Corona lockdown live pianotrainingen volgen? Zo doe je gratis mee!
Gratis Piano leren spelen?  Start vandaag met mijn Corona Lockdown Live Pianotrainingen.
pianoles online
René
pianoles online
03/21/2020
5 min
23

Start vandaag met mijn Corona Lockdown Live Pianotrainingen.

03/21/2020
5 min
23

Er is zoveel aanbod online om te starten, dat begrijp ik.  Ben je op zoek naar een pianoleraar, piano lesmethode, online pianosysteem of online piano Community en wil je ook graag nu piano leren spelen?   Maak dan nu gratis kennis met Pianoles van Rene en maak tijdelijk gratis een goede start met piano spelen!

Hoe dat werkt?  Lees dan even mee.  Ik hoef je niets meer te vertellen over onze huidige situatie en de situatie in de wereld.  De straten zijn leeg, de winkels gesloten, de auto’s langs de kant van de weg, bijna niemand meer buiten en dat over de hele wereld.  Bijna onwerkelijk toch?

Zit jij je toevallig ook thuis te vervelen?  Stof je oude keyboard af,  ga achter je piano zitten en doe gratis mee en sluit je aan.  Kom ook gezellig met ons samen piano leren spelen via de LIVE Facebook en Youtube uitzendingen. Zolang we nog nog niet buiten mogen wil ik heel graag mensen een hart onder de riem steken en trakteren op gratis pianolessen.

Vanaf maandag 16 maart (op moment van dit schrijven nu al 5 weken!)  geef ik gratis wekelijkse LIVE pianotrainingen.  De ‘Corona Lockdown live pianotrainingen‘   Alles lessen zijn nog te volgen en terug te kijken.  Daarnaast blijf ik regelmatig nieuwe live pianotrainingen geven.

Hoe werkt dat dan Live pianoles?  Wat moet ik doen?

Ik zal voor de webcam met mijn piano verschillende liedjes uitleggen en voorspelen.  Terwijl je op mijn toetsenbord en vingers meekijkt, spelen en oefenen we samen elke liedje.  Stap-voor-stap. Voor extra duidelijk uitleg en om te oefenen bekijk je mijn speciale ‘guitarhero style’ quickfix®  instructievideo’s  en verzorg lessen over verschillende onderwerpen en al jouw vragen beantwoorden over onderwerpen zoals:

noten leren lezen, piano spelen met akkoorden, spelen met het pedaal, improviseren, spelen op gehoor, jezelf leren begeleiden, samen spelen met anderen, spelen met een metronoom, snel liedjes leren, spelen met akkoordenschema’s, spelen met leadsheet en veel meer.

Voor wie zijn deze gratis online piano webinars?

✔️Totale beginners
✔️Beginners
✔️Herstarters
✔️Kinderen (vanaf 12 jaar)
✔️Volwassenen (tot 100 jaar)
✔️Voor iedereen die graag met akkoorden liedjes wil leren spelen
✔️Voor iedereen die beter noten wil leren lezen
✔️Voor ieder die wil leren improviseren
✔️Voor iedereen die ‘vastgeroest’ zit aan zijn saaie notenlees lesboekjes
✔️Voor iedereen die gewoon even wil kennismaken met piano spelen
✔️Voor de licht klassieke muziekliefhebbers
✔️Voor de popmuziek liefhebbers
✔️Voor mensen die alleen thuiszitten en graag meeluisteren

Bekijk alle pianolessen in eigen tijd en tempo terug

Welke liedjes zijn er tot nu toe behandeld?

In mijn live pianolessen werk ik met verschillende liedjesvormen waardoor je extra veel kunt leren zoals:
✔️ bladmuziek (F/G-sleutel),
✔️ leadsheets (Melodie G-sleutel, akkoorden, songteksten) en
✔️ akkoordenschema’s (aangevuld soms met oefenaudio’s en akkoordenbladen)

Liedjes met bladmuziek:

I Giorni (eenvoudig) – Ludovico Einaudi

Fly – Ludovico Einaudi

Liedjes met Leadsheets:

You’ll Never walk alone (eenvoudig)

– You’ll Never walk alone (met uitbreiding voor linkerhand)

Liedjes met akkoorden:

– Let it Be – The Beatles

-17 Miljoen mensen – Davina Michelle & Snelle

 

Hoe ga jij als beginner deze liedjes leren spelen?

Er zijn 2 manieren om de liedjes te leren spelen, enerzijds door de stap-voor-stap live pianotrainingen terug te kijken en anderzijds door mijn ‘quickfix’ naspeeltutorials te bekijken.  Door de handige opzet zie je duidelijk mijn handen en vingers, dubbeloplichtende toetsen en bewegende balkjes, zodat je niet persé muzieknoten hoeft te tellen.

Daarnaast kun je via mijn speciale lesmaterialen pagina gratis extra lesmateriaal downloaden zoals een toetsenwijzer (zodat je de namen van de toetsen snel leert), akkoordenbladen, schema’s, notenoverzichten, audio oefentracks en veel meer!

 

gratis live pianolessen

Volg deze 2 Stappen en leer GRATIS piano spelen!

De ‘Corona Lockdown live Pianotrainingen’ die ik de afgelopen 2 weken gegeven heb zijn geschikt voor beginners, herstarters en half-gevorderde pianoliefhebbers. Heb je ze gemist, ze staan nú nog online, dus maak er gebruik van!

Op basis van wat onze cursisten willen, zal ik steeds weer nieuwe bekende liedjes behandelen.

Wil je zelf ook liedjes aanvragen?  Doe dat dan via onze Community forum van Pianoles van Rene.  Bijna wekelijks komen er nieuwe liedjes bij.  Genoeg dus om lekker aan de slag te gaan.  Spelenderwijs dus leer je spelen met akkoorden en noten.

Stap 1. Abonneer op mijn Youtube kanaal.

Ben je net ‘ingestroomd’ en wil je ook graag aan de slag? Dan is het handig om je in stap 2 aan te melden en te starten met het terugkijken van pianoles 1 van mijn Corona Lockdown Live Pianotraining.    Via mijn Youtubekanaal kun je nu tijdelijk alle opnames en lessen terugvinden en volgen.
Klik hier om mijn Youtube kanaal te bezoeken >>>  (als je je daar abonneert en op het belletje klikt ontvang je automatisch bij nieuwe updates!)

Stap 2. Meldt je gratis aan voor de ‘Live Pianotrainingen Updates’.

Meldt je gratis aan voor mijn ‘LIVE pianotrainingen’ Updates!  en ontvang gratis toegang tot mijn bijbehorend lesmateriaal pagina waar je bladmuziek links,  audio’s, pdf’s en dé handige toetsenwijzer gratis kunt downloaden.
Klik hier om je aan te melden voor mijn Live Pianotrainingen Updates >>>

 

gratis pianoles online

 

Heb je een vraag of wil je een reactie delen?  Doe dit hieronder.

Je kunt deze gratis online pianolessen volgen, schuif dus gezellig digitaal bij ons aan om samen nieuwe liedjes te leren voor beginners en al jouw piano uitdagingen aan me voor te leggen. Je kunt je vragen of reacties nu alvast delen onder dit bericht. Ik zal proberen deze vragen in de eerstvolgende uitzendingen te behandelen.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe LIVE pianotrainingen en bijbehorend lesmateriaal ontvangen?

Klik hier om je alvast aan te melden en mis geen enkele LIVE training>>>

Via deze pagina ontvang je ook alle extra pdf’s met extra lesmateriaal (zoals toetsenwijzer, akkoorden overzichten etc.. ) gratis! Ben je op zoek naar een goede piano of keyboard om mijn online pianolessen mee te volgen?  Bekijk dan hier mijn kooptips >>.

Blijf gezond!  Tot ziens in een van mijn LIVE uitzendingen of in onze mooie online Pianoles van Rene Community.

Werkt dit wel of is dit geschikt voor mij?

Lees de reacties hieronder 😉

gratis introductiecursus

Reacties
Categorieën