Succespadmethode' die je stap-voor-stap van absolute beginner naar gevorderd pianist brengt." 

Op de volgende pagina geeft René in een korte video zijn exacte methode waarmee hij dagelijks honderden mensen helpt om beter piano te spelen en vooral meer te genieten van muziek.  Ook legt René uit, wát nu precies zijn lesmethode zo bijzonder maakt.  En waarom je bij andere aanbieders van online les vaak vastloopt of vroegtijdig afhaakt.

Klik nu op de knop hieronder, en bekijk de korte video en ontdek hoe jij dit ook gaat realiseren. 
Wees wel snel, want de pagina kan elk moment offline gaan.

JA! IK WIL DIT OOK! »