POP Piano gratis startersgids voor Beginners

Download GRATIS Poppiano 101 Startersgids voor Beginners

Ontdek (in slechts 8 pagina's) waarom Poppiano spelen zo leuk is en ideaal voor beginners.  Is het geschikt voor jou?  Ontdek het binnen enkele minuten!

  • Wat is Poppiano spelen?
  • Voor wie is het geschikt of niet geschikt?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Hoe je direct al in slechts 3 stappen kunt starten
50%
Klik hier om je Poppiano 101 pdf te downloaden
Startersgids voor beginners
Je gegevens zijn veilig
Gratis Downloaden

"Ik vind de lessen echt top, en zijn duidelijk in opbouw, heel motiverend, het geeft je een doel, zeer leerzaam vooral op tempo leren spelen,omgaan met techniek"

Rudi K.

Mag ik mij kort voorstellen: mijn naam is René Knops. Ik ben eigenaar en oprichter van Muziekschool DEPIANO, een particuliere muziekschool gevestigd in het gezellige Brabantse dorp Berkel-Enschot (Tilburg) en sinds april 2011 gestart met PianolesvanRene.nl, een online platform in Nederland en Belgie voor iedereen die (beter) piano en keyboard wil leren spelen .

Na mijn studie klassiek piano aan de Royal schools of Music en diverse sociale trainingen ben ik in 2003 gestart met Muziekschool DEPIANO en  piano- en keyboardlessen.

Ik geloof dat echt iedereen piano of keyboard kan leren spelen. Mijn doel met pianolesvanrene.nl, is om muziek en vooral piano voor alle mensen meer toegankelijker te maken.   Heb jij interesse om ook aan de slag te gaan?  Download dan gratis mijn nieuwste POPpiano Pdf startergids   en ontdek o.a.:

  • Wat is Poppiano spelen?
  • Voor wie is het geschikt of niet geschikt?
  • Wat zijn de voordelen?

2.500+

Tevreden cursisten

25jr

Leservaring als fulltime docent

31200+

lesuren gemaakt 

15 jr

Bestaan Muziekschool

Download Gratis mijn 'POPpiano 101 - Startersgids voor Beginners' -   Voor alle Leeftijden

Download gratis mijn 8pg  POPpiano Startersgids en ontdek waarom Poppiano wereldwijd zo enorm populair is bij beginnende pianisten, dj's, producers en keyboardspelers.  Ontdek hoe jij in slechts 3 stappen geheel gratis aan de slag kunt!

Koekje erbij?