eenvoudig piano beginners
Met zo min mogelijk middelen een popsong spelen
24 maart 2014 
0 min. leestijd

Met zo min mogelijk middelen een popsong spelen

In deze video laat ik zien hoe je eenvoudig met een aantal tonen die bij elkaar klinken snel een eigen popliedje kan leren spelen met akkoorden.   Ik maak gebruik van slecht 1 akkoord !  Bekijk hem nu..

Hieronder de video hoe je eenvoudig kunt starten en je eigen liedje in de zgn. popstyle kunt spelen met simpelweg slechts 1 akkoord op de piano of keyboard.

Veel plezier!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aEehPpisv9c[/youtube]

 Wil je geen video’s van mij missen?
Klik dan hier om je te abonneren op het Pianolesvanrene.nl YouTube kanaal!

Delen en/of reageren wordt gewaardeerd!

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen