Premium Lidmaatschap Pianoles van Rene Community
arrow_drop_up arrow_drop_down

"Rene geeft met passie (online) les en je merkt aan alles dat het zijn 'ding' is.  De PVR community is ook geweldig waar je elkaar een hart onder de riem kunt steken. Vorige maand gestart met een nieuwe Succespad  en daar zoveel van geleerd. Kan niet wachten op de volgende. Rene, ga zo verder en blijf nog wel een tijdje bij je.  Groeten van Karel"

Karel Sterrenburg

online pianoles methode Beste aankomend Pianist, Toetsenist!  

Ik laat je graag, vanuit mijn eigen ervaring, zien hoe je met moderne technieken op vrij eenvoudige wijze relatief snel jezelf kunt ontwikkelen van beginner naar gevorderd pianist.  Hiervoor heb ik mijn eigen Succespad™ lesmethode ontwikkeld.  Deze is uniek en nergens anders te vinden.

Om het simpel te houden, bied ik je een Zilver en Goud pianoles lidmaatschap in de vorm van een maandabonnement voor slechts 24,95 per maand (€0,33 per dag!) of €47,00.  (iedere maand opzegbaar, je zit nergens aan vast).

Tijdelijke extra aanbieding: nu met gratis onbeperkt toegang tot de volledige online Introductiecursus voor Piano en Keyboard 2.0 (t.w.v. € 97). Deze 10-delige cursus leert je in eigen tempo de belangrijkste basisvaardigheden van piano spelen. Aan het einde van deze cursus heb je je voldoende kennis over instrumentkeuze, het toetsenbord, en kun je al met beiden handen je 1e liedjes spelen.Een perfect alternatief voor de Muziekschool!

Per maand krijg je:

 • Maandelijkse Succespad lespakket (met instructievideo's, audio's, en pdf lesmateriaal) waarin je jezelf oplopend in moeilijkheidsgraad versneld piano leert spelen. (Waarde: 63 euro/maand)
 • Elke maand nieuwe liedjes leren spelen opbouwend in moeilijkheidsgraad (direct kennis in praktijk toepassen).
 • Toegang tot onze exclusieve Ledensite leeromgeving (zie plaatje hieronder).
 • Toegang tot Live Webinars en Workshops,  bijwonen en terugkijken (Waarde: 97 euro/maand)
 • Leerzame en motiverende Challenges (die je samen met anderen kunt starten.  (Waarde: 47 euro/maand)
 • Toegang tot Besloten Exclusieve Facebook groep met FB Live pianolessen (Waarde: 27 euro/maand)
 • Extra BONUS: Toegang tot Tech(nologie) Video's (howto tutorials over hulpmiddelen/tools/software die je nodig hebt als online pianostudent).(Waarde: 67 euro)
 • Toegang tot de meest interactieve community en online cursusomgeving op het gebied van piano spelen. (Waarde: 197 euro/jaar)
 • ALLEEN GOUD MEMBERS:  2 Pianotutorials op maat, verzoek
 • ALLEEN GOUD MEMBERS:  toegang tot Goud Members Liedjes bibliotheek
 • ALLEEN GOUD MEMBERS:  Exclusieve Goud Webinars met Workshops
  Heb je een vraag? Je vind het antwoord vast in het PVR Community forum  Met meer dan 2400 berichten in 358 onderwerpen (op dit moment). Zoniet dan stel je je vraag in het forum en ontvangt vaak binnen een paar uur al je antwoord.

pvr community pianoles van renepianoles van rene community ervaringen


De Maandelijkse Succespad Lessen en Opdrachten maken het makkelijk

Iedere maand maak ik een nieuwe serie pianolessen die op elkaar zijn afgestemd volgens mijn Succespad (meer hierover hieronder) en opbouwend zijn in moeilijkheidsgraad.   Geen overvolle kast met studieboeken, maar kleine korte video's en lesdoelen  die goed te behappen zijn.  Je werkt aan mijlpalen en succesmomentjes.  


Het is een mix van techniek, theorie maar vooral ook altijd bekende liedjes om al het geleerde van deze maand in de praktijk te brengen.

Waarom Kiezen steeds meer mensen voor Pianoles van Rene?

Altijd iets nieuws te leren!

Naast alle cursussen voor beginners en gevorderden vind je maandelijks nieuwe liedjes, oefeningen en Workshops zodat je altijd voldoende inspiratie en motivatie hebt om jezelf  door te blijven ontwikkelen.

Unieke Succespad methode©

Waar te beginnen met zoveel online kennis?   Voorkom onnodige frustraties, blessures en tijdverlies door het ontbreken van basiskennis.  Volg in eigen tijd en tempo mijn unieke Succespad methode©.

Nooit vastlopen

Premium leden hebben toegang tot de online leeromgeving met de mogelijkheid tot interactie onderling met cursisten en eventueel bijwonen van Live Webinars en Workshops met ervaren pianist en leraar René Knops.

BEKIJK HIER EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN RENE'S  ONLINE LESSEN:

Wat andere cursisten zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"in 3 maanden tijd ineens zonder schroom de toetsen te kunnen aanraken"

Steeds bedenk ik maar hoe het me lukt in 3 maanden tijd ineens zonder schroom de toetsen te kunnen aanraken om iets te spelen, hoe simpel de melodie ook is. Voor me zie ik de ontwikkeling die ik nog ga doormaken. Uitdagingen genoeg.

Dit alles dank ik aan Rene, die door de persoonlijke benadering het mogelijk maakt een sociaal netwerk voor cursisten in het leven te roepen. Samen leren en samen doen. Heb je een persoonlijk zetje nodig, dan is hij er om je die te geven.

Verbazingwekkend hoe het groepsgevoel ontstaat als je samen naar iets toewerkt. Een geweldig concept. Rene je intuïtie was goed toen je dit bedacht. Je creeërt mogelijkheden voor mensen om te groeien. Geweldig gedaan.

Hartelijke groet van Liesbeth

Liesbeth Schluter

 • "Heel betrokken en deskundige, muziekleraar'

  Heel betrokken en deskundige, muziek leraar. Eigentijdse wijze van lesgeven.

  Video ondersteuning werkt goed. Je kunt altijd op elk moment terug kijken. 

  Koen Luters

 • "Ik heb nu na zo'n 8 weken al flink wat vorderingen gemaakt".

  De interactie met andere cursisten en de gezamenlijke uitdagingen die voorgeschoteld worden stimuleren je om er flink voor te gaan.  Ik heb nu na zo'n 8 weken al flink wat vorderingen gemaakt.  Al met al een goede beslissing om bij deze club te gaan.

  Ms. Nameless
 • "Ik heb al erg veel van deze man geleerd..."

  Ik heb al erg veel van deze man geleerd. ik klooi al zo,n 25 jaar wat aan ,en in het afgelopen jaar ben ik wel meer van muziek beginnen te begrijpen

  Zelf vind ik de akkoordenleer en ze in 30 seconden allemaal even te spelen een aanrader. 

  Paul Vonck

 • Voordelen van de aanvullende Community:


  •  Zeer weinig e-mails, omdat alles via de Ledensite gaat
  • Alles op 1 plek op de ledensite (Community)
  • Mis je een of meer dagen, geen probleem. Je kunt alles terugvinden op de ledensite
  • Samen met gelijkgestemden, je hoeft het niet alleen te doen.
  • Alles wordt opgenomen en beschikbaar wanneer jij wilt.
  • Je doet het waar en wanneer je zin hebt.

  Alles op 1 plek op de ledensite (Community)

  "Op het internet wordt je overspoeld met info ivm piano en keyboard leren spelen en tutorials van youtube en dat er ontelbare boeken over geschreven zijn. Ongetwijfeld kunnen velen bijdragen aan het leerproces en de muzikale ontwikkeling, maar zijn niet voldoende om echt vooruitgang te boeken en gemotiveerd te blijven.

  Deze community geeft voor mij de extra push om door te zetten, als ik in een dip zit met keyboard spelen. Het heeft mij doen inzien dat iedereen leert op zijn eigen tempo en met vlugger te willen leren, heb je daarom niet perse vlugger resultaat.

  Het belangrijkste is plezier te hebben met muziek en het maken van muziek, te luisteren en te leren, niet alleen van de leraar (René), maar ook van anderen in de community. Er is hier voor ieder wat wils: zowel voor de beginnende, de semi-gevorderde als de gevorderde speler. Piano en keyboard spelen is een reis zonder eindbestemming: omdat perfect niet bestaat en je je altijd nog kan verbeteren (zoals met zoveel in het leven).

  Je staat er niet alleen voor, het is een fijne community. En ik heb zo'n gevoel niet meer dat ik mij moet vergelijken met anderen, die al veel verder staan. Het is oké op je eigen tempo te gaan. Ik kan deze site beslist aanraden aan zowel beginnende als gevorde piano en keyboard spelers."

  Anne-Marie Dresselaers

  Dit kun jij over enkele weken ook:
  Wil jij ook direct beginnen?  Krijg binnen 5 minuten na aanmelding al toegang!

  Schrijf je nu in als Pianoclub lid, dan krijg je:

  • De informatie vanuit meer dan heldere lesvideo’s.
  • De motivatie van een maandelijkse nieuw lespakket (met liedjes en gerichte opdrachten) om stap-voor-stap jezelf te ontwikkelen.
  • De gezelligheid van een actieve online community.
  • Toegang tot leuke motiverende LIVE webinars 
  • Leuke leerzame Challenges die je samen met anderen kunt starten

  Incasso  

  Betaal de 1e maand 4,95 euro,  daarna wordt maandelijks maand automatisch het abonnementsgeld van €9,95 geïncasseerd.

  Stopzetten abonnement

  Wil je je abonnement opzeggen, dan kan dat door een e-mail te sturen of een persoonlijk bericht (pb) in Facebook. Er is altijd 1 maand opzegtermijn in verband met incasso’s.  

  Doe nu mee! En start binnen enkele minuten al met je 1e pianolessen!

  Plus doe je mee met de aankomende webinars en profiteer je van alle nieuwtjes die gaan komen tegen de huidige prijs van € 9,95 per maand.

  Doe nu mee! En start binnen enkele minuten al met je 1e pianolessen!

  Rudi K.

  Ik vind de lessen echt top, en zijn duidelijk in opbouw, heel motiverend, het geeft je een doel, zeer leerzaam vooral op tempo leren spelen,omgaan met techniek en het is vooral een stok achter de deur

  Liesbeth S.

  Doordat de video's kort en helder zijn, zijn ze goed te volgen. Chapeau, heel goed opgezet. De instructies waren helder, de audio's en tempo helemaal goed.

  Ed W.

  Ik heb de zomerchallenge met plezier gedaan. Ik vond de uitleg en de video's heel compleet en in behapbare brokken.


  John M.

  Zal deze cursus zeker aanbevelen aan mensen die met muziekles willen beginnen. Beleef veel plezier aan deze cursus, dank Rene hiervoor.

  Alvast bedankt voor je deelname!
  Ik kijk erna uit om met je aan de slag te gaan.

  Groetjes,

  René Knops


  "Nog aarzelen om toe te treden tot de online lessen van René Knops?

  Nou u hoeft echt niet te twijfelen. Circa 3 jaar geleden vond ik zijn site toevallig op internet.

  Toen al ging direct een wereld voor mij open. Ter informatie: ik ben een 70+ en had nog nooit een muziekinstrument bespeeld, kan ook geen noten lezen. Maar nu toch al bescheiden muziek spelen!

  De uitleg van Rene was direct begrijpelijk. Het geduld waarmee hij het duidelijk maakt wat en hoe te doen..... ik raakte onmiddellijk enthousiast om wat met muziek te gaan doen. Kocht een eenvoudig keyboard. Inmiddels een heel professioneel keyboard waarop ik al heel wat melodieën vlot kan spelen. Dit allemaal dankzij René Knops.

  Ben natuurlijk overgegaan naar zijn nieuwe manier van lesgeven via Webinars en ben blij met alle relevante communicatie via zijn persoonlijke website. Je leert ook veel van elkaar.

  René is zeer betrokken bij zijn leerlingen en door de community site, kun je elkaar heel erg stimuleren. Geen schroom om eens een foutje te maken, dat hoort bij dit alles, vallen en opstaan.

  Voor iedereen een echte aanrader om je ook aan te melden bij René!"

  Marika van der Klip

  Klik hieronder op de knop en Doe nu mee!

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Wat zijn de voorwaarden van dit lidmaatschap?

  Het cursusgeld  per maand bedraagd  €24,95 (Zilver abonnement) en €47 (Goud abonnement)  voor het lidmaatsperschap.

  Uw eerste betaling doet u met iDeal, Bancontact of creditcard om uw rekeningnummer te verifiëren. Iedere maand daarna wordt het abonnementsgeld SEPA geïncasseerd.

  Wil je je abonnement opzeggen? Het is maandelijks opzegbaar met een e-mail of via het online opzegformulier.

  Blijf het tarief hetzelfde?
  Voor bestaande cursisten zullen we nooit het maandbedrag verhogen.  Mocht je tussentijds stoppen en opnieuw aanmelden, dan kan het
  zijn (afhankelijk van de verstreken tijd) het abonnement gewijzigd kan zijn qua samenstelling en/of prijs. 

  Hoef ik dan geen muzieknoten te leren? 

  Nee en ja,  in het begin starten we direct met het spelen en aanleren van liedjes, hierdoor zul je kennis en evaring opbouwen van een van de belangrijkste onderdelen van de muziek: ritme, timing.  Daarnaast besteden we in beperkte mate ook aandacht aan muziektheorie.   Pas in de latere fases ga je aan de slag met het leren lezen en spelen van bladmuziek (partituren).


  Koekje erbij?