Niels Geusebroek Street Of Hearts Piano Tutorial | Pianolesvanrene.nl
Niels Geusebroek Street of Hearts
18 maart 2014 
0 min. leestijd

Niels Geusebroek Street of Hearts

“Street of Hearts” van Niels Geusebroek is de titelsong van de film Hartenstraat. Deze is vanaf 13 maart in premiere gegaan in de nederlandse bioscopen.

In deze video leg ik je toets-voor-toets uit hoe je dit nummer op de piano of keyboard kunt spelen. Ook de akkoorden vind je terug in de video, zodat je dit liedje makkelijker kunt leren spelen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ELLgXU_5TUM[/youtube]
Deze instructievideo is onderdeel van het mijn snelstartcursus voor Piano en Keyboard   waar momenteel 50 videolessen te vinden zijn die je in no time op weg helpen om goed online piano te leren spelen.

Klik hier voor meer informatie over deze online snelstartcursus

Ik ben erg benieuwd wat je van dit nummer vind en of het je lukt, dus laat even een reactie hieronder achter!

Succes!

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen