Dé 'Piano-Succespad-Methode' - Online Binnen 90 dagen van 0 naar Piani

Dé 'Piano-Succespad-Methode'

Binnen 90 dagen (of minder!) van 0 naar Pianist!


De afgelopen 30 jaar heb ik zowel offline (1 op 1 pianolessen) als online lessen gegeven. En als er íets is waar ik trots op ben, zijn het wel de steeds betere en snellere resultaten die mijn pianocursisten behalen; vooral door de online lessen van de 'Piano-Succespad-Methode' 🤩


Je hoeft absoluut geen talent of aanleg te hebben om piano te leren spelen. Je kunt het op elke leeftijd nog leren(mijn oudste piano leerling was 82 jaar)!Dit compleet lesprogramma is namelijk zéér geschikt voor beginners en herstarters maar ook zeker voor diegene die graag wat vrijer en creatiever piano willen leren spelen.  Door bijvoorbeeld te leren improviseren, liedjes spelen met  akkoorden en creatief componeren.

Ben jij iemand die noten lezen lastig vindt?Geen probleem! In mijn 'Piano-Succespad-Methode' neem ik je stap voor stap mee in dit proces.

Rene Knops

Dit is mijn belofte aan jou!  

Als jij mijn stappenplan volgt, elke dag eventjes tijd vrijmaakt om te oefenen, ga jij binnen 90 dagen jezelf verrassen met je eigen prachtige pianospel! En...je familie en vrienden ook!
Wil je meer leren?Ik laat je alles stap-voor-stap zien in de 'Piano-Succespad-Methode'  👇🏼👇🏼👇🏼    

Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben stuur ons dan gerust een email naar info@pianolesvanrene.nl