POP Piano gratis startersgids voor Beginners

Download GRATIS mijn Pop Piano 101 Startersgids (2023 versie)

Ontdek in enkele minuten waarom Poppiano spelen zo leuk en ideaal is voor beginners en herstarters.  

  • Wat is PopPiano?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Hoe je direct al in slechts 3 stappen kunt starten
50%
Je bent er bijna!
Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in waar ik de pdf naar toe mag sturen.
Je gegevens zijn veilig, ik heb een ontzettende hekel aan spam.
Gratis Download

"Ik vind je lessen echt top en zijn duidelijk in opbouw, erg motiverend en het geeft je een mooi doel. Ze zijn zeer leerzaam, je leert op tempo spelen en omgaan met techniek. Bedankt René!"

Rudi K.

Mag ik mij kort voorstellen: Mijn naam is René Knops.

Ik begon op mijn 12e al met orgelspelen en studeerde piano aan de Royal School of Music in London. Ik was 18 jaar lang eigenaar en oprichter van een succesvolle particuliere Muziekschool in Tilburg, Na 18 jaar ben ik gestopt met het traditionele piano onderwijs met als doel om 100% de focus te leggen op mijn online Piano Community en mijn eigen methode.  Omdat ik ontdekte dat steeds meer mensen liever in hun eigen tijd piano wilden leren spelen en niet altijd op een verplicht tijdstip konden komen.

Sinds april 2011 ben ik gestart met PianolesvanRene.nl, een online platform in Nederland en België voor iedereen die (beter) piano en keyboard wil leren spelen. Hier deel ik ál mijn piano en keyboardgeheimen online en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een geweldige online Community met nu al ruim 10.058 enthousiaste cursisten/muziekvrienden van alle leeftijden en niveau's.

null

Ik ben er echt van overtuigd dat iedereen met behulp van mijn online lessen piano of keyboard kan leren spelen. Mijn doel is dan ook om met PianolesvanRene.nl om de piano en keyboard voor alle mensen meer toegankelijker te maken.


Heb jij interesse en zin om aan de slag te gaan?  Download dan gratis mijn nieuwste POPpiano (Pdf) startersgids  en ontdek o.a.:

  • Wat is Poppiano spelen?
  • Voor wie is het geschikt of niet geschikt?
  • Wat zijn de voordelen?

Geniet daarna van 5 gratis lessen van mijn `Pianogeheimen instapcursus' en ervaar hoe snel en leuk je al piano of keyboard kunt spelen.

10.000+

Tevreden online cursisten!

31

jaar les ervaring als fulltime piano-, en keyboard docent.

8.000+

Abonnees op Youtube

18 jr

eigenaar van particuliere Muziekschool geweest.

Download Gratis mijn 'POPpiano 101 - Startersgids voor Beginners' -  Voor alle leeftijden

Download mijn 100% gratis (9  pagina's) POPpiano 101 - Startersgids en ontdek hoe jij in slechts 3 stappen via een leuke en snelle manier je favoriete popliedjes kunt spelen!  

50%
JE BENT ER BIJNA!
Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in (waar ik je gids naartoe mag sturen).
Gratis Download