Zie ginds komt de stoomboot piano tutorial
Zie Ginds Komt De Stoomboot
04 oktober 2018 
2 min. leestijd

Zie Ginds Komt De Stoomboot

zie ginds komt de stoombootZie Ginds komt de stoomboot !  Nog een paar weken en dan komt de Sint weer in ons land.   Je wilt natuurlijk op tijd een leuk Sinterklaasliedje leren spelen.   Omdat deze misschien voor beginners net iets meer tijd kost,  kun je hem nu alvast gaan oefenen.

In deze video tutorial leer ik je “Zie Ginds Komt De Stoomboot” spelen.

Veel speelplezier!


Klik hier om de bladmuziek te downloaden voor Piano en Keyboard

Dit nummer is onderdeel van ons PianolesvanRene lesprogramma >>

Is het gelukt dit liedje te spelen met deze video?  Laat dan een reactie achter!

Nog meer liedjes leren?

Vind je het interessant maar heb je na het lezen nog wat hulp nodig neem dan gerust contact op met René via het contactformulier van pianolesvanrene.nl onderaan de website. Of begin lekker al met de gratis introductiecursus door te klikken op onderstaande button (je zit nergens aan vast).

gratis introductiecursus

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Gaila
Door

Gaila

op 12 Nov 2018

waar staat de pdf / bladmuziek?

Rene
Door

Rene

op 12 Nov 2018

Hallo Gaila, ik heb hem zojuist voor je toegevoegd onder de video. Veel plezier ermee :-)

Reactie plaatsen