home dotan piano tutorial
afbeelding van  pianotutorial van Dotan
Video Naspeel Tutorials Top-40
René
Video Naspeel Tutorials Top-40
10/11/2014
1 min
0

Dotan Home Piano Tutorial

10/11/2014
1 min
0

Vandaag geen artikel maar weer een leuke video tutorial voor beginners tot half gevorderden pianisten en keyboardspelers.  Ik heb de grote hit Home van Dotan opgenomen voor mijn online cursisten, maar heb besloten deze gratis online te zetten zodat iedereen ervan kan genieten.

 

Dotan Home Piano Tutorial nu gratis te bekijken

Ik wilde je graag laten zien hoe leuk het is om met akkoorden een bekend liedje te leren spelen.    Ik heb het mooie nummer van de nederlandse singer-songwriter Dotan Home gekozen uit een aantal verzoekjes die ik op mijn facebookfanpage ontving van volgers.

Voor wie is deze piano tutorial geschikt?

Deze video is voor zowel beginners als ook voor gevorderde pianisten die het leuk vinden om met akkoorden te leren spelen.
Ik heb het nummer geheel op gehoor uitgezocht, en er wat extra variaties aan toegevoegd die ik zelf leuk vind klinken.  Verder heb ik
geprobeerd dit arrangement niet te complex te maken zodat iedereen het kan leren spelen.

Guitar Hero Style videoles

Ik wilde graag zoveel mogelijk zichtbaar maken, zowel de toetsen, de namen van de toetsen, de akkoorden en muzieknotatie.
Ik hoop dat jullie veel plezier van deze video zullen hebben.

Bekijk hier de video


Is het je gelukt?

Ik ben natuurlijk REUZE benieuwd of het je gelukt is om dit leuke nummer te spelen…..  Laat hieronder je berichtje achter of ook jij door deze video het nummer hebt leren spelen.    Succes en tot ziens!!

Vind je het allemaal nog te moeilijk?  Probeer dan eens mijn gratis proeflessen.  
Klik op de banner hieronder om direct je 1e les te ontvangen.   Let's play!

gratis introductiecursus

Reacties
Categorieën