Axwell Ingrosso Sun Is Shining Piano tutorial
Axwell Ingrosso Sun Is Shining Piano tutorial
06 oktober 2015 
1 min. leestijd

Axwell Ingrosso Sun Is Shining Piano tutorial

In deze video voor half gevorderden, laat ik je zien hoe je op vrij eenvoudige wijze de hit Sun is Shining van Axwell Ingrosso kunt leren spelen.  Je vind op deze pagina ook een bijbehorende akkoordenblad met schema en overzicht van de gebruikte akkoorden in deze video.

piano tutorial locked awayAKKOORDENSCHEMA (Cheat Sheet)
Klik hier om het bijbehorende PDF Akkoordenschema te downloaden

Bekijk hieronder de piano tutorial van Sun Is Shining

Veel succes!

 Is het gelukt?

Vond je deze video tof, en is het gelukt om dit nummer te leren spelen?  Laat dan hieronder je reactie achter, en vergeet niet je te abonneren op mijn youtube videokanaal.

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen