Over Pianoles van René

Over Pianoles van René

"Persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop!"

efficiënte pianoles

Efficiënt leren

persoonlijke begeleiding pianoleraar

Persoonlijke begeleiding

pianoles materiaal en video

Muziek die jij leuk vindt

pianoles van rene Community forum

Betrokken online Community

Rene Knops

Piano leren spelen op het Internet, Fabeltje of Realiteit?

Is het jouw droom om achter de piano te gaan zitten, en de mooiste liedjes te spelen?

Deze Brabantse pianist/leraar laat het  je zien.  


Pianist/Docent René Knops, 49 jaar, geeft al ruim 25 jaar full-time piano-en keyboardlessen aan jong en oud (6 tot 88 jaar).   Daarnaast was René ook 18 jaar lang directeur van een in Brabant gevestigde Muziekschool.   


Vanaf Augustus 2020 woont René met zijn vrouw en 2 dochters in het zonnige Zuid-Spaanse dorp Coin (Malaga).  Hun Spaanse avonturen waren ook te zien in het Nederlandse tv-programma 'IKVERTREK' (Seizoen 21).  Pianoles van Rene is opgericht door Pianist en Leraar René Knops.  Het is dé online hotspot van Nederland en België voor de beste muzieklessen voor piano en keyboard, speciaal voor beginners, herstarters en gevorderden.  Met Pianoles van René  kan werkelijk iedereen zelfstandig en succesvol pianist worden.

pianoles van Rene

"Pianoleraar René Knops onthult zijn geheime systeem waarmee je mooier en sneller piano of keyboard kunt spelen"

.

"Op je gemak, in je pyjama, thuis pianolessen volgen"


Niet alleen via het internet, maar ook met persoonlijke begeleiding en feedback door middel van een online cursisten website waar je dag en nacht kunt inloggen om lessen te volgen, vragen te stellen en feedback te ontvangen.  


Hierdoor kun je zelfs met een drukke baan of studie in je eigen tijd en tempo een compleet traject van beginner naar gevorderd pianist volgen.

 

"Dit is fantastisch!  Ik had nooit gedacht ooit zoveel mensen pianoles te mogen geven. In het begin gaf ik aan huis les, toen in mijn lespraktijk, maar nu kan ik met duizenden mensen mijn kennis en ervaring delen via het internet.


Sinds 2013 zijn meer dan 10,690 tevreden cursisten al aan de slag gegaan met mijn zelf ontworpen pianotraject.  Ik noem het, de 'Succespadmethode' die je stap-voor-stap van absolute beginner naar gevorderd pianist brengt." 

Voordelen van online Pianoles

Met de online pianoles van René sta je er niet alleen voor. Je krijgt persoonlijke feedback en antwoord op al je vragen. Pianist Rene staat altijd voor je klaar! 

Pianoles volgen wanneer het jou uitkomt. Het tempo bepaal je zelf.
De stap-voor-stap methode helpt jou te groeien tot een gevorderd pianist.
Je leert écht pianospelen en bent niet afhankelijk van bladmuziek of 'trucjes'.
Je krijgt toegang tot de PVR community, waar jij door honderden medecursisten wordt geïnspireerd en gemotiveerd.  

Hoe ervaren cursisten Pianoles van Rene

Ik had in het begin wel mijn twijfels over online pianoles, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Rene geeft met passie (online) les en je merkt aan alles dat het zijn 'ding' is. 

De PVR communitie is ook geweldig waar je elkaar een hart onder de riem kunt steek. Tijdens de webinar een maand challange aangegaan en daar zoveel van geleerd. Kan niet wachten op de volgende uitdaging (challenge). 

Rene, ga zo verder en ik blijf nog wel een tijdje bij je. 

Groeten van Karel

ervaring met pianoles van rene
Karel Sterrenburg
Steeds bedenk ik maar hoe het me lukt in 3 maanden tijd ineens zonder schroom de toetsen te kunnen raken om iets te spelen, hoe simpel de melodie ook is. Voor me zie ik de ontwikkeling die ik nog ga doormaken. Uitdagingen genoeg.

Dit alles dank ik aan Rene, die door de persoonlijke benadering het mogelijk maakt een sociaal netwerk voor cursisten in het leven te roepen. Samen leren en samen doen. Heb je een persoonlijk zetje nodig, dan is hij er om je die te geven. 

Verbazingwekkend hoe het groepsgevoel ontstaat als je samen naar iets toewerkt. Een geweldig concept. Rene je intuïtie was goed toen je dit bedacht. Je creëert mogelijkheden voor mensen om te groeien. Geweldig gedaan.

Hartelijke groet van Liesbeth 

ervaring met pianoles van rene
Liesbeth Schluter
Na 3 weken geleden begonnen te zijn met deze onlinecursus speel ik inmiddels 'oh when the saints', 

 'happy birthday' en 'amazing grace'. Ook de akkoorden met Guus Meewis meespelen gaat als een tierelier. Eerlijk is eerlijk.. dit is allemaal niet zo heel moeilijk door mijn oude piano ervaring. 

... het is een verademing om naar de duidelijke tekst en uitleg van René te luisteren. Blij met deze invalshoek en ik hoop erg dat ik op deze wijze zelfstandiger en vrijer kan leren spelen, in plaats van in de bladmuziek 'gevangen' te zitten. 

ervaring met pianoles van rene
Maike Stoffers

Voor wie is Pianoles van René geschikt?

Als jij in 7 dagen denkt piano te kunnen leren spelen, dan zit je hier verkeerd!

 

Maar ben jij een enorme muziekliefhebber, en droom je ervan om straks zelf de mooiste pianoliedjes te kunnen spelen? Ben je leergierig, geduldig en heb jij tijd om dagelijks 15-20 minuten te oefenen, kun je klikken met een muis en heb je internet?   


Dan kan ook jij piano leren spelen met mijn online pianolessen.  Ik nodig je graag uit om kennis te maken met mijn lesaanbod.  

Beginnen met online pianolessen?

Wil je graag kennismaken met mijn manier van online lesgeven?

Start dan met de gratis proeflessen en ontdek of het iets voor je is.


 Heb je hulp nodig en ben je op zoek naar een manier om online vanuit huis het maximale te halen uit je piano of keyboard?  Zit je met vragen? Wil je graag weten of mijn online lessen wel geschikt zijn voor jou?

Neem dan contact met me op. Ik help je graag!

arrow_drop_up arrow_drop_down