pianoles curacao Suriname
pianoles online
René
pianoles online
05/14/2013
2 min
0

Hallo Curaçao, Suriname en de rest van de wereld!

05/14/2013
2 min
0

Pianoles Curaçao. Ongeveer 2 jaar geleden hebben we een geweldig avontuur beleefd
en hebben ons hollandse leventje tijdelijk achter

ons gelaten om 8 maanden te verblijven  op het mooi zonnig (“dushi”) eiland Curaçao We hebben een geweldige tijd gehad. Met mijn vrouw en 2 dochters vertrokken we naar dit mooie tropische eiland.   Ben je woonachtig in Curaçao (of natuurlijk ergens anders in de wereld als je dit kunt lezen..) en wil je piano of keyboard leren spelen?

Ik kon als echte hollander natuurlijk niet stilzitten en ben meteen en moest erg wennen zoals ook mijn vrouw en kinderen natuurlijk.  Afin ik ga nu geen reisblog schrijven want dat hebben we al eerder gedaan. Mocht je onze reiservaringen willen lezen ga dan naar ons reisblog van onze curacao-avontuur.

Jammen op je strandslippers in de zon!

Nadat we een beetje gewend waren aan het klimaat en gesettled waren, begon het toch wel te “kriebelen” bij mij… Ik miste mijn piano en verzameling synthesizers en….natuurlijk het spelen in een band!

Ik moest iets gaan doen…
Ik had m’n stoute schoenen aan getrokken en ben op de lokale marktplaats gaan zoeken naar een piano, synth of keyboard.  Met wat zoeken vond ik een mooie Yamaha PSRS-900.  Daarna ging het snel.. Al gauw kwam ik in contact met de lokale band Sleeves Curacao waar ik ontzettend heb genoten.
Een aantal leuke optredens gedaan bij de coolste strandtenten op Curaçao,  bijna altijd lekker met je slippertjes in het zand.  Geweldige ervaring gehad, (Thanks lieve vrienden van Sleeves!).   Daarnaast nog wat leuke jams gedaan met o.a. Lenny Keylard (bekend van TVOH) en andere artiesten die toevallig het eiland aandeden.

 

Pianolessen op Curacao

Daarnaast zocht ik eigenlijk ook een baantje want wilde (lees = kon) niet stilzitten en ben eerst een tijdje poolboy geweest maar wilde toch ook graag pianolessen gaan verzorgen..   Ik had al advertenties klaar, contacten met de lokale scholen, lesprograma, en zelfs al geinteresseerden  die piano-of keyboardlessen wilden gaan volgen.

Helaas is het allemaal niet doorgegaan omdat ik besefte dat dit nu niet de tijd was en niet ons hoofddoel was. Het doel was om samen als gezin anders te doen zoals je normaal in het dagelijks leven doet.   Hier heb ik toch altijd een beetje spijt van gehad.  Vandaar dat ik nu eindelijk ook mijn vrienden en kennissen in Curaçao, de Nederlandse Antillen en Suriname bij deze graag welkom wil heten op deze website.

Hieronder zie je een korte video van de Curacaose coverband Sleeves waar ik kort toetsenman mocht zijn. Dank je Sleeves!

 

optreden met Lenny

Hier speel ik samen met Lenny Keylard met een toffe Bob Marley sessie..

 

Bon bini at PianolesvanRene.nl !!

Deze website is natuurlijk voor iedereen die mijn nederlands kan volgen en misschien een beetje nederlands lezen maar in de hoofdzaak werk ik met instructievideo’s voor mijn cursus.  Ik hoop jullie ook via deze website nog eens te mogen ontmoeten.

Curacaçao en lieve inwoners, jullie zullen altijd in mijn hart blijven hopelijk nog eens tot weerzien!

René

 

 

 

 

Reacties
Categorieën