Sinterklaas kapoentje piano - Leer supersnel Sinterklaasliedjes spelen.
Sinterklaas kapoentje piano naspeel tutorial (Dubbel oplichtende toetsen)
25 oktober 2018 
2 min. leestijd

Sinterklaas kapoentje piano naspeel tutorial (Dubbel oplichtende toetsen)

SinterklaasKapoentjeSinterklaas kapoentje! De sinterklaastijd komt eraan. Hoe leuk is het om de sinterklaassfeer compleet te maken door via een eenvoudige naspeelvideo een leuk bekend Sinterklaasliedje te spelen? Piano leren spelen met naspeelvideo’s geven doorgaans een veel sneller resultaat ten opzichte van het spelen van bladmuziek.  Zeker voor beginners.

Je wilt natuurlijk op tijd zijn.   Probeer daarom eens mijn onderstaande naspeelvideo, waarin ik toets voor toets laat zien hoe het werkt. Dit liedje is bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en uiteraard alle beginners.

In deze video tutorial leer ik je “Sinterklaas kapoentje” spelen op je piano of keyboard.

Veel speelplezier!

(Tip: klik op de gele ‘subscribe’ knop in de video om je te abonneren op mijn videokanaal, zo mis je geen nieuwe naspeelvideo’s.)

Wil je graag meer Sinterklaasliedjes leren spelen? Dit nummer is onderdeel van mijn Sinterklaasliedjes lespakket voor beginners.

Is het gelukt dit liedje te spelen met deze video? Laat dan een reactie achter!


Vind je het interessant maar heb je na het lezen en oefenen nog wat hulp nodig neem dan gerust contact op met René via het contactformulier van pianolesvanrene.nl onderaan de website. 
Of begin lekker al met de gratis introductiecursus door te klikken op onderstaande button (je zit nergens aan vast).

gratis introductiecursus

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen