Online Cursus Piano Spelen

Met een online cursus piano spelen leer je in korte tijd leuke liedjes. Piano spelen is leuk en niet moeilijk! Wil jij ook zo graag liedjes van de radio naspelen? Of bedenk je liever zelf mooie melodie├źn? Je zult verstelt staan van jezelf. Je bepaalt zelf in welk tempo je wilt leren en je volgt de lessen gewoon thuis. Makkelijker kan niet.

Iedereen kan piano leren spelen

Jong of oud, iedereen kan het leren. Noten lezen is niet nodig. We beginnen bij het begin en starten zonder bladmuziek. De uitleg in deze pianocursus is duidelijk en je kunt altijd een les opnieuw afspelen.

Voordelen van een online piano-opleidingbestelpianocursus

Piano-opleiding thuis

We leven in een digitale wereld, dat kan zijn nadelen hebben, maar heeft zeker ook zijn voordelen. Voor een pianocursus hoef je nu niet de deur meer uit. Je kunt helemaal in je eigen tempo piano leren spelen. De uitleg van mijn online cursus piano spelen is duidelijk en werkt zonder muzieknoten.

Bekijk meer informatie over de online cursus piano spelen

Waarom geen noten lezen?

Als je net begint met piano leren spelen, dan komt er veel op je af. Je moet leren welke toetsen je moet gebruiken en welke vingers op welke toetsten komen te staan. Als je ook nog gelijktijdig noten moet leren lezen en twee verschillende muzieksleutels, dan is dat erg veel. Mijn piano cursus begint daarom zonder bladmuziek. Je maakt kennis met toonhoogte, ritme en melodie en je leert al snel een aantal leuke liedjes. Noten lezen komt later aan bod.

Eerst proberen?

Sta je al te popelen om te gaan spelen? Of wil je liever eerst kennismaken met mijn methode? Ook dat kan. Meld je aan met je naam en e-mailadres en je kunt direct een gratis proefles van mijn online cursus piano volgen. Als cadeau krijg je er ook nog gratis mijn akkoordenboek bij.

button meld je aan voor gratis pianolessen