Jingle Bells Piano Keyboard tutorial
Jingle Bells Piano Keyboard tutorial
18 december 2017 
0 min. leestijd

Jingle Bells Piano Keyboard tutorial

Met nog enkele dagen te gaan wil ik graag mijn steentje bijdragen voor het ‘Kerstgevoel’. Daarom heb ik besloten om een aantal video’s van mijn kerstliedjes pakket gratis beschikbaar te maken.Wil jij graag een leuk Kerstliedje spelen?  Dan zit je hier goed!

In de onderstaande video vind je mijn piano tutorial waarmee je het bekende ‘Jingle Bells’ leert spelen.

Wil je graag ook de bladmuziek, dan kun je ervoor kiezen om het complete pakket aan te schaffen via deze link.

Laat hieronder achter of het je gelukt is goed?
Heel veel speelplezier en fijne Kerstdagen!

Update:  Klik hier voor mijn nieuwste pagina waarin ik nog meer extra’s heb gepost en 3 verschillende video’s om Jingle Bells te leren spelen.Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen