Stille Nacht Piano Tutorial
Stille Nacht Piano Tutorial
17 december 2019 
1 min. leestijd

Stille Nacht Piano Tutorial

Stille Nacht! De kersttijd komt eraan. Hoe leuk is het om de kerstsfeer compleet te maken door het aanleren en spelen van de kerstklassieker Stille Nacht!   Piano leren spelen met naspeelvideo’s geven doorgaans een veel sneller resultaat ten opzichte van het spelen van bladmuziek.  Zeker voor beginners.

Je wilt natuurlijk op tijd zijn.   Probeer daarom eens mijn onderstaande naspeelvideo, waarin ik toets voor toets laat zien hoe het werkt. Dit liedje is bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en uiteraard alle beginners.

Dit kerstliedje maakt onderdeel uit van mijn lesprogramma en de Kersthits. 
Wil je graag meer kerstliedjes leren spelen op deze manier?  Klik dan hier

Veel oefen-en speelplezier!gratis introductiecursus

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland. René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen