Piano spelen op basis van akkoorden
Piano spelen op basis van akkoorden
04 oktober 2018 
1 min. leestijd

Piano spelen op basis van akkoorden

In deze videoPiano spelen op basis van akkoorden leg ik uit hoe je met behulp van akkoorden op hedendaagse wijze snel liedjes kunt leren spelen op de piano.   Ik leg in het kort wat uit over mezelf,  mijn ervaringen als pianoleraar de afgelopen 25 jaar.

Vind je het lastig om goed piano te spelen?  Loop je steeds vast?  Of kom je er maar niet toe om te gaan oefenen?  Ik kan je meestal haarfijn uitleggen waarom niet.   In de korte video leg ik uit HOE je met mijn unieke online methode meer speelplezier krijgt, waardoor je dus ook gemotiveerd bent om meer te oefenen.  Ook lees je hoe cursisten voor het eerst in hun leven écht geloven en het vertrouwen hebben dat ze het echt kunnen.

Ook leg ik uit, wát nu precies mijn online piano lesprogramma zo bijzonder maakt.  En WAAROM veel mensen bij andere aanbieders van online les vaak vastlopen of vroegtijdig afhaken.    Wil je graag meer speelplezier en resultaat?

>>> Klik dan hier om de video te bekijken >>>

Over de schrijver
Rene Knops is geboren en getogen in Brabant. 51 jaar en al vanaf zijn tiende actief als pianist. Ook speelt hij graag op keyboards en synthesizers. Hij is al ruim 25 jaar verbonden aan de Muziekschool als piano- en keyboarddocent en later directeur. Ook als uitvoerend pianist en toetsenist heeft René jarenlange ervaring in binnen-, en buitenland.René is half autodidactisch en speelt graag op gehoor. Tijdens zijn studie klassieke muziek (piano) aan de Royal Schools of Music leer hij pas goed noten lezen. Al deze speelstijlen geeft René door aan zijn cursisten zodat ze zo breed en compleet mogelijk wordt opgeleid als een pianist of toetsenist. Volgens René kan écht iedereen piano leren spelen. Zijn doel is Plezier in muziek voor iedereen!
Reactie plaatsen