Online Piano Leren Spelen met René Knops: Een Complete Gids en Review
Afbeelding van pianoleraar René Knops tijdens een pianoles
Piano Leren Spelen
Marije Pelgrum-Berghuis
Piano Leren Spelen
10/12/2023
18 min
0

Online Piano Leren Spelen met René Knops: Een Complete Gids en Review

10/12/2023
18 min
0

Heb je ooit gewild om online piano te leren spelen maar dacht je dat het te moeilijk was? Nou, dat is waar René Knops binnenkomt. Met zijn Succespad-Methode van online pianolessen, is leren om leuke liedjes te spelen eigenlijk heel eenvoudig. Na betaling ga je direct aan de slag, en er zijn zelfs enkele extra's om je te helpen groeien als pianist. En het beste van alles? Je kunt dit doen in het comfort van je eigen huis!

Het klopt dat de piano misschien in het begin een beetje intimiderend aanvoelt, je vingers kunnen krampachtig aanvoelen en alles lijkt langzaam te gaan. Maar maak je geen zorgen, dit is volkomen normaal. Met regelmatige oefening en de juiste methodes, zul je versteld staan van hoe snel je het oppakt. Dus als je ooit hebt gedroomd om online piano te leren spelen, dan is dit jouw kans!

De Achtergrond van René Knops

René Knops is niet zomaar een pianoleraar. Zijn passie voor muziek en piano is zichtbaar in alles wat hij doet. Al vanaf de eerste keer dat je zijn website bezoekt, voel je zijn energie en enthousiasme door het scherm komen. Hoewel het in het begin misschien een beetje overweldigend kan lijken, wordt al snel duidelijk dat René's aanpak allesbehalve gewoon is. Met zijn unieke en verfrissende aanpak, weet je dat je in goede handen bent. Dus doe je gordel om, en laten we aan deze muzikale reis beginnen!

Wie is René Knops?

maak kennis met pianoleraar René

René Knops is geen onbekende in de wereld van de muziek. Hij heeft de Royal Schools of Music doorlopen en heeft met zijn jarenlange ervaring als pianist een schat aan kennis om te delen. Als docent is hij niet alleen deskundig, maar ook toegewijd en gepassioneerd. Jarenlang gaf hij les op een fysieke muziekschool in de omgeving van Tilburg, maar stapte later over op online lessen om nog meer mensen te kunnen bereiken en zijn unieke pianomethode te delen.

Toch is het niet alleen zijn professionele achtergrond die hem uitzonderlijk maakt. René is ook actief in de gemeenschap en biedt toegang tot een forum waar studenten elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren. Dus als je je afvraagt wie René Knops is, is het antwoord vrij eenvoudig: hij is iemand die er alles aan doet om het proces van piano leren zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

online lessen voor piano

De Familie Knops en de Tv-Show "Ik Vertrek"


René Knops is niet alleen een gepassioneerde pianoleraar, hij is ook een trotse familieman. Zijn familie was zelfs te zien in de populaire Nederlandse tv-show "Ik Vertrek" (seizoen 2021), waar ze hun verhaal en avonturen deelden tijdens hun emigratie naar zuid-Spanje. Dit heeft nog meer zichtbaarheid en erkenning gebracht voor René en zijn werk. Dus als je meer wilt weten over René en zijn familie, dan is deze aflevering zeker een aanrader!

Introductie tot het Online Pianoles Programma van René Knops

online pianoles volgen bij Rene Knops

Het online pianoles programma van René Knops is meer dan alleen een verzameling lessen. Het is een volledig systeem ontworpen om je niet alleen te leren hoe je piano moet spelen, maar ook om je te helpen je muzikale talenten te ontwikkelen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende hobby of een serieuze uitdaging, dit programma heeft het allemaal. Dus of je nou een total beginner bent of een doorgewinterde muzikant die zijn vaardigheden wil verbeteren, René's programma biedt een unieke en opwindende manier om piano te spelen.

Overzicht van het Pianoles van René Programma

Het Pianoles van René Programma is dus niet zomaar een online cursus, het is een hele belevenis. Je leert niet alleen hoe je piano moet spelen, maar je krijgt ook het gevoel dat je echt ergens bij hoort. René heeft een heuse online community opgezet waar je ervaringen kunt delen, je pianospel op video of audio delen, vragen kunt stellen en succesmomentjes kunt vieren. En het mooiste van alles? Je krijgt persoonlijke begeleiding van de grote man zelf, René Knops. Niks geen algemene adviezen, maar echt advies op maat. Hoe cool is dat dan?

Wat gebeurt er na betaling?

Nu vraag je je misschien af: wat gebeurt er dan precies na betaling? Nou, je krijgt toegang tot de volledige cursus, dat ten eerste. Maar je krijgt ook toegang tot de online community, dus je kunt gelijk beginnen met leren en delen. Maar dat is niet het enige. René staat altijd klaar om je te helpen met al je vragen en problemen. Ik heb eens iemand horen zeggen dat René z'n leerlingen echt op weg helpt om hun pianodromen te verwezenlijken. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Wie kan er voordeel uit halen bij Pianoles van René?

piano les met Rene Knops op tablet

Wat mooi is aan het Pianoles van René programma is dat het echt geschikt is voor iedereen. Of je nu voor het eerst piano wilt leren spelen of dat je het juist weer wilt oppakken, het maakt niet uit. Zelfs als je al piano kunt spelen, maar je wilt beter worden in improviseren met akkoorden, of 'los wilt komen' van bladmuziek, dan is deze cursus ook voor jou. Dus kort gezegd: iedereen die piano wilt leren spelen kan er voordeel uit halen bij Pianoles van René.

Geschikt Voor Verschillende Leerlingen

Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pianospeler, je bent altijd welkom bij Pianoles van René. En het mooie is, je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te doen. Hoe fijn is dat dan? René legt alles uit in duidelijke video's met dubbeloplichtende toetsen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. En heb je ooit al eens les gehad of vroeger pianoles bij René gevolgd? Dan wordt er zelfs aangegeven welke video's je kunt overslaan. Praktisch en efficiënt, dat is het zeker!

Diepgaande Blik op de Leermodules en Cursussen


Maar wat kun je dan precies verwachten van het Pianoles van René programma, de Succespad-Methode? Nou, een heleboel.   Je krijgt direct toegang tot 4 cursussen die op elkaar zijn afgestemd en je als beginner of herstarter in enkele weken helpen een mooi resultaat te bereiken als beginnend tot gevorderd pianist.

Elke cursus bestaat uit meerdere modules met naspeelvideo’s en PDF's. Je leert dus stap voor stap steeds meer, zonder dat je overweldigd wordt.

Zo kun je in je eigen tempo leren spelen en op je eigen manier je pianodroom waarmaken. Kortom, een diepgaande kijk op de leermodules en cursussen toont aan dat je een compleet en uitgebalanceerd programma krijgt, met alles wat je nodig hebt om te stralen op de piano.

actie cursus rene bestellen

Uitleg over de Cursussen en Modules

Hieronder zie je een gedeelte van module 1, uit de Basis Beginnerscursus 

online leeromgeving pianoles van Rene

Als het op de cursussen en modules van Pianoles van René aankomt, kun je verwachten dat je stap voor stap alles leert wat je moet weten over piano spelen. Elk module komt met naspeelvideo's en PDF's die je helpen om de vaardigheden te verkrijgen die je nodig hebt om een pro te worden. En geloof me, deze gast heeft het helemaal op een rijtje. Geen flauwekul, alleen solide, praktische lessen die je verder brengen dan je ooit had durven dromen.

De Pianoles van René Community

interactieve ledenforum pianoles van rene

Maar het meest indrukwekkende aan Pianoles van René is misschien wel de online community die erachter zit. Dit is een plek waar je terecht kunt voor alle steun die je nodig hebt tijdens jouw leerproces. Het is geen wandeling in het park, het leren van piano, het kan soms voelen alsof je een berg beklimt. Maar met de community van Pianoles van René, heb je altijd een touw om je aan vast te klampen, een vriend die je helpt als je valt. Ze zijn er om je te steunen, je te inspireren en je te motiveren als je een beetje laag zit. En dat, vriend, is van onschatbare waarde.

Wat Kun Je Verwachten van Pianoles van René

pianolessen voor herstarters

Een ding dat je kunt verwachten van Pianoles van René, is dat je er het complete pakket krijgt. Zodra je het aanschaft, krijg je levenslang toegang tot het hele curriculum - van de leuke laagdrempelige instapcursus (online versie) tot de vervolgcursus en alles daartussenin. En voor de muziekliefhebbers met een strak budget, zijn er zelfs een 2 bonuscursussen speciaal voor beginners: "Een Piano Voor Elk Budget" en de cursus "Vinger Gymnastiek".  Aan alles wordt gedacht. Je krijgt ook toegang tot technologievideo's en webinars, zodat je zelfs op afstand kunt leren en groeien. Maar het allerbeste is dat je voor altijd toegang hebt tot het materiaal, dus je kunt leren in je eigen tempo. Nu dat, vriend, is een koopje!

De Introductiecursus

voorbeeld introductiecursus pianolesvanrene

Meteen vanaf de start van deze Instapcursus, krijg je een duidelijk overzicht van hoe het programma eruit ziet. Het is de perfecte introductie tot de wereld van het piano spelen. En het beste is nog dat je meteen begint met het leren spelen van een bekend popliedjes zodat je voor je het doorhebt, je binnen enkele dagen al zelfverzekerd iets moois kunt spelen.  Er zijn 2 opties, de gratis versie waarbij de proeflessen per mail verspreid over enkele dagen worden verzonden. Of je kunt tegen voor een kleine vergoeding kiezen voor de 'online versie' waarbij je ook een eigen account krijgt in Rene's online leeromgeving en alle lessen direct onbeperkt tot je beschikking hebt en dus in eigen tijd en tempo kunt oefenen.  Ook heb je dan al beperkt toegang tot het interactieve forum. Dat klinkt toch als muziek in de oren, nietwaar? In geen tijd zit jij aan de piano en speel je als een professional!

Snelstart Piano Beginners Basiscursus en Vervolgcursus

beginners basiscursus Rene Knops online

En dan is er de Snelstart Piano Beginner Basiscursus en de Vervolgcursus, waar je leert om het systeem achter het piano spelen te begrijpen. Je leert o.a.  alle basis muziekkennis, basis uitleg v.d. piano, hoe akkoorden werken, hoe je professioneel kunt klinken, je kunt spelen op gehoor, kunt improviseren en dat alles niet met saaie liedjes nee, je kiest je eigen favoriete songs. Bovendien leer je ook hoe je bladmuziek kunt lezen en spelen. Je begint langzaam en voordat je het weet, ben je verschillende muziekstijlen aan het spelen, van pop tot blues, tot klassiek. Hier leer je piano spelen op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan, een ware openbaring!

Basiscursus Noten Lezen en Spelen

noten lezen en spelen online cursus

Ook een onderdeel van Rene's Piano-Succespad-Methode is basiscursus Noten Lezen en Spelen en leer je noten lezen, en dat is super belangrijk als je piano wilt spelen. Geen paniek als je denkt dat het lastig klinkt: René heeft vanuit zijn leservaring zijn beste bewaarde 'geheime' eenvoudige trucjes die je stap voor stap uitlegt.  Zelfs als je al wat noten kennis hebt en het nog steeds lastig vind, zal deze cursus je versteld doen staan van hoe makkelijk het notenlezen eigenlijk is! Geloof mij, het kost wat tijd, maar met de handige PDFs die je kunt downloaden, wordt het een fluitje van een cent. Ze laten je zien welke noten bij welke toetsen horen. En dan nog iets: met dit notenschrift kan je letterlijk elk type muziek spelen. Dus of je nu van jazz, pop of klassiek houdt, met deze cursus kan je zonder problemen met akkoorden spelen.

Bonuscursus: Een Piano Voor Elk Budget

een piano voor elk budget

Bij Pianoles van René, krijg je niet alleen pianoles, maar ook een bonuscursus waarin René je helpt om de beste piano of keyboard voor jouw budget te kiezen. Hij laat je zien welke soorten er zijn en legt de voor- en nadelen van elke optie uit. Want geloof me, er zijn meer soorten dan je denkt! Met deze cursus, kun je niet alleen piano leren spelen, maar weet je ook precies welke piano of keyboard je moet kiezen. En dat allemaal binnen jouw budget!

Bonuscursus: Vinger Gymnastiek

Vinger Gymnastiek Pianoles van Rene

Dit is Rene's nieuwste update van 2023, musthave voor beginners! Als je gefrustreerd raakt omdat je handen niet meewerken of niet bewegen zoals je zou willen, dan zul je dol zijn op Vinger Gymnastiek! Deze bonuscursus zit boordevol oefeningen, oefeningen en versterkingstechnieken die je zullen helpen flexibiliteit, veelzijdigheid en spiergeheugen te krijgen, waardoor het spelen van de piano veel gemakkelijker wordt.

begin hier

Heeft René ook extra cursussen gemaakt?

Jazeker!  Een pianoleraar zoals René zit nooit stil, lesgeven zit in zijn bloed en is daarom altijd bezig om nieuwe lessen te maken of oplossingen te bedenken die het leren en begrijpen van piano nog gemakkelijker maken zoals hij in 2003 de eerste was die met dubbeloplichtende toetsen ging werken in zijn online videos.

Alle nieuwe cursussen die hieronder worden weergegeven zijn bedoeld als extra aanvulling en uitbreiding of verdieping voor de het kernprogramma de Piano-Succespad-Methode:

1. PopPianist - Praktijk

In deze geweldige uitgebreide cursus kijk je mee over de schouders van René waar je alle theorie geleerd uit het kernprogramma in de praktijk kunt brengen.  Dat wil zeggen, je leert hoe je aan de hand van 7 maandelijkse lespakketjes, een bekend popliedjes leert spelen met akkoordenschema's en leadsheets (melodie in combinatie met akkoorden).    Voor meer informatie klik hier

2. Naspeelliedjes


Hier vind je bijna 100 verschillende leuke bekende liedjes en goede vingeroefeningen om snel je repertoire uit te breiden.  Alles met handige naspeelvideo's, dus je hoeft niet noodzakelijk noten te kunnen lezen.  Wil je wel noten lezen?  Dan vind je bijna bij elke liedje de speciale bladmuziek  >>Voor meer informatie klik hier

Hoe Verhoudt Pianoles van René zich tot Andere Programma's?

Wat Pianoles van René onderscheidt van andere pianolessen, is de enorme bereidheid van René om kosten noch moeite te besparen om de cursist altijd te helpen zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijf en vooral het ledengedeelte en het bijbehorende forum. Ze maken gebruik van een systeem genaamd Huddle, wat je kan zien als een digitale gemeenschap waar je makkelijk vragen kan stellen aan andere leden, de lessen kan volgen,  je eigen video's of audio's delen of berichten kan sturen. En allemaal binnen één platform! Het voelt als een positieve kleine online stad, waar iedereen piano wil leren spelen en elkaar wil helpen om beter te worden.

Verschillen met Andere Pianoles Programma's

René Knops heeft een manier gevonden om zijn programma op te laten vallen tussen de andere pianolessen. Allereerst, met zijn ruim 25 jaren leservaring weet hij precies wat jij als pianostudent nodig hebt en heeft hij zijn kennis vertaald in handige slimme instructievideo's met dubbeloplichtende toetsen. Zo zie je duidelijk welke toets je moet aanslaan. En dat dankzij dat ene ledengedeelte en bijbehorende forum. Met dit Huddle systeem, kunnen de cursisten gemakkelijk vragen stellen aan elkaar, hun ervaringen delen, en de lessen volgen. Makkelijker dan ooit! Het voelt allemaal heel eenvoudig en ongedwongen, maar tegelijkertijd is er een sterke gemeenschapsgevoel. Een ideale leeromgeving, als je het mij vraagt.

Inhoud en Vormgeving van de Cursus

Maar René's programma is niet alleen goed vanwege dat forum; de inhoud en vormgeving van de cursus zelf zijn ook top-notch. De video's en ander cursusmateriaal zijn van uitstekende kwaliteit en worden regelmatig bijgewerkt. En weet je wat mooi is? Al dat materiaal staat netjes georganiseerd bij elkaar. Met het afvinksysteem weet jij altijd precies bij welke les je gebleven was mocht je dat even kwijt zijn. Daarnaast heb je het forum gewoon bij de hand om eventuele vragen te stellen. René heeft duidelijk nagedacht over wat werkt en wat niet in het lesmateriaal, en dat zie je terug in de kwaliteit van zijn programma.

Kosten en Waarde van Pianoles van René

Weet je, toen ik naar het Pianoles van René programma keek, moest ik eerlijk zijn: Ik was verrast, en dat gebeurt niet vaak. In deze wereld van snelle winsten en snel geld, was het verfrissend om te zien dat René de boel echt waardeert. Niet veel mensen steken zoveel moeite in hun werk als hij.

De Prijs van het Pianoles van René Programma

Je vraagt je nu waarschijnlijk af: Wat kost dat nou, zo'n uitgebreid programma? Het antwoord is simpel. De Pianoles van René programma bestaat uit 4 premium cursussen en kost je een eenmalige investering afhankelijke van actie periodes ergens tussen de 497 en 297 euro. Dat klinkt misschien als een flinke duit en dat is het ook. Maar je moet wel begrijpen wat je voor dat geld krijgt. Het is niet zo dat je een paar lessen krijgt en daarna aan je lot wordt overgelaten. Nee, met dit programma heb je alle gereedschappen in handen om een echte pianist te worden. Bovendien, als je de speciale actiepagina  (die 1 of 2x per jaar actief staat) gebruikt wordt het nog beter!

Is de Kostprijs de Investering Waard?

Je vraagt me of die 297 euro wel waard is? Ik zal je vertellen, het is meer dan de moeite waard. Je krijgt echt waarde voor je geld. Je betaalt minder dan voor een offline pianoleraar en ook nog eens op je eigen tempo leren pianospelen. Het is net alsof René zelf naast je zit, je aanmoedigt en je laat zien hoe het moet. En het mooiste deel? Je blijft levenslang toegang hebben tot het programma. Dus als je op enig moment een pauze wilt nemen of langer met een les aan de slag wilt, dan is dat geen probleem. Het is jouw reis, jouw tempo.

Persoonlijke Ervaringen en Reviews van Pianoles van René

Nu zullen sommige mensen zeggen, woorden zijn goedkoop, laten we de feiten zien. Nou, daar ben ik weer, met wat echte ervaringen van mensen die het programma hebben gebruikt.

Mijn Persoonlijke Ervaringen, Review en Mening

Laat ik beginnen met te zeggen dat Pianoles van René anders is dan andere online pianolesprogramma's. Veel van die andere programma's bieden je gewoon een reeks lessen en dan is het van "Succes ermee, maat". Maar niet bij René. René heeft een stap-voor-stap plan opgesteld dat je over enkele weken laat zien hoe pianospelen werkt. Ik vond het geweldig, omdat René de tijd neemt om uit te leggen wat je moet doen, waarom je het moet doen, en hoe je het moet doen. En weet je wat echt cool is? Je hebt 7 dagen per week toegang tot het programma, dus je kunt leren wanneer het jou uitkomt. Als je iemand bent die serieus piano wilt leren spelen, geef dan Pianoles van René een kans. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Meningen van Andere Gebruikers

Je weet wat ze zeggen, "De klant heeft altijd gelijk". Nou, in dit geval, lijkt het erop dat de klant behoorlijk blij is met de Pianoles van René. Over het algemeen zijn de gebruikers van de cursus erg positief en hebben veel lof voor het 'groepsgevoel' dat René heeft gecreëerd op het forum.  Op Google en Facebook scoort Pianoles van René met honderden reviews gemiddeld 4.8 van de 5.  De enkeling die niet zo gelukkig waren, waren meestal degenen die het gevoel hadden dat het te digitaal was - een beetje zoals iemand die niet weet wat hij aan moet met een nieuwe smartphone. Maar wat betreft de inhoud, heb ik nog geen negatieve geluiden gehoord. En dan kun je hieronder zien wat Liesbeth op het forum heeft gezegd. Ze is een van de duizenden andere studenten die de lessen loven.

Analyse van Positieve en Negatieve Ervaringen

Kijkend naar de plus- en minpunten, lijkt het erop dat René iets goeds te pakken heeft. Er zijn meer dan drieduizend mensen die zich bezighouden met zijn pianolessen. Ook het feit dat er zoveel actieve volgers zijn op zijn social media-kanaal zegt wel iets. En dan heb je de succesverhalen. Iedereen houdt van een verhaal met een happy end, en er zijn er genoeg bij Pianoles van René. Van beginners die dankzij de training en modules van René Knops op een professioneel of zelfs hoog niveau terecht zijn gekomen. En de mening van de medestudenten? Allemaal erg positief. Het is bijna alsof ze allemaal een stukje van die duidelijke uitleg en motivatie hebben gekregen die René in zijn lessen geeft.

Laatste Gedachten Over Pianoles van René

Nou, daar hebben we het dan. René Knops biedt een online cursus aan waarbij je muziek kunt leren spelen die je echt leuk vindt. Niet alleen dat, je wordt ook begeleid. Dat is precies de persoonlijke begeleiding die je wilt als je leert piano spelen. Het is niet alleen een kwestie van een stel noten op een blad volgen, je krijgt hulp bij elke vraag die je hebt. De instructievideo's zijn helder en goed te volgen, en ze geven je een gevoel van gemeenschap in het online forum.

Het Eindoordeel: Is Pianoles van René De Moeite Waard?

Als ik mijn twee centen zou moeten geven, zou ik zeggen dat Pianoles van René zeker de moeite waard is. Waarom? Nou, zoals je binnen enkele weken, meerdere bekende liedjes kan leren spelen, is absoluut een groot pluspunt. Zoals René werkt, gooit hij je niet meteen in het diepe einde met te veel theorie en noten leren lezen. Het draait allemaal om het maken van muziek en plezier hebben. Dus als je mij vraagt, is Pianoles van René absoluut de moeite waard.

Samenvatting: Waarom Kiezen Voor Pianoles van René?

Pianoles van René onderscheidt zich van de rest door een complete cursus aan te bieden die zowel beginners als meer gevorderde spelers kan helpen. Ja, er zijn andere cursussen die je op het internet kunt vinden, maar Pianoles van René biedt iets meer. Je krijgt persoonlijke begeleiding, duidelijke instructies, en dat allemaal voor een prijs die veel lager is dan wat je zou betalen voor andere vergelijkbare cursussen. Dus als je op zoek bent naar een cursus die je echt waar voor je geld geeft, dan is Pianoles van René zeker iets wat je zou moeten overwegen.

Conclusie: Het Potentieel van Online Pianolessen met René Knops

Online pianolessen nemen momenteel een vlucht. Het feit is dat online cursussen flink in opkomst zijn. En waarom ook niet? Ze zijn flexibel, toegankelijk en laten je op je eigen tempo leren. Traditionele pianolessen kunnen geweldig zijn, maar ze zijn niet voor iedereen. Misschien ben je te druk of woon je te ver van een goede muziekschool. Dat is waar online pianolessen, zoals die van René Knops, in beeld komen.

Dit programma is perfect voor beginners of halfgevorderde pianisten die hoger willen komen, maar ook voor herstarters die willen spelen op de piano. Het omvat diverse aspecten van het piano spelen en maakt het eenvoudig en leuk. Natuurlijk is er wel wat discipline en doorzettingsvermogen voor nodig, maar hé, wie zei dat leren makkelijk was?

Het Pianoles van René programma bestaat uit 4 cursussen die zich richten op verschillende aspecten van het piano spelen. De modules en lessen zijn logisch opgebouwd en helpen je stap voor stap om je vaardigheden te verbeteren. Kortom, het potentieel van online piano spelen is groot, en Pianoles van René maakt daar optimaal gebruik van.

Reflecties op de Voordelen van Online Leren

Online leren, en in het bijzonder online pianolessen, heeft veel voordelen. Je bepaalt zelf je tempo, je speelt wanneer het jou uitkomt en je gaat pas verder als jij dat wilt. Dat is toch heel anders dan dat je bij een traditionele muziekschool naar de volgende les moet, terwijl je de vorige nog niet onder de knie hebt gekregen. Met online pianolessen bepaal je zelf het roer.

En laten we eerlijk zijn. Wie wil er nou geen écht piano kunnen spelen? Hoe geweldig is het om je favoriete liedjes te kunnen spelen, of om de akkoorden te kennen van die ene hit? Het Pianoles van René programma maakt dit allemaal mogelijk. Het leer je de verschillende akkoorden en stelt je in staat om een breed scala aan liedjes te kunnen spelen.

Maar er is meer! Online leren geeft ook de mogelijkheid om contact te hebben met medecursisten, vragen te stellen en elkaar te motiveren. Het is een ware community van gelijkgestemden. De voordelen van online leren zijn groot, en met Pianoles van René kan iedereen profiteren van deze moderne manier van leren.

begin hier

Reacties
Categorieën