Over Pianoles van René - Wie is René Knops?

Over Pianoles van René

"Persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop!"

Brain ICONS Pianoles van René

30 jaar leservaring 

Persoonlijke begeleiding

Piano met muziek Pianoles van René

Muziek die jij leuk vindt

Samenwerken ICONS Pianoles van René

Betrokken online Community

rene knops pianoleraar showt online lessen

Piano leren spelen op het Internet, Fabeltje of Realiteit?

Is het jouw droom om achter de piano te gaan zitten, en de mooiste liedjes te spelen?

Deze Brabantse pianist/leraar laat het  je zien.  


Pianist/Docent René Knops, 51 jaar, geeft al ruim 25 jaar full-time piano-en keyboardlessen aan jong en oud (6 tot 88 jaar).   Daarnaast was René ook 18 jaar lang directeur van een in Brabant gevestigde populaire particuliere Muziekschool.   



Ik stel me even aan je voor:
Hoi, ik ben René, 52 jaar jong en ik ben helemaal gek van piano en keyboard spelen net zoals jij!
Mijn pianodroom begon al op mijn twaalfde toen ik van mijn vader een tafelorgeltje kreeg. Ik was er direct door gegrepen. Dat ik zelf 'muziek' kon maken! Geweldig!

Ik studeerde piano aan de Royal Schools of Music (ABRSM) bij Gerda Reverger-Lefebre. Zij heeft mij in de wereld van de klassieke muziek geïntroduceerd en daar ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor. Helaas is zij in 2008 overleden.  

Ik was oprichter en eigenaar van een populaire muziekschool in Tilburg. Meer dan 31 jaar lang zat ik op de kruk naast leerlingen zoals jij, om mijn kennis en vaardigheden over te dragen.

In de praktijk zag ik dat bijna niemand van saaie lesmethodes, muziektheorie en toonladders oefenen hield. Dat voelde als hard werken en was helemaal niet leuk. Dat kon toch niet de bedoeling zijn! Piano spelen moet leuk, ontspannend en plezierig zijn!
En dus heb ik in de loop der jaren een eigen manier van lesgeven ontwikkeld.  


Vanaf Augustus 2020 woont René met zijn vrouw en 2 dochters in het zonnige Zuid-Spaanse dorp Coin (Malaga) en enkele maanden per jaar in Tilburg.  Hun Spaanse avonturen waren ook te zien in het Nederlandse tv-programma 'IKVERTREK' (Seizoen 21).  Pianoles van Rene is opgericht door Pianist en Leraar René Knops.  Het is dé online hotspot van Nederland en België voor de beste muzieklessen voor piano en keyboard, speciaal voor beginners, herstarters en gevorderden.  Met Pianoles van René  kan werkelijk iedereen zelfstandig en succesvol pianist worden.

"Pianoleraar René Knops onthult zijn geheime systeem waarmee je mooier en sneller piano of keyboard kunt spelen"

.

"Op je gemak, in je pyjama, thuis pianolessen volgen"


Niet alleen via het internet, maar ook met persoonlijke begeleiding en feedback door middel van een online cursisten website waar je dag en nacht kunt inloggen om lessen te volgen, vragen te stellen en feedback te ontvangen.  


Hierdoor kun je zelfs met een drukke baan of studie in je eigen tijd en tempo een compleet traject van beginner naar gevorderd pianist volgen.

 

"Dit is fantastisch!  Ik had nooit gedacht ooit zoveel mensen pianoles te mogen geven. In het begin gaf ik aan huis les, toen in mijn lespraktijk, maar nu kan ik met duizenden mensen mijn kennis en ervaring delen via het internet.


Sinds 2013 zijn meer dan 12,000 tevreden cursisten al aan de slag gegaan met mijn zelf ontworpen pianotraject.  Ik noem het, de 'Piano-Succespad-Methode' die je stap-voor-stap van absolute beginner naar gevorderd pianist brengt." 

Voordelen van online Pianoles

Met de online pianoles van René sta je er niet alleen voor. Je krijgt persoonlijke feedback en antwoord op al je vragen. Pianist Rene staat altijd voor je klaar! 

Pianoles volgen wanneer het jou uitkomt. Het tempo bepaal je zelf.
De stap-voor-stap methode helpt jou te groeien tot een gevorderd pianist.
Je leert écht pianospelen en bent niet afhankelijk van bladmuziek of 'trucjes'.
Je krijgt toegang tot de PVR community, waar jij door honderden medecursisten wordt geïnspireerd en gemotiveerd.  

Hoe ervaren cursisten Pianoles van Rene

"Ik had in het begin wel mijn twijfels over online pianoles, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Rene geeft met passie (online) les en je merkt aan alles dat het zijn 'ding' is." 

Groeten van Karel

ervaring met pianoles van rene
Karel Sterrenburg
"Steeds bedenk ik maar hoe het me lukt in 3 maanden tijd ineens zonder schroom de toetsen te kunnen raken om iets te spelen. René je creëert mogelijkheden voor mensen om te groeien. Geweldig gedaan." Hartelijke groet van Liesbeth 
ervaring met pianoles van rene
Liesbeth Schluter
"Ik sta er versteld van hoeveel ik in 2,5 maand tijd heb bijgeleerd en hoeveel liedjes ik al kan spelen, waarvan ik dacht dat die voorlopig niet binnen mijn bereik zouden liggen."
ervaring met pianoles van rene
Meike Bakker
Rene Knops

Jouw eerste stap


Als jij alleen maar snel resultaat wilt, dan zit je hier verkeerd! Piano leren spelen is een proces. Heb je totaal geen kennis van de piano en pianospelen, dan is de eerste stap de gratis pianocursus te volgen. Meld je nu gelijk aan voor de pianocursus.

 

Maar ben jij een enorme muziekliefhebber, en droom je ervan om straks zelf de mooiste pianoliedjes te kunnen spelen? Ben je leergierig, geduldig en heb jij tijd om dagelijks 15-20 minuten te oefenen, kun je klikken met een muis en heb je internet?    Klik hieronder.

Beginnen met online pianolessen?

Wil je graag kennismaken met mijn manier van online lesgeven?

Start dan met de gratis proeflessen en ontdek of het iets voor je is.


 Heb je hulp nodig en ben je op zoek naar een manier om online vanuit huis het maximale te halen uit je piano of keyboard?  Zit je met vragen? Wil je graag weten of mijn online lessen wel geschikt zijn voor jou?

Neem dan contact met me op. Ik help je graag!