Kerstliedjes voor piano en keyboard online videocursus
Cursus Kerstliedjes voor piano en keyboard met bladmuziek online!
13 december 2014 
6 min. leestijd

Cursus Kerstliedjes voor piano en keyboard met bladmuziek online!

Beste lezers, wat ben ik blij en ook best trots, deze week presenteer ik mijn nieuwe online cursus Kerst hits voor piano en keyboard! Voor wie is dit?  Voor iedereen die piano of keyboard speelt en graag op een leuke en snelle manier leuke bekende kerstliedjes wil leren spelen.. Bekijk hier mijn korte video.

 5 Kerstliedjes voor piano en keyboard online videocursus

Ik heb echt alle gedaan om het jullie zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.  En ervoor te zorgen dat je je kerstliedjes supersnel
en makkelijk kunt leren spelen, als je een beginner bent of zelfs nooit een piano of keyboard hebt aangeraakt!

Om duidelijk te maken wat ik bedoel, kijk eens naar deze onderstaande korte video:

Ontvang binnen 5 minuten toegang tot Kerstpakket, nu slechts €49,–   €24,95direct toegang pianoles cursus
Ontdek hoe je sneller kerstliedjes leert spelen..

Vandaag de dag beschikken we over vele hulpmiddelen waarmee we onze leerervaring zo makkelijk en leuk mogelijk kunnen maken.  Dat maakt het nu mogelijk om sneller piano te leren spelen dan ooit.    Op youtube vind je hiervan vele voorbeelden.   Dat heeft ook mij als pianoleraar aan het denken gezet.

Hoe kan ik al die mogelijkheden toepassen voor mijn leerlingen waardoor ze snellere resultaten kunnen halen?

Inhoud van de cursus:

Deze opzet vindt je terug in mijn online pianocursussen en in mijn nieuwe online Kerstliedjes voor piano en keyboard cursus.   Het zijn eigenlijk niet zomaar 5 kerstliedjes, maar echte pianolessen.

  INSTRUCTIEVIDEO’S: meer dan 120 minuten instructievideo’s in  (HD) hoge beeld- en geluidskwaliteit

instructievideo kerst

  BLADMUZIEK –  Handige Bladmuziek met vingerzettingen, notennamen, akkoorden, en songteksten

Hoewel mijn video’s op zichzelf staande pianolessen zijn, en je ook goed zonder bladmuziek kunt leren spelen en zonder noten, heb ik toch als extraatje muzieknotatie bijgevoegd in 2 versies voor de pianisten onder ons en de keyboardspelers.

keyboard versie kerstliedjes

Keyboardversie van Stille Nacht met de nummers voor de vingers, de notennamen, akkoorden tekens en songteksten

Ik heb de bladmuziek zo gemaakt, dat je ook precies kunt aflezen met welke vingers je moet spelen, hoe de noten heten, welke akkoorden erbij horen, en met de songteksten kun je ook gezellig meezingen of anderen laten meezingen.

Keyboardversie van Stille Nacht met de nummers voor de vingers, de notennamen, akkoorden tekens en songteksten

Pianoversie van Rudolph The Red-nosed Reindeer met de nummers voor de vingers, de notennamen, akkoorden tekens en songteksten

Oefen en bekijk de video’s zo vaak je maar wilt!

Daarnaast kun je zo vaak oefenen als als je wilt en bepalen wanneer je wilt oefenen.  De video’s staan tenslotte altijd 24 uur per dag tot je beschikkling.

Profiteer nu van mijn introductie aanbieding en ontvang direct toegang

voor slechts 47,- €24,95

kerstliedjes leren spelen keyboard

Ik wens jullie allemaal een fantastisch en vrolijk kerstfeest !

René

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen