We Wish You A Merry Christmas Piano Keyboard Tutorial
We Wish You A Merry Christmas Piano Keyboard Tutorial
19 december 2017 
1 min. leestijd

We Wish You A Merry Christmas Piano Keyboard Tutorial

Leer in deze gratis video het de bekende Kersthit We Wish You A Merry Christmas spelen.

Wil je graag ook de Bladmuziek en onbeperkt toegang en support?
Klik dan hier

Gelukt om te spelen?  Ik zou het erg leuk vinden als je hieronder je reactie achterlaat, ik lees alles door en antwoord persoonlijk op reacties.

Veel speelplezier en fijne Kerstdagen!


PS: Vind je het interessant maar heb je na het lezen nog wat hulp nodig neem dan gerust contact op met René via het contactformulier van pianolesvanrene.nl onderaan de website. Of begin lekker al met de gratis introductiecursus door te klikken op onderstaande button (je zit nergens aan vast).

gratis introductiecursus

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen