Afrojack ft. Wrabel - Afrojack Ten Feet Tall Piano Tutorial
Afrojack ft. Wrabel - Ten Feet Tall Piano Tutorial
23 augustus 2014 
0 min. leestijd

Afrojack ft. Wrabel - Ten Feet Tall Piano Tutorial

Vandaag weer eens een nieuwe naspeeltutorial, dit keer van onze nederlandse wereldberoemde DJ Afrojack.  Ik heb gekozen voor zijn nieuwste hit Ten Feet Tall. Ik laat je stap voor stap over mijn schouder kijken hoe ik dit leuke vrolijke nummer speel op de piano. Speel dit nummer vandaag nog!Ik heb zoal velen van jullie weten een erg brede muzikale smaak.   Afhankelijk van mijn stemming speel ik klassiek, pop, jazz maar vandaag is Afrojack aan de beurt met het leuke nummer Ten Feet Tall.

Leer stap voor stap hoe je dit nummer kunt spelen.  Bekijk de video hieronder.

Ik zou het erg leuk vinden als je me hieronder zou willen schrijven of het je een beetje gelukt is om het nummer te spelen. Natuurlijk mag je ook verzoekjes indienen, kan echter niets beloven, maar ik zal alle opmerkingen persoonlijk beantwoorden!

Veel speelplezier!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FxfHbq6TpkI[/youtube]

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen