Online piano leren spelen met gratis Introductiecursus
Nieuwe Introductiecursus voor piano en keyboard online!
07 oktober 2015 
3 min. leestijd

Nieuwe Introductiecursus voor piano en keyboard online!

Soms valt het niet mee om goed van start te gaan met piano of keyboard spelen, vooral niet met een overvloed aan informatie over dit onderwerp.  Speciaal voor beginners heb ik een nieuwe starterscursus online gezet waarin ik laat zien hoe je online piano of keyboard kunt leren spelen.
Ontdek hieronder wat je allemaal kunt verwachten van deze nieuwe  cursus.

Online Piano Leren Spelen?  Of Keyboard?

Introductiecursus voor Piano en Keyboard (2018 versie)

Meest gestelde vragen bij het starten met Piano leren spelen

Ik heb alle vragen, opmerkingen, opnieuw bekeken en mezelf steeds de vraag gesteld:  “Waar kan iemand, die nog nooit eerder een toets heeft aangeraakt , het best mee starten?”  en op basis hiervan een nieuwe starterscursus samengesteld.

Een van de vragen die me vaak gesteld werden waren:
“Wat voor instrument is nu geschikt om piano op te leren spelen?”
“Kan dit ook op een keyboard”?

Waaraan moet zo’n keyboard dan voldoen”?

“Hoe werkt jou online lesmethode?

kan ik hier ook een soort proefles van bekijken?”

“Waar moet ik als beginner op letten?”

online piano leren spelen
Het doel van deze introductie starterscursus is, om je kennis te laten maken met mijn manier van online lesgeven, en je te laten zien hoe eenvoudig het is om gewoon door middel van video instructies te starten en effectief en snel al iets te kunnen spelen.

Vaak staan mensen al versteld van wat ze na het volgen van deze lessen al kunnen spelen. Zelfs collega’s kunnen dit initiatief waarderen.

andere cursisten van pianolesvanrene.nl

Ik nodig je graag uit en verbaas jezelf..

Graag wil ik je uitnodigen samen met mij de uitdaging aan te gaan om te starten met deze  introductiecursus en zelf te ontdekken hoe leuk het is om met zelf muziekmaken aan de slag te gaan.

Klik hieronder om meer informatie te lezen en ontdek hoe je direct kunt starten!

starterscursus voor piano en keyboard

Jou reactie?

Denkt u erover om ook piano of keyboard te leren spelen, maar loop je nog tegen zaken aan?  Hebt u vragen met betrekking tot aanschaf instrumenten?  Studietijd?  Kosten etc..etc..  Stel ze gerust hieronder, en ik zal proberen uw vraag persoonlijk voor u zo goed mogelijk te beantwoorden.

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen