I Giorni - Ludovico Einaudi PIanotutorial
I Giorni  Ludovico Einaudi  (eenvoudige versie) Naspeelvideo
22 maart 2022 
1 min. leestijd

I Giorni Ludovico Einaudi (eenvoudige versie) Naspeelvideo

I Giorni!  Een van mijn favoriete componisten is Ludovico Einaudi.   Ik ben dol op zijn muziek en met mij velen mensen.  Omdat ik zijn muziek zo mooi vind wil ik dit ook graag delen met mijn pianostudenten en daarom maak ik naast online pianolessen ook af en toe leuke naspeelvideo's waarmee je mooie liedjes kunt leren zoals 'I Giorni' van Ludovico Einaudi.

In dit geval richt ik me ook op de beginners en heb een eenvoudige pianoversie naspeeltutorial gemaakt.   Gewoon gratis via mijn Youtube kanaal of hier op mijn website te leren.


Wil je graag meer liedjes leren van Ludovico Einaudi kijk dan eens op deze pagina:
https://pianolesvanrene.nl/online-pianoles/new-age-piano/ludovico-einaudi-pianomuziek-leren-spelen/

Wil je graag meer weten over online pianolessen?  Kijk dan eens op:
https://pianolesvanrene.nl/pianolesvanrene-programma/

Veel speelplezier!   En laat je hieronder achter of het gelukt is om dit mooie nummer te spelen?

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen