New age Minimal music Piano boeken Tips
piano new age liedjes spelen
Piano repertoire
René
Piano repertoire
03/24/2017
1 min
0

Mijn Top 4 New age Minimal music Piano boeken en liedjes die Iedereen graag speelt

03/24/2017
1 min
0

Welkom op mijn Facebook Live uitzending over het spelen van leuke New age piano stukken. Er zijn een 4 tal boeken met mooie New age ofwel Minimal music songs die ik gedurende de afgelopen maanden regelmatig terug pak en waar alle tieners en volwassen dol op zijn.    Deze boeken wil ik graag met je delen.

Bekijk hieronder de Live opname of klik op het Facebook icoontje om de opname direct op mijn Facebook fan page te bekijken.

Wat is ‘Minimal Music’?

In de eigentijdse klassieke muziek vanaf omstreeks 1970 wordt de term minimal music gebruikt om een muziekstijl met de volgende kenmerken aan te duiden: herhaling (vaak van korte muzikale frases, met subtiele variaties gedurende een lange tijd) of stilstand (vaak in de vorm van lang aangehouden tonen).  (Bron: Wikipedia)

 

Mijn top 4 New Age Piano boeken tips

  1. Piano Anthology Vol. 1  (gevorderd niveau (Grade 5/6)
  2. Piano Anthology Vol. 2  (gevorderd niveau (Grade 5/6)
  3. Essential Einaudi – Islands  (gevorderd niveau (Grade 5/6)
  4. Yiruma Easy Piano Concert (Half gevorderd niveau, graad 4-5)


Online Piano en Keyboard Leren

Wil jij eindelijk eens die stap zetten om goed piano te leren spelen onder begeleiding van een ervaren pianodocent? Maar heb je na het lezen nog wat hulp nodig?  Kijk dan eens naar mijn online pianolessen waarmee ik sinds 2012 al ruim 10.000 mensen heb leren pianospelen.

Mijn online methode is uniek en alleen hier verkrijgbaar. Wil je graag eens kennismaken met mijn online pianolessen en in eigen tijd en tempo leren?
Klik dan hieronder op de banner en start met mijn gratis 7-daagse introductiecursus. 

gratis introductiecursus

Reacties
Categorieën