Lesprogramma Piano leren spelen (unieke methode)

✨ NIEUWJAARSAANBIEDING + LOCKDOWN Bonus loopt  Nog✨  

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

 "Laat mij je helpen om je Muzikale leven voorgoed te veranderen!"  - René Knops, Pianist

[Korte video]"Hoe ik de afgelopen 10 jaar meer

dan 5.500 mensen piano heb leren spelen via het internet!" 

🌟 TIJDELIJK EXTRA LOCKDOWN BONUS T.W.V. €497,-! 🌟

Ruim 1 jaar geleden gaf ik een hele reeks "Corona Lockdown LIVE pianotrainingen" tijdens de lockdown via mijn Youtubekanaal. Velen mensen hebben via deze weg met goed resultaat binnen enkele weken een aantal leuke liedjes leren spelen met noten en akkoorden zoals "Let it Be (The Beatles)", "I Goirni (Ludovico Einaudi), "You'll "17 Miljoen Mensen", Never Walk Alone", "Kleine Jongen (Andre Hazes)" en "Ballade Pour Adeline (Richard Clayderman).  Deze lessen zijn niet meer online, maar heb ik bewerkt tot een nieuwe aanvullende cursus voor beginners.

Zolang we in Nederland in Lockdown zitten gratis toegang!

  Vanaf nú ontvangt iedere betalende cursist van PianolesvanRene  tijdelijk GRATIS toegang tot bewerkte opnames in cursusvorm van de hele 'Corona Lockdown LIVE Pianotrainingen' inclusief instructievideo's met  handige hoofdstukken en dubbeloplichtende toetsen,  bladmuziek en pdf lesmateriaal. Dat is dus zeker tot 15 Januari 2022.  Dus start zo snel mogelijk!


null

Het maakt me niets uit, of je al jarenlang orgelles, keyboardles of pianoles hebt gehad of zelfs  nog nooit een toets hebt aangeraakt.....  Met deze unieke online lessen speel je binnen enkele lessen je eerste pianoliedjes en nog belangrijker,  ik ga je laten zien HOE je jezelf verder kunt ontwikkelen tot gevorderd pianist. Gewoon vanuit huis in je eigen tijd en tempo en hopelijk gezellig samen met PianolesvanRene.nl  ;-)

Mijn online pianolessen bieden jou de kans om op jouw eigen tempo piano te leren spelen, waar en wanneer jij maar wilt! Het enige wat je nodig hebt is een piano of keyboard. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus: van absolute beginners die nog geen noten kunnen lezen tot herstarters die al enkele liedjes kennen. Jij bepaalt hoe vaak je de lessen volgt en hoe snel je gaat, terwijl ik je via interactieve videolessen bijsta.  

Succes én plezier gegarandeerd!   

Rene Knops

Klein stukje over mij...

Beste muziekvriend(in),  al vanaf mijn 12e heeft muziek mij gegrepen en nooit meer losgelaten. Als verlegen jongetje speelde ik weinig buiten en zat vaak uren en uren achter mijn tafelorgeltje wat te pingelen.    


Nu jaren later, ben inmiddels 50 jaar, ben ik zo blij en dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken.  Ik had ruim 18 jaar lang een succesvolle Muziekschool en  ben inmiddels al meer dan 29 jaar pianoleraar en heb duizenden liefhebbers geholpen om piano te leren spelen (nu tijdens dit schrijven staat de teller op 5.251 tevreden cursisten blijft lekker doorgroeien. Wow!). 

'De manier waarop we leren' heeft me altijd geboeid. Jarenlang heb ik tijdens mijn eigen muzieklessen, mijn klassieke pianostudie en vervolgstudies, me goed verdiept in zoveel mogelijk lesmethodes en de mogelijkheden van het internet.

Vanaf Augustus 2020 woon ik met mijn vrouw (Mascha) en 2 dochters in het zonnige Zuid-Spaanse dorp Coin (Malaga).  Onze Spaanse avonturen waren ook te zien in het Nederlandse tv-programma 'IKVERTREK' (Seizoen 21).  Pianoles van Rene  is dé online hotspot van Nederland en België voor de beste muzieklessen voor piano en keyboard, speciaal voor beginners, herstarters en gevorderden.  Met Pianoles van René  kan werkelijk iedereen zelfstandig en succesvol pianist worden.

Voorkom ellende en start goed!

Door op heldere wijze dit pakket te volgen leer en ontdek je o.a.:

 • Hoe je door deze 2 oefeningen te doen je direct al resultaat ziet zelfs als je nog nooit een toets hebt aangeraakt!
 • Hoe je een liedje kunt spelen in elke toonsoort
 • Hoe je samen met anderen kunt spelen (in een band)
 • Hoe je solopiano kunt spelen.
 • Waarom sinds 2012 al ruim 5.551 tevreden pianisten hebben gekozen voor PianolesvanRene.
 • Bekijk deze tips en voor onnodig pijnklachten aan handen, schouders of rug.
 • Ontdek hoe je in slechts WEKEN (geen Jaren!) op een leuke manier piano leert spelen.
 • Leer leuke bekende songs spelen!  (binnen 2 tot 4 weken je eerste liedjes met beiden handen) 
 • Verbaas jezelf,  geliefden, vrienden en kennissen met het resultaat na het volgen van deze beginnerscursus!  
 • Succes gegarandeerd!  :-)

Wat je voorgangers zeggen:

“René is pianoleraar in hart en nieren. Geen onzichtbare leraar op het web, maar iemand die altijd bereikbaar is voor vragen. Zijn video's zijn overduidelijk: het enige wat je moet doen is zelf achter die piano gaan zitten en zijn voorbeeld volgen. Ik heb twee eerdere cursussen gedaan bij andere aanbieders, maar René steekt er met kop en schouders bovenuit.”

Messica van Veen-Kreleger

“René geeft les op een manier die makkelijk te begrijpen is, zodat je als student steeds enthousiaster wordt om meer te leren...Ik houd ervan dat ik zelf kan kiezen welk liedje ik wil leren/spelen. Ongeacht de reden waarom je kiest voor de piano: dit is hét programma dat je wilt volgen.”Martijn

"Via pianoles van René eindelijk mijn ultieme droom aan het realiseren. Na één maand met de cursus bezig te zijn, sta ik versteld wat er al allemaal uit mijn piano klinkt!  Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd. Een supergezellig forum staat je met raad en daad bij. Van René krijg je ook duidelijke feedback/tips/begeleiding."Els Vandebergen

MIJN SUCCESFORMULE:  Dit lesprogramma bestaat uit deze 5 Onderdelen:

1. Uitleg Succespad en lesmethode

Een goede start is het halve werk!  Vanaf de 1e start leg ik in een korte video uit wat nu deze Succespad methode inhoud en hoe het jou kan helpen in je ontwikkeling en pianospel.

2. Lesmateriaal downloaden en uitprinten 

Na de introductie ontvang je het zorgvuldig uitgekiend lesmateriaal bestaande uit: 1. De handige Toetsenwijzer, waardoor je razendsnel wegwijs raakt op je klavier.   2. Daarnaast ontvang je ook mijn 12 Akkoordenboek met duidelijk foto's met de 12 meest gespeelde akkoorden binnen de lichte muziek.  . 3. PDF cursus lesboek en 4. Handige PDF Cheat Sheets.

3. Zelf aan de slag!

Speelplezier!  Dat staat voorop, dus we gaan lekker aan de slag en zul je snel al bekend raken met de pianotoetsen, het klavier en je 1e liedje gaan spelen.    Ik heb speciale heldere video's klaarstaan waarin je zowel mijn vingers kunt zien alsook duidelijk oplichtende toetsen voor je coördinatie.  Dit alles uiteraard met handig pdf lesmateriaal als naslagwerk.  Zie hieronder een fragment van een video uit de cursus.

4. Persoonlijke Support

Snap je iets niet? Kom je ergens niet uit? Geen nood! Je krijgt straks mijn persoonlijke e-mailadres en je kunt me gewoon een mailtje sturen als je ergens niet uit komt! 

introductiecursus met forum

5.   24/7 Toegang tot interactieve ledenforum

Hoewel je maar een eenmalig bedrag betaald, blijf je toegang houden tot het besloten pianoforum (met duizenden enthousiaste pianoliefhebbers)  en kan je doorlopend al je vragen en vorderingen delen met je medecursisten en  pianodocent zodat je nooit hoeft vast te lopen!

Les wanneer je wilt

Het tijdstip bepaal je zelf

Vanuit huis

Je hebt alleen een (digitale) piano nodig

Levenslange toegang

Al bekijk je iedere video 10.000 keer

Geschikt voor ieder niveau

Zelfs als je nog geen noten kunt lezen

Persoonlijke begeleiding

Je hebt alleen een (digitale) piano nodig

Direct starten

Ontvang je inloggegevens binnen enkele minuten in je mailbox
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

✨ NIEUWJAARSAANBIEDING LOOPT NOG:✨

Laat mij je helpen om je muzikale leven voorgoed te veranderen! Profiteer tijdelijk van €200,-  voordeel!

Uitgebreid lesprogramma PianolesvanRene 2022
€ 497,-
€ 297,-    (eenmalige investering)

Online Pianolessen met René: Uitgebreid Lesprogramma

 • Eigen account op online leeromgeving met 24/7 toegang
 • Vier cursussen in één: van de instapcursus tot de cursus voor gevorderden
 • levenslang toegang tot de lessen
 • Meer dan 130 korte videolessen aangevuld met werkbladen en ander digitaal         lesmateriaal
 • altijd antwoord op vragen
 • inclusief toegang tot interactief forum 
 • inclusief (pdf) Akkoordenboek
 • inclusief (pdf) Snelstartgids Piano leren spelen
 • Handige App (voor IOS of Android)
 • Tijdelijk inclusief LOCKDOWN Bonus T.w.v. €497,-
                   ( 22 lessen Corona Lockdown LIVE opnames)

Klaar voor de start?

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.


Vraag:  Kan ik de video's zo vaak bekijken als ik wil?

Antwoord:  a, zolang je toegang hebt kun je ze zo vaak en wanneer je maar wilt bekijken.


Vraag: Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Antwoord: Je krijgt na betaling direct je logingegevens tot onze exclusieve online ledensite. Je krijgt levenslang 24/7 toegang tot de cursus. Zodra je inlogt kun je alles netjes geordend terugvinden. Ook kun je via het volgsysteem altijd zien bij welke les je gebleven was, lekker handig! 

Vraag: Hoe lang is het aanbod geldig?

Antwoord: Je ziet bovenaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket  voor de speciale kortingsprijs. Daarna gaat de prijs terug naar de oorspronkelijke prijs. En loop je dit mis. 


Vraag:  Wat heb ik nodig om deze cursus te volgen?

Antwoord:   Het best is een piano of keyboard, maar we geven in deze cursus ook tips over de aanschaf en keuze van het juiste instrument.  In de 1e instapcursus laat ik laat ook zien wat ik zelf gebruik aan muziekinstrumenten (piano's en keyboards).


Vraag:  Ik heb ooit al eens les gehad, heb ik dan wel wat aan dit programma?

Antwoord:  Jazeker, want alhoewel herhaling nooit kwaad kan is de cursus en het programma zeer compleet, je zult dus zeker vooruitgang boeken en nieuwe dingen leren. We hebben zelfs cursisten die onze methode volgen naast hun huidige lessen.


Ontvang nu Direct Toegang!  

EINDEJAARSKNALLER!   40% Korting

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Uitgebreid lesprogramma PianolesvanRene 2022
€ 497,-
€ 297,-

Online Pianolessen met René: Uitgebreid Lesprogramma

Die tevreden en trotse blik als een leerling weer een nieuw liedje kan spelen, daar doe ik het voor!

Ik kwam erachter dat ik liever leraar wilde zijn (mensen helpen) dan pianist....

Eerst (18 jaar lang) met een eigen Muziekschool, Nu al bijna 10 jaar online met PianolesvanRene.nl.  Ik ben al ruim 29 jaar actief als fulltime piano-en keyboarddocent en ik kan je vertellendat dit aardig gelukt is.   Onze actieve en geweldige Community bestaat al uit meer dan 5,100 online cursisten en groeien lekker verder.  


Honderden mensen heb ik 1-op-1 les gegeven, duizenden nu online, veel gezien, veel geleerd. Altijd weer die mooie blikken van ongeloof, aan het begin bij hun 1e lesdag als ik ze vertel wat ze kunnen leren, en later die trotse en voldane glimlach als ze alweer een nieuw liedje helemaal hebben geleerd. Zo mooi!


Nu is het jouw beurt en ga je genieten, lekker aan de slag!


Klik hieronder en ontvang binnen 5 minuten toegang tot de online cursus.  De 1e stappen zetten!  De is exact informatie die zelf had gekozen  als ik vandaag opnieuw zou beginnen met piano spelen. Dit is je kans. Wacht niet langer, this is it!

arrow_drop_up arrow_drop_down