Afstudeercadeau Coupon voor Gratis Piano of Keyboardcursus Cadeau
Afstudeercadeau Tip Piano of keyboard Leren  Spelen
18 juni 2014 
2 min. leestijd

Afstudeercadeau Tip Piano of keyboard Leren Spelen

Geef een origineel afstudeercadeau door deze coupon uit te knippen en te verpakken in een leuke enveloppe.  Lees hieronder hoe je kunt profiteren van deze speciale actie.   Allereerst voor iedereen die geslaagd is voor hun eindexamen van harte gefeliciteerd!  Voor diegene die nog een herexamen moeten doen, heel veel succes!!

Wat een spannende tijd, WK voetbal, eindexamens, feestjes, WK hockey!   Geef nu iemand eens een origineel cadeau, iets wat misschien wel een heel levenlang indruk maakt.    Geef een mini cursus piano of keyboard spelen.    Natuurlijk is het best onhandig om te geven, omdat deze cursus online is.  Dus…. heb ik een speciale COUPON gemaakt die je eenvoudig kan uitknippen en verpakken in een nette enveloppe.
Ik bied  nu tijdelijk geheel gratis mijn 6-wekelijkse startercursus voor piano en keyboard aan.

Wat leer je?

Binnen 6 weken bekende liedjes spelen op piano of keyboard zonder noten. En zelfs de speciale technieken waarmee je met je favoriete hits mee kan spelen.

Wat heb je nodig om deze cursus te volgen?

– Een piano of keyboard (met echte toetsen, geen mini-toetsen)
– Een werkende internet verbinding (het is een videocursus (online streaming) + Ebook Download
–  2 goed werkende handen en 10 vingers
piano en keyboard starterscursus box1

Na inschrijving kan je direct starten!   (of de gelukkige) ontvanger van de coupon!

geslaagd cadeau

Succes en Veel plezier!

TIP:  Wil graag mijn betaalde lesprogramma (De Snelstartcursus) als cadeau geven?
Bestel dan de cursus, maar vul op de registratiepagina die erna verschijnt, de gegevens in van diegene die de cursus krijgt.

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen