Fly Ludovio Einaudi pianotutorial (eenvoudig)
Fly Ludovico Einaudi Piano tutorial (Eenvoudige versie)
23 maart 2022 
2 min. leestijd

Fly Ludovico Einaudi Piano tutorial (Eenvoudige versie)

Fly!  Leer op deze pagina een beginnersversie van het prachtige nummer Fly spelen op je piano of keyboard.  Een van mijn favoriete componisten  is de Italiaanse componist Ludovico Einaudi.  Ludovico Einaudi De pianomuziek van Ludovico Einaudi valt vandaag de dag niet meer weg te denken en is dan ook ontzettend populair bij veel pianisten en pianoleerlingen. Op menig voorspeelconcert worden zijn stukken..

Ik ben dol op zijn muziek en met mij velen mensen.  Omdat ik zijn muziek zo mooi vind wil ik dit ook graag delen met mijn pianostudenten en daarom maak ik naast online pianolessen ook af en toe leuke naspeelvideo's waarmee je mooie liedjes kunt leren zoals 'Fly' van Ludovico Einaudi.

In dit geval richt ik me ook op de beginners en heb een eenvoudige pianoversie naspeeltutorial gemaakt.   Gewoon gratis via mijn Youtube kanaal of hier op mijn website te leren.


Hieronder vind je de naspeelvideo 'Fly' van Ludovico Einaudi.

Oefentips:
1.  Probeer de video goed te beluisteren
2.  Probeer eerst de noten voor de linkerhand apart te oefenen en daarna rechts apart
3.   Ga pas met beiden handen oefenen als je de linkerhand noten apart en rechterhand noten apart goed kunt spelen
4.  Gebruik het wieltje in de video instellingen om eventueel de afspeelsnelheid aan te passen.

Laat je hieronder weten of het je gelukt is om 'Fly'  te leren spelen?

Veel succes en speelplezier!

Wil je graag meer liedjes leren van Ludovico Einaudi kijk dan eens op deze pagina: https://pianolesvanrene.nl/online-pianoles/new-age-piano/ludovico-einaudi-pianomuziek-leren-spelen/


Wil je graag meer weten over mijn online pianocursus?

Klik hier voor meer informatie >>


gratis introductiecursus


Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen